Haness Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Čau chlapi,mám problém s délkou žhavení.Po nastartování jde proud do žhaviček ještě 15.sec,žhavičky stále žhaví,a je jedno jestli je motor ohřátý nebo studený.Žhavičky jsou k.o.Co hlídá delku žhavení?. Citovat
foxo Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 bratranec ma 1.9 td, a jemu tez zhavi, aj ked je motor v provoznej teplote. Ide oto, ze 15 sek. je asi dost, ked je motor vrely.... Citovat
malypeto Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: Haness Čau chlapi,mám problém s délkou žhavení.Po nastartování jde proud do žhaviček ještě 15.sec,žhavičky stále žhaví,a je jedno jestli je motor ohřátý nebo studený.Žhavičky jsou k.o.Co hlídá delku žhavení?. U starsich dieslov normalne Citovat
pavloucha Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 když žhavíš a zhasne ti kontrolka tak žhaviče ještě žhaví vypne je až relé,nažhav,počkej-nestartuj a za chvíli uslyšíš cvaknutí z motoru-tak to ti právě vyplo žhavení relé Citovat
foxo Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: malypeto U starsich dieslov normalne nazdar peto, tak jak sa dari? auto poslucha? nevis nahodu, kde bych mohel za slusnu cenu zehnat predne svetla?? Citovat
ozzy56 Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: malypeto Původně zaslal: Haness Čau chlapi,mám problém s délkou žhavení.Po nastartování jde proud do žhaviček ještě 15.sec,žhavičky stále žhaví,a je jedno jestli je motor ohřátý nebo studený.Žhavičky jsou k.o.Co hlídá delku žhavení?. U starsich dieslov normalne Tzv. dožhavení,t.j. svíčka žhaví i po nastartování motoru mají i mo- tory HDi.Např. při teplotě 0 stupňů C--by měly svíčky dožhavovat cca 1 minutu. Citovat
agresssor Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Me za studena zhavi ca 10 sekund zalezi podle teploty, a kdyz je motor teplej tak zahvi cca 1-2 sekundy a pak hned zhasne.... Citovat
Bret Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Taky žhavím auto za studena do cvaknutí relé. Auto pak chytá na drc. Máme už hold něco naběhané Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.