Vertex Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Práci čest, rukám klid, ode dneška za týden, tzn. 11. 10. 2008 se jedou z Chomutova směrem do kopců hobby závody do vrchu. Ubytování budu řešit během víkendu, varianty jsou buď horský hotel Svahová (zimní klouzání 2007), horský hotel Lesná (zatím P-C nepolíben) a chata/penzion Praha na Malém Háji (účastníci loňského srazu dobře ví). Cena za ubytování se snídaní by měla být okolo 300,- Kč. Ve všech zmíněných podnicích výborně vaří. V sobotu bysme se někde u Chomutova sešli, počítám tak mezi devátou a desátou hodinou a odjeli buď hned na závody nebo popřípadě ještě odvézt věci a ubytovat se. Program závodu je na celý den, končit se bude pravděpodobně kolem čtvrté hodiny odpolední. Pak už se jen přesuneme na místo ubytování a při konzumaci jídel a pití sobotu zakončíme. Pokud byste měli zájem a rozhodli se na příští sobotu pro výlet do Krušných hor, písněte to do zítřejšího pozdního odpoledne klidně sem, pak už jen na tel. číslo 731 406 199, jelikož přes následující týden nebudu mít přístup k netu Při přihlašování uveďte, zda máte zájem i o ubytování, nebo jestli přijedete jen na sobotu a večer se budete vracet do svých domovů. Vím, že je to organizace dosti na rychlo, ale budu rád, když se někdo objeví. Vertex [upravil dne 4/10/08 Vertex] Citovat
janča205 Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Škoda,že to sem dáváš až teď. Zrovna je sraz na Vysočině a už jsem slíbila účast tak snad příště! Citovat
Vertex Odesláno 4. říjen 2008 Autor Odesláno 4. říjen 2008 Jasný, on je to totiž náhradní termín a dozvěděl jsem se o něm až v pátek Citovat
MirasCC Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 Vertexi, buď si jistej tím, že bych neváhal ani trochu. Nemít na ten víkend už zaplacenej výlet do Paříže Chjo, škoda, minule to bylo super Citovat
Marcel505 Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 A se mnou to vypadá podobně. Co podobně - já se totiž nebudu nikde procházet, ale hákovat jak blázen nejmíň do dvanácti, takže mé zjevení nehrozí. Škoda no... Vertex: A objednáš pěkný počasí? Tak jako před dvěma roky? Citovat
Vertex Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Bohužel, je to na rychlo, počasí chce zabookovat aspoň 14 dní dopředu Citovat
Medvěd Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Taky se musím omluvit - tentokrát holt beze mě Citovat
John Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Tak to mě moc štve ale nemůžu.... škoda,že jsem to nevěděl dřív.... Citovat
Dariska Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Škoda,škoda, před dvěma rokama to bylo super, ale v sobotu musím být v práci do půl druhé a pak to nemá cenu tam jezdit. A počasí bylo nádherné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.