zabit Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: zabit hh od kdy ma creams RZ: HAU-922 Hmm proto tam máš ten smajlík ode mě. A nikdy nevíš- třeba sehnal pěkný cizí značky na tuningový srazy... maly vylet do zahranici a privez urcite i pro nas celej klub Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: zabit maly vylet do zahranici a privez urcite i pro nas celej klub No Creams má výfuk ne uprostřed ale nalevo. Ale s těma značkama se mi moc nesměj, už má tuším značky z Francie..... Citovat
zabit Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Ale s těma značkama se mi moc nesměj, už má tuším značky z Francie..... ja mel k auto nemecky, vratil jsem je tipkovi co mi to prodaval, nevim co bych s nima dal Citovat
306gti6 Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: zabit Původně zaslal: 306gti6 zabit:no viem ktoru myslis,budem uvazovat podobne:super jsem koukal ze ty mas taky docela hezky naslapnuto Teraz neviem co myslis tie svetla alebo si videl album:myslim Citovat
Kvasky Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Kvasky a ještě Creams? Creams to urco není... tuhle fotku jsem měl uloženou v PC min. 3roky To ještě Creams neměl hotový. Možná jeho inspirace... Citovat
pug Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Bedo ta cervena Phase2 krasa-nic ine to auto zvonku nepotrebuje. Citovat
Béďa Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: pug Bedo ta cervena Phase2 krasa-nic ine to auto zvonku nepotrebuje. presne tak, v jednoduchosti je krasa.. Citovat
Creams Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Takže tohle auto nebylo mou inspiraci ja jsem spojil několik věci které se mi líbili s tím co jsem měl v hlavě vymyšleno Jinak to křídlo co je na te šedé už mám doma a půjde do laku ... podvozek on má vzduch a ja když to vyjde tak stavak a hodně na zem ... zadní náraznik a výfuk už máte neaktuální info misto výfuku tam je jen taková tyčinka vypadá to strašně, ale to jen po dobu než dodělám nový na kterém už žáden výfuk nebude Citovat
zabit Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: 306gti6 Původně zaslal: zabit jsem koukal ze ty mas taky docela hezky naslapnuto Teraz neviem co myslis tie svetla alebo si videl album:myslim no myslim to tak jak postupne pridavas fotky tvyho auti, tak se mi tvuj styl docela libi Citovat
Guest Ludweek Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 [upravil dne 19/3/09 Ludweek] Citovat
gedu Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Původně zaslal: Ludweek to je véééééľmi pekná klasika Citovat
oni Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 no ten cernej maxim,slinty slint,krasnej fakt! Citovat
zabit Odesláno 20. březen 2009 Odesláno 20. březen 2009 ten orange je virtual, ale ty budiky ...... presne tak to chci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.