AKCZ Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Pujdem hledat \"sezonu\" .. snih je fajn a s Corsou si docela uzivam ale sucho a GTi-6 je lepsi Citovat
Creams Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: oni panove,vy me stvete? uvidim jak to bude s naraznikama. zadni bych uz mel,ale predni mozna taky,jinak lakovat se mi to nechce,pac to pak neni ono! eventuelne by byli pak naprodej ty moje! Prostě teď fičí retro no kola za nějaké starší kousky a je to Citovat
Béďa Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 a chtelo by to ty starsi a sirsi XSi listy.. Citovat
Creams Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Béďa a chtelo by to ty starsi a sirsi XSi listy.. Pokud jsem je nevychodil :-D mohl bych je mít doma, ale nevím nevím ... Citovat
oni Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 no mam ted doma exipi pavuciny s limcem,jen zrenovovat. je to pekny no. ale i kdyz me tady ukamenujete,tak na jiny auto nemam a na motor jo a ten jsem ted sehnal a si do nej pujdu. Citovat
Kvasky Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Béďa pug: to verim, taky uz se nemuzu dockat sezony.. Jo když tohle vidím tak lituju, že jsem ty lišty a komplet nárazníky dával do barvy... Ja bych to snad vyměnil:roll Citovat
oni Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: Béďa pug: to verim, taky uz se nemuzu dockat sezony.. Jo když tohle vidím tak lituju, že jsem ty lišty a komplet nárazníky dával do barvy... Ja bych to snad vyměnil:roll no jestli by ses rozhod lakovat listy do cerny a mas svuj naraznik lakovanej dobre,tak bych udelal vymenu,ten muj se zacal loupat,takze by to vyslo na stejno,teda pro me lip. vedel bych o prednim,zadni mi vyhorel,prodal ho pred dvema dny. Citovat
Voighta Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 jojo líbí. Decentní a pěkné [upravil dne 25/2/09 Voighta] Citovat
miukoslav306 Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 super foto nevedel som nájsť ako by to vyzeralo streknuť svetla ako čakom ale číra s new modelu asi si to streknem ale ešte neviem ako sa zmení svietivosť :o :o :o Citovat
čakom Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: miukoslav306 super foto nevedel som nájsť ako by to vyzeralo streknuť svetla ako čakom ale číra s new modelu asi si to streknem ale ešte neviem ako sa zmení svietivosť :o :o :o u 406 nijak;) šel bych do toho. je to lepší než nějaký proflákly AE:bojim Citovat
Béďa Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 tyhle svetla nejsou strikany, ty jsou uz takhle koupeny.. Citovat
pug Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Bedo co su to za svetla, na ciernej by boli fajn:-) aj ked aj tak nie som taky malicherny aby som platil za cetky to to dam radsej do uprav vykonu a jazdnych vlastnosti:-). Mne sa na tom predsa len nepacia dve veci: tuzerska kratka antenka (je to nefunkcne pokial to nema v sebe zosilovac) a tie kola-kamenujte ma ale tieto 17\" Cyclone nemusim su tazke ako krava-to jedine mi na nich dost podstatne vadi Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Béďo: kde ty kola porád bereš sakra. čakom: parááádní sedánek. Citovat
Creams Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Tak ten sedan to je moje krevní skupina k dokonalosti mu chybí origo tmavé světla Citovat
Béďa Odesláno 26. únor 2009 Autor Odesláno 26. únor 2009 taky bych tam videl spis ty cerny svetla ale pekny.. Citovat
oni Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 sakra a tyhle kola mam doma a nedari se mi je vybrousit....:( Citovat
Creams Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: oni sakra a tyhle kola mam doma a nedari se mi je vybrousit....:( Tak si límce nech vyleštit za 1500kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.