Medvěd Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Medvěd by z Vašeho příspěvku na adopci vyžil cca dva měsíce (a to by musel dost trpět hlady) - tzn. že za mou osobu s výměnou Medvěda za lva celou váhou svých 130 kg nesouhlasím. Citovat
Petav Odesláno 12. říjen 2008 Odesláno 12. říjen 2008 Taky se přijdem podívat. 1 + 1 + 1 - zatím to tak vypadá. Citovat
jarajarda Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: Vvitty objevit se tam muze kdokoliv, i vstupnym se prispiva na zviratka stejne tam zadnou extra slavu neplanujeme, spis se zajit na lvicka podivat, kdyz uz ho teda jako krmime jo a bacha, nealko je drazsi nez pivo Takže můžem přivézt i kus flákoty jo:D :D Citovat
Blizzard Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 možná se taktéž přijedu podívat, ačkoliv jsem na lva nepřispěl Citovat
paul jane Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Takze v sobotu prijedem na 100% ja s celou rodinou a s Blizzardem Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 my asi taky, je nekdo z okoli pocernic, hloubetina apod. koho muzem nalozit cestou? Citovat
kajvet Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 můžu s mým novým autí a se starší (kdyby mě slyšela :-D ) manželkou přijet taky i když jste nás nikdy všechny neviděli? Nepřispěl jsem na lvíčka,nevěděl jsem o tom... Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 klido prijed, jak psal vyse miras, ti co neprispeli na lvicka jsou nejvice vitani, plati utratu good joke Citovat
jarajarda Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch klido prijed, jak psal vyse miras, ti co neprispeli na lvicka jsou nejvice vitani, plati utratu good joke Jo takže on bude v programu i obídek jó ? :D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 ja nevim, pezot sraz se vzdy mota kolem knajpy, ty tam jsou doby, kdy jsem mel na zadech batoh s cutorou a pastikama :-), a je mi to obcas i lito :-( Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. říjen 2008 Autor Odesláno 14. říjen 2008 tak jen malé upřesnění , pokud navštěvnost v zoo nepřesáhne v sobotu v 10:00 sve parkovací možnosti , tzn navstevnost bude v množství větším než velkém tak se sejdeme u teto brany kde lze i parkovat za poplatek 50 na den . Loc: 50°6\'53.706\"N, 14°24\'30.439\"E -pro neznale zadat do www.mapy.cz Citovat
Bohouš Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Není horní parkoviště lepší ??? Bývá tam méně aut :roll Citovat
jarajarda Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch ja nevim, pezot sraz se vzdy mota kolem knajpy, ty tam jsou doby, kdy jsem mel na zadech batoh s cutorou a pastikama :-), a je mi to obcas i lito :-( Holt jsme víc nenažraný :D Jinak taky přijedu, naštěstí mě tam Lenka dovede. takže super, poněvadž netuším, kde to vůbec je :D Citovat
jarajarda Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Jo a s tím obědem to bude jak? Já jen abych věděl co mám nahlásit doma:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. říjen 2008 Autor Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Bohouš Není horní parkoviště lepší ??? Bývá tam méně aut :roll to bude tim že vsechny auta nejvic smeruji dolu a az je dole plno tak to posilaj nahoru .Bys to měl vědět nejlíp jako Prahák , NE? Citovat
Bohouš Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Pe.Tr. - no tam směřují možná ty co přijíždí od Holešoviček, my co jezdíme shora od Bohnic parkujeme vždy nahoře :mrk Ale je mě to celkem šumák, kde necháme stát nákupní tašku. Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 tak kde se tedy srazime? Jaro, my se muzeme srazit na cernem moste u prvni pumpy po sjezdu napravo, tusim texaco, co rikas? Citovat
jarajarda Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch tak kde se tedy srazime? Jaro, my se muzeme srazit na cernem moste u prvni pumpy po sjezdu napravo, tusim texaco, co rikas? No to by bylo fajn, ale kdybys to neměl po cestě, tak je to v poho, moje \"vedoucí\" bude kdyžtak Lenka, už jsem ji volal asi v úterý No taky bychom si tam měli udělat u toho lvíčka nějakou grupenfotku že jo:) Citovat
Zipík Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 To je škoda, že mi to nevyjde:(Přeji hodně zdaru a pohodový celý den:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.