Ivona Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Dneska jsem jela po delší době po dálnici a při rychlosti cca 130km mi začínál vibrovat volant. Při zrychlování se to zhoršovalo, čím to může být? Špatně vyvážené kola, nebo i něco jiného? Citovat
PaloLM Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 daj si vyvážiť kolesá a vibrácie prestanú Citovat
Ticcino Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Jak píše PaloLM. A nech to vyvážit pořádně, žádný odflakování. Nejsi první a ani poslední, komu při 130 vibruje volant. Nad 130 to zase přestane. Citovat
PaloLM Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 doplním len to, že je to moja vlastná skúsenosť Citovat
Ivona Odesláno 7. říjen 2008 Autor Odesláno 7. říjen 2008 Díky, myslela jsem si to, ale chtěla jsem si to nechat potvrdit odborníkama. To už vydržím, za chvíli budou zimáky Citovat
Bohumil Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Jo, jo, pořádně nechat vyvážit kola. Stalo se mi to vloni na jaře po přezutí na letní, najednou to ve 130ti začalo kmitat, reklamoval jsem to celkem 2x, pak už to bylo OK. Ne všude mají pořádně zkalibrovanou vyvažovačku, nebo to prostě odfláknou. Gram sem, gram tam. Citovat
mares Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 Problém bude ve špatném vyvážení kol.Na jaře jsem přezouval a gumařovi trvalo dlouho než dohnal správné hodnoty.Zpočátku jsem měl dojem, že to neumí, ale věděl co dělá.Výsledek byl perfektní. Citovat
permonik7 Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 vyvazit, nafoukat, dotahnout a bude to ok;) mela jsem stejny problem Citovat
lamancha Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 jj, probíralo se to tady 8524x - vyvážení a zase jen vyvážení a zas a furt znova, pak najedeš několik stovek km a začne ti to kmitat znovu, prostě je 307 nějaká citlivější :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.