Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

panove,vy me stvete?:D uvidim jak to bude s naraznikama. zadni bych uz mel,ale predni mozna taky,jinak lakovat se mi to nechce,pac to pak neni ono! eventuelne by byli pak naprodej ty moje!

Prostě teď fičí retro no :potlesk kola za nějaké starší kousky a je to :super

Odesláno

no mam ted doma exipi pavuciny s limcem,jen zrenovovat. je to pekny no. ale i kdyz me tady ukamenujete,tak na jiny auto nemam a na motor jo a ten jsem ted sehnal a si do nej pujdu.

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

pug: to verim, taky uz se nemuzu dockat sezony.. :)

Jo když tohle vidím tak lituju, že jsem ty lišty a komplet nárazníky dával do barvy... Ja bych to snad vyměnil:roll

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Původně zaslal: Béďa

pug: to verim, taky uz se nemuzu dockat sezony.. :)

Jo když tohle vidím tak lituju, že jsem ty lišty a komplet nárazníky dával do barvy... Ja bych to snad vyměnil:roll

no jestli by ses rozhod lakovat listy do cerny a mas svuj naraznik lakovanej dobre,tak bych udelal vymenu,ten muj se zacal loupat,takze by to vyslo na stejno,teda pro me lip.:D vedel bych o prednim,zadni mi vyhorel,prodal ho pred dvema dny.

Odesláno
Původně zaslal: miukoslav306

super foto nevedel som nájsť ako by to vyzeralo streknuť svetla ako čakom ale číra s new modelu asi si to streknem ale ešte neviem ako sa zmení svietivosť

:o :o :o :o :o :o :o

u 406 nijak;)

šel bych do toho. je to lepší než nějaký proflákly AE:bojim

Odesláno

Bedo co su to za svetla, na ciernej by boli fajn:-) aj ked aj tak nie som taky malicherny aby som platil za cetky to to dam radsej do uprav vykonu a jazdnych vlastnosti:-). Mne sa na tom predsa len nepacia dve veci: tuzerska kratka antenka (je to nefunkcne pokial to nema v sebe zosilovac) a tie kola-kamenujte ma ale tieto 17\" Cyclone nemusim su tazke ako krava-to jedine mi na nich dost podstatne vadi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...