Pepouch Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Za boha jsem nenašel nikde na netu chrom vnitřní kliky.Na 206 je spousty dopln\'ků s imitací chromu včetně těch klik :bachaa na 406 nic,normálně diskriminace. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Pepouch Za boha jsem nenašel nikde na netu chrom vnitřní kliky.Na 206 je spousty dopln\'ků s imitací chromu včetně těch klik :bachaa na 406 nic,normálně diskriminace. tahle diskriminace není jen u klik ,bohužel Citovat
Pepouch Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Pár lidí se zabývá chromováním plastu,ale ceny jsou naprosto nesmyslný,je to škoda,určitě by se našlo dost lidí co by si na svojí 406 chtělo pořídit nějakej ten chrom doplněk. Citovat
Pepouch Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: kupák proč diskriminace? já je tam mám... Jak,mám,kde jsi to vzal:bacha Citovat
kupák Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 \"proč diskriminace? já je tam mám... \" Všechno zpět. Teď sem si radši zašel do auta a mám tam prd. Já se teď celý víken vozil fóbií 1.2 HTP a tam jsou!! To mě zmátlo. Velká omluva.:mad: Citovat
Pepouch Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: kupák \"proč diskriminace? já je tam mám... \" Všechno zpět. Teď sem si radši zašel do auta a mám tam prd. Já se teď celý víken vozil fóbií 1.2 HTP a tam jsou!! To mě zmátlo. Velká omluva.:mad: Ale tak mimo to nebylo,prej poslední modely coupe je mívaj,a na fotkách z TIP-CARS jsem je v coupe fakt viděl,takže hurá na vrakáč Citovat
kupák Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 No, tož to bude pekelná práce, najít zánovní kupátko na vrakáči. Snad bude lepší se přeptat v peugeotu, jestli to uměj objednat a na kolik taková sranda přijde... Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: kupák Snad bude lepší se přeptat v peugeotu, jestli to uměj objednat a na kolik taková sranda přijde... No to snad ani radši nechci vědět. Citovat
Pepouch Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: kupák No, tož to bude pekelná práce, najít zánovní kupátko na vrakáči. Snad bude lepší se přeptat v peugeotu, jestli to uměj objednat a na kolik taková sranda přijde... [/quote ]Nový budou určitě za milion,a vím o vrakáči v Tušimicích,kde mají dost aut r.v.2000 a výš tak tam brnknu a uvidíme. Citovat
Přema Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Já se na ně kdysi ptal v pežo a stály myslím kolem 680 Kč jeden ks ale x 4 cca 2500 to už je pálka,myslím že to měli některé 2,2 16V HDI ve sport paketu Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Přema Já se na ně kdysi ptal v pežo a stály myslím kolem 680 Kč jeden ks ale x 4 cca 2500 to už je pálka,myslím že to měli některé 2,2 16V HDI ve sport paketu No tak to sem čekal trochu větší pálku, ale ani tohle není za hubičku. Jdu shánět 2.2 HDI ve sport paketu po bum bácu. Citovat
kupák Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Nechci malovat čerta na zeď, ale teď jsem letecky zkouknul tipcars a viděl jsem neplastovou v tý modrý potvoře z Prahy, co tam je na rozmazanejch fotkách. Tu jsem na jaře viděl osobně, když jsem sháněl auto a není to chrom, ale jakási (podle mě dost nevkusná) imitace jakési slitiny. Jestli to má na svědomí přímo pininfarina (pochybuju) nebo jen nějaký \"tuner\", netuším. Takže ohledně chromových kliček dost skepse. Citovat
Pepouch Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Tak to je pěkně hnusná cena,takže asi vyhraje ten vrakáč,a budeme doufat že prodejce netuší cenu nových:roll Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Pepouch Tak to je pěkně hnusná cena,takže asi vyhraje ten vrakáč,a budeme doufat že prodejce netuší cenu nových:roll ....a proto si řekne za all 2000,- se vsadím. Citovat
Přema Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Ale jak všichni víme já to vyřešil kdysi takhle..... [upravil dne 5-10-08 Přema] Citovat
Pepouch Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: kupák Nechci malovat čerta na zeď, ale teď jsem letecky zkouknul tipcars a viděl jsem neplastovou v tý modrý potvoře z Prahy, co tam je na rozmazanejch fotkách. Tu jsem na jaře viděl osobně, když jsem sháněl auto a není to chrom, ale jakási (podle mě dost nevkusná) imitace jakési slitiny. Jestli to má na svědomí přímo pininfarina (pochybuju) nebo jen nějaký \"tuner\", netuším. Takže ohledně chromových kliček dost skepse. Jestliže se dají chrom objednat v Peugeotu,tak přeci musej bejt logicky v nějakým modelu:myslim Citovat
BoneDaddy Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pepouch Tak to je pěkně hnusná cena,takže asi vyhraje ten vrakáč,a budeme doufat že prodejce netuší cenu nových:roll ....a proto si řekne za all 2000,- se vsadím. A to se vyplatí. To tam radši nechám krásný černý páčky. Citovat
Pepouch Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Pepouch Tak to je pěkně hnusná cena,takže asi vyhraje ten vrakáč,a budeme doufat že prodejce netuší cenu nových:roll ....a proto si řekne za all 2000,- se vsadím. No taky mě to napadlo:bojim Citovat
Pepouch Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Přema Ale jak všichni víme já to vyřešil kdysi takhle..... [upravil dne 5-10-08 Přema] Hmmmmmm,pěkný,a to jsi sehnal kde:bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.