Tosko Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Zdravím.Poradťe prosím niekto. Včera som opracvoval ručnú brzdu na peugeote 405 kotúče všetky 4.A nevypúšťal som kapalinu len som jej dal mikroténový sačik na vrch nádobky a zašroboval som.Neska som nahodil zadný strmeň a išiel som ich odvzdušniť.Ale čo s anestalo poobede som chcel ísť do práce a brzdy zlyhaly.Prosím poradťte mi ako ich mmám presne odvzdušniť.Kďe by som mal začať s odvzdušnováním a aký je postup.Ja som začínal ako na favorite ao zadného pravého kolesa a obehol som to dokola. Citovat
oddie Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Pokud máš kotouče i vzadu, je třeba zadní třmen odmontovat, otočit jej vzhůru a odvzdušnit v této poloze. Citovat
Tosko Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 To som nevedel!!!Neda sa to bez toho otáčania?? A mám ich asi obidva otočiť že??? Citovat
Welis Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 A jak to dopadlo stou barvou ?... co tempo atd.. nikde sem nic nevidel :-D Citovat
oddie Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 No jo, to je taková nechvalně známá chybka, u těhle zadních třmenů... Citovat
Tosko Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 No..Stojí to.čakám na sprej bol som objednať odťien m1tw a že ho musia objednať až z belgicka či odkiaľ.Tak nechcem to zatiaľ robiť keď viem že ešťe budem striekať škrabance. čakám teda na ten poondený sprej.Ale tempo už je kupené tam kde som objednával ten sprej.Stálo 120sk:aut čo keď zakaždím sa mi niečo iné vysere na aute teraz zas tie brzdy poondené najprv nešla ručná a teď zas šetky ostatné. Citovat
Tosko Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Hej.To asi pre to že majú odvzdušnovaciu skrutku naspodu že?? Citovat
Tosko Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Ale potrebujem vedeť či treba odvzdušniť všetky 4kolesá keď som mal dolu len zadny strmeň a kvapalina mi zostala v nadržke?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.