Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: zabit

obcas si myslim ze lidi stale zijou tim ze Tuning= co nejvic se odlisovat, za kazdou cenu

:nevim

V tom pripade mam Tuning protoze kdybych prijel na tuning sraz v me takrka seriove vypadajici 306ce tak se budu taky slusne odlisovat :D

Na srazu určitě:) Ale v normálním provozu zapadneš....Ale konečně už tu (v čr) lidi začínají pomalu chápat že méně znamená více - kola,podvozek,lak a detaily a to je jedině dobře.Do háje s laminátem
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: zabit

obcas si myslim ze lidi stale zijou tim ze Tuning= co nejvic se odlisovat, za kazdou cenu

:nevim

V tom pripade mam Tuning protoze kdybych prijel na tuning sraz v me takrka seriove vypadajici 306ce tak se budu taky slusne odlisovat :D

Na srazu určitě:) Ale v normálním provozu zapadneš....Ale konečně už tu (v čr) lidi začínají pomalu chápat že méně znamená více - kola,podvozek,lak a detaily a to je jedině dobře.Do háje s laminátem

Moje slova :) mi jenc schází jedna věc a to je vzducháč :myslim

Odesláno

Creams aky vzduchac ti chyba? podvozok ci sanie? :-)

ja prave investujem do detuningu toho mala co nemam na aute seriove:-) dobrak byvaly majitel (nie Lacoman ale ten pred nim) nalakoval plasty v motore do modrej metalizy a kedze kvalitne lakovanie napr do ciernej lesklej co si viem predstavit by bolo drahsie ako nove origo plasty tak som ich objednal a uz sa tesim az budu na aute:-). (kryt ventiloveho vika, poistiek, ECU, baterky). Akurat seriovy airbox uz bol na mna trochu moc stoji cca 5tis komplet.

Odesláno
Původně zaslal: pug

Creams aky vzduchac ti chyba? podvozok ci sanie? :-)

ja prave investujem do detuningu toho mala co nemam na aute seriove:-) dobrak byvaly majitel (nie Lacoman ale ten pred nim) nalakoval plasty v motore do modrej metalizy a kedze kvalitne lakovanie napr do ciernej lesklej co si viem predstavit by bolo drahsie ako nove origo plasty tak som ich objednal a uz sa tesim az budu na aute:-). (kryt ventiloveho vika, poistiek, ECU, baterky). Akurat seriovy airbox uz bol na mna trochu moc stoji cca 5tis komplet.

Jasně podvozek :) motorak ten mě čeká jaro-léto s nim něco vymyslet :potlesk a lakovat budu taky :) ale trošku rozumněji ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...