dav Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Mám problém ze startováním Partnera 1,4 benzín rok 2000. Motor točí, ale nechytá. Byla provedená výměna benzínového čerpadla a cívky rozdělovače a svíček, ale chyba trvá. Mototor jde nastartovat roztlačením. Když motor běží, není s ním žádný problém. Citovat
MrVain Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 ake je napätie počas štartovania,neklesne pod 10V, skus si požičať druhu baterku a naštartovať za to nič nedáš Citovat
Parc Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 skontroluj kontakty na baterke, kostru, skus si pozicat inu baterku... stalo sa to znamemu... ked zacnes startovat starter stiahne napetie na tak nizku uroven ze ti prestane fungovat rj, zapalovanie a pod.. Citovat
pastorek Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Skús pripojiť na prívod do cievky zapaľovania kontrolku či počas štartovania nevypína okruh zapaľovania. Mohlo by to byť spínacou skrinkou. Citovat
Guest M-A-X Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 A nemas nejakej pobouchanej imobilizer??? tohle nasim dela C3 taky . zkus druhej klicek nebo na diagnostiku at ti vyjedou chyby Citovat
dav Odesláno 4. říjen 2008 Autor Odesláno 4. říjen 2008 Zkousel jsem oba klícky, na diagnostice se neohlásila žádná chyba. Citovat
Guest M-A-X Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 odvez to do servisu. uvidis co naznaji ale ja to typuju na imobilizer Citovat
dav Odesláno 4. říjen 2008 Autor Odesláno 4. říjen 2008 Taky to typuju na imobilizér, ale proč mi to nespravili ani v HK v autorizovaném servisu nevím. Citovat
MrVain Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 píšeš že \" Motor jde nastartovat roztlačením \",prečo ste menili sviečky,cievky rozdelovača....ked motor potom funguje normalne tu može byť problem v bateria - ta je nová štarter - nema dostatočný vykon na roztočenie motora, pripadne skratuje - pokles napätia treba namerat počas štartovania aspoň 10V na svorkeč.50 spinacou skrinkou - ako píše Pastorek imobilizer - ten by som asi vylučil, ked po roztlacení naskočí a štarter tiež točí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.