Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Za boha jsem nenašel nikde na netu chrom vnitřní kliky.Na 206 je spousty dopln\'ků s imitací chromu včetně těch klik :bachaa na 406 nic,normálně diskriminace.

Odesláno
Původně zaslal: Pepouch

Za boha jsem nenašel nikde na netu chrom vnitřní kliky.Na 206 je spousty dopln\'ků s imitací chromu včetně těch klik :bachaa na 406 nic,normálně diskriminace.

tahle diskriminace není jen u klik ,bohužel

Odesláno

Pár lidí se zabývá chromováním plastu,ale ceny jsou naprosto nesmyslný,je to škoda,určitě by se našlo dost lidí co by si na svojí 406 chtělo pořídit nějakej ten chrom doplněk.:(

Odesláno

\"proč diskriminace? já je tam mám... \"

Všechno zpět. Teď sem si radši zašel do auta a mám tam prd.

Já se teď celý víken vozil fóbií 1.2 HTP a tam jsou!! To mě zmátlo. Velká omluva.:mad::mad:

Odesláno
Původně zaslal: kupák

\"proč diskriminace? já je tam mám... \"

Všechno zpět. Teď sem si radši zašel do auta a mám tam prd.

Já se teď celý víken vozil fóbií 1.2 HTP a tam jsou!! To mě zmátlo. Velká omluva.:mad::mad:

Ale tak mimo to nebylo,prej poslední modely coupe je mívaj,a na fotkách z TIP-CARS jsem je v coupe fakt viděl,takže hurá na vrakáč:D

Odesláno

No, tož to bude pekelná práce, najít zánovní kupátko na vrakáči. Snad bude lepší se přeptat v peugeotu, jestli to uměj objednat a na kolik taková sranda přijde...

Odesláno

No, tož to bude pekelná práce, najít zánovní kupátko na vrakáči. Snad bude lepší se přeptat v peugeotu, jestli to uměj objednat a na kolik taková sranda přijde... [/quote

]Nový budou určitě za milion,a vím o vrakáči v Tušimicích,kde mají dost aut r.v.2000 a výš tak tam brnknu a uvidíme.

Odesláno

Já se na ně kdysi ptal v pežo a stály myslím kolem 680 Kč jeden ks ale x 4 cca 2500 to už je pálka,myslím že to měli některé 2,2 16V HDI ve sport paketu

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Já se na ně kdysi ptal v pežo a stály myslím kolem 680 Kč jeden ks ale x 4 cca 2500 to už je pálka,myslím že to měli některé 2,2 16V HDI ve sport paketu

No tak to sem čekal trochu větší pálku, ale ani tohle není za hubičku. :(

Jdu shánět 2.2 HDI ve sport paketu po bum bácu. :D

Odesláno

Nechci malovat čerta na zeď, ale teď jsem letecky zkouknul tipcars a viděl jsem neplastovou v tý modrý potvoře z Prahy, co tam je na rozmazanejch fotkách. Tu jsem na jaře viděl osobně, když jsem sháněl auto a není to chrom, ale jakási (podle mě dost nevkusná) imitace jakési slitiny. Jestli to má na svědomí přímo pininfarina (pochybuju) nebo jen nějaký \"tuner\", netuším. Takže ohledně chromových kliček dost skepse.

Odesláno

Tak to je pěkně hnusná cena,takže asi vyhraje ten vrakáč,a budeme doufat že prodejce netuší cenu nových:roll

....a proto si řekne za all 2000,- :D se vsadím.

Odesláno

Nechci malovat čerta na zeď, ale teď jsem letecky zkouknul tipcars a viděl jsem neplastovou v tý modrý potvoře z Prahy, co tam je na rozmazanejch fotkách. Tu jsem na jaře viděl osobně, když jsem sháněl auto a není to chrom, ale jakási (podle mě dost nevkusná) imitace jakési slitiny. Jestli to má na svědomí přímo pininfarina (pochybuju) nebo jen nějaký \"tuner\", netuším. Takže ohledně chromových kliček dost skepse.

Jestliže se dají chrom objednat v Peugeotu,tak přeci musej bejt logicky v nějakým modelu:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Tak to je pěkně hnusná cena,takže asi vyhraje ten vrakáč,a budeme doufat že prodejce netuší cenu nových:roll

A to se vyplatí. :D To tam radši nechám krásný černý páčky. :)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

No taky mě to napadlo:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...