Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Medvěd by z Vašeho příspěvku na adopci vyžil cca dva měsíce (a to by musel dost trpět hlady) - tzn. že za mou osobu s výměnou Medvěda za lva celou váhou svých 130 kg nesouhlasím.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

objevit se tam muze kdokoliv, i vstupnym se prispiva na zviratka ;)

stejne tam zadnou extra slavu neplanujeme, spis se zajit na lvicka podivat, kdyz uz ho teda jako krmime ;)

jo a bacha, nealko je drazsi nez pivo :D

Takže můžem přivézt i kus flákoty jo:D :D :D

Odesláno

my asi taky, je nekdo z okoli pocernic, hloubetina apod. koho muzem nalozit cestou?

Odesláno

můžu s mým novým autí a se starší (kdyby mě slyšela :-D ) manželkou přijet taky i když jste nás nikdy všechny neviděli? Nepřispěl jsem na lvíčka,nevěděl jsem o tom...:myslim

Odesláno

klido prijed, jak psal vyse miras, ti co neprispeli na lvicka jsou nejvice vitani, plati utratu :D

good joke :blablabla

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

klido prijed, jak psal vyse miras, ti co neprispeli na lvicka jsou nejvice vitani, plati utratu :D

good joke :blablabla

Jo takže on bude v programu i obídek jó ? :D:D:D

Odesláno

ja nevim, pezot sraz se vzdy mota kolem knajpy, ty tam jsou doby, kdy jsem mel na zadech batoh s cutorou a pastikama :-), a je mi to obcas i lito :-(

Odesláno

tak jen malé upřesnění , pokud navštěvnost v zoo nepřesáhne v sobotu v 10:00 sve parkovací možnosti , tzn navstevnost bude v množství větším než velkém tak se sejdeme u teto brany kde lze i parkovat za poplatek 50 na den .

Loc: 50°6\'53.706\"N, 14°24\'30.439\"E

-pro neznale zadat do www.mapy.cz

Odesláno

ja nevim, pezot sraz se vzdy mota kolem knajpy, ty tam jsou doby, kdy jsem mel na zadech batoh s cutorou a pastikama :-), a je mi to obcas i lito :-(

Holt jsme víc nenažraný :D:D

Jinak taky přijedu, naštěstí mě tam Lenka dovede. takže super, poněvadž netuším, kde to vůbec je :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Není horní parkoviště lepší ??? Bývá tam méně aut :roll:roll

to bude tim že vsechny auta nejvic smeruji dolu a az je dole plno tak to posilaj nahoru .Bys to měl vědět nejlíp jako Prahák , NE? :P:D

Odesláno

Pe.Tr. - no tam směřují možná ty co přijíždí od Holešoviček, my co jezdíme shora od Bohnic parkujeme vždy nahoře :mrk:mrk Ale je mě to celkem šumák, kde necháme stát nákupní tašku. :papa

Odesláno

tak kde se tedy srazime? Jaro, my se muzeme srazit na cernem moste u prvni pumpy po sjezdu napravo, tusim texaco, co rikas?

Odesláno

tak kde se tedy srazime? Jaro, my se muzeme srazit na cernem moste u prvni pumpy po sjezdu napravo, tusim texaco, co rikas?

No to by bylo fajn, ale kdybys to neměl po cestě, tak je to v poho, moje \"vedoucí\" bude kdyžtak Lenka, už jsem ji volal asi v úterý:):super No taky bychom si tam měli udělat u toho lvíčka nějakou grupenfotku že jo:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...