oni Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 tak hele kazdopadne chci tycky taky,tak name pamatuj,kdyz tak zapaltim! od kud si,nemas icq? muzem nekdy poresit na icq,at tady nespamujem! jinak napad to neni spatny,ja mam ted v planu neco udelat,ale to zavisi na necem,pokud to nesezenu tak pak stopro budu resit jen krouzky! mas pravdu v tom,ze ty skleneny jsou pekne rozdelat,ty plastovy bych se bal! Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 27. leden 2009 Odesláno 27. leden 2009 tak chvile ve fotošopu takle bych si to nejak predstavoval.... no a jinak ICQ mam, Ti to poslu do SZ... Citovat
MALE FROG Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 to videjko jak sem daval odkaz sem nasel nahodou... ale v maxi tuningu byl clanek o domaci vyrobe a melo to jit sehnat pry v OBI (tycka)... Kdyby si ty tycky sehnal hlasim se taky... mam takovej malej napadik... 482 660 913 pripadne pisni na ICQ Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: Béďa Béďo, těma kolama mě ničíš.:D Citovat
agresssor Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: BUTCHER306TD oni: no ja sem pozjistil ze u nas ve vsi je udajne chlapek, kterej dela na melouchy zaluzie, tak tam zejtra zajdu a optam se ho na tycky... jestli bude mit, tak beru hromadu a budu zkouset... no jinak muzeme treba do svetel vymyslet nejakej klikihak, treba 306 :-D to by lidi cumeli, hlavne policajti... ale blby je to, ze by to muselo bejt v jednom svetle zrcadlove ;-) a dalsi problem je ten, ze mam stary skleneny svetla, takze tam se toho moc neda nakroutit, ale do novejch plastaku by uz ten prouzek sel udelat luxusni... az jakoby do blinkru... ale zase u platu je to horsi na rozebrani... a me hlavne vede myslenka k tomu necemu jinymu nezli krouzkum z toho duvodu, ze by mi to kolem H4 ve standartnim svetle asi naprd drzelo... tak bych chtel udelat jen nejakou mirne prohlou tycku ve svetle bud dole a nebo po hornim vnitrnim okraji, takze by to melo takovej zlomenej tvar jakoby od stredu (spicky) svetla nahoru... to by mohlo bejt zajimavy... jen nevim, jak moc velkej ten zlom muze bejt, aby se v tom neztratilo moz svetelny energie... a hlavne jak to cely udelat dlouhy... kdybych to pustil kolem celyho svetla (myslim po horni strane) tak to ma tak +- 35cm a uz jde zase o to, aby po cely delce byla nejaka konstatni intenzita toho svetla... ale asi nezbejva nic jinyho nezli laborovat a laborovat... no ale nejdriv sehnat tycky Kdyby si je sehnal dej vedet taky bych jich par vzal:D Citovat
agresssor Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: Béďa chci je na svou 406tou:D:D:D:D:D:D Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: agresssor chci je na svou 406tou:D:D:D:D:D:D Však se ti ta ropa nehne s tím. Nech je mě. Budu s tím mít sice taky problémy, ale minimálně mi budou slušet k tý modrý barvě. U tebe by byly nevýrazný. Shrnu to: pro tebe jich je škoda. :D:D Citovat
Béďa Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Béďa Béďo, těma kolama mě ničíš.:D to nejsou cyclony.. Citovat
agresssor Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor chci je na svou 406tou:D:D:D:D:D:D Však se ti ta ropa nehne s tím. Nech je mě. Budu s tím mít sice taky problémy, ale minimálně mi budou slušet k tý modrý barvě. U tebe by byly nevýrazný. Shrnu to: pro tebe jich je škoda. :D:D A kdo mluvil ze bych si je dal na dieselpower ??? co treba na to 2.0 T:D:D:D:D:D Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 no tak teda tycky... byl sem v nejaky kramu, kde prodavaji nahradni dily na zaluzky, ale baba mi tam nabidla tudle cirou tycku ale DUTOU ne plnou a to je k prdu... a na muj dotaz co takle plny, tak prej jako ze tezko... ale doufam v to ze to byl jen blbej vesnickej kramek... jo a toho jak s tema zaluziema melouchuje tak sem dnes nesehnal, snad zejtra... nebo pak... a to toho mam koupit valnik boco? no ale az budu v Brne tak zkusim urco to OBI Citovat
agresssor Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: BUTCHER306TD no tak teda tycky... byl sem v nejaky kramu, kde prodavaji nahradni dily na zaluzky, ale baba mi tam nabidla tudle cirou tycku ale DUTOU ne plnou a to je k prdu... a na muj dotaz co takle plny, tak prej jako ze tezko... ale doufam v to ze to byl jen blbej vesnickej kramek... jo a toho jak s tema zaluziema melouchuje tak sem dnes nesehnal, snad zejtra... nebo pak... a to toho mam koupit valnik boco? no ale az budu v Brne tak zkusim urco to OBI a v obi to budou mit?? Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: Béďa to nejsou cyclony.. Vidím. To bylo myšleno všeobecně. Vždy dáš takový, že bych se normálně radši neviděl. Citovat
Béďa Odesláno 28. leden 2009 Autor Odesláno 28. leden 2009 ty brzdy z coupe do tech 17tek docela prdej co??.. Citovat
s1600 Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: Béďa ty brzdy z coupe do tech 17tek docela prdej co??.. uchazejici...:D: Citovat
čakom Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: Béďa ty brzdy z coupe do tech 17tek docela prdej co??.. nádhera:potlesk fotka celýho auta by byla? to chci na 406 [upravil dne 28.1.2009 čakom] Citovat
BoneDaddy Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Béďa ty brzdy z coupe do tech 17tek docela prdej co??.. nádhera:potlesk to chci na 406 Čakome, není umění zabrdit velkýma, ale těma našema kotoučkama. I když u tebe už je to minulost. Citovat
čakom Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Béďa ty brzdy z coupe do tech 17tek docela prdej co??.. nádhera:potlesk to chci na 406 Čakome, není umění zabrdit velkýma, ale těma našema kotoučkama. I když u tebe už je to minulost. tak o ty dva cm jem. tak ty brzdy by nebyly špatný ale ty kola bych bral:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.