fante Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Kolegové, zvažuji koupi lehce ojeté 306 (řekněme ročník 98 a mladší), případně 206 (teda pokud se vleze do mého stropu 150 t. :-) ). Na co si u těchle autiku dat pozor (myšleno z technické stránky, velkou bouračku a levotu v papírech myslím zvládnu)? Citovat
jiri.wolf Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Pokud bych se měl rozhodovat já tak za tyhle peníze (150 tis.) bych koupil raději 306 a zbytek investoval do nutných oprav (u bazarových aut je vždy potřeba něco hned opravit - každopádně minimálně náplně, filtry, základní prohlídka a možná i rozvody). Taky dost záleží jestli zavítáš do neznámého bazaru (tam tě asi budou chtít co nejvíc oškubat a všechno bude super a v pořádku) nebo jestli to bude od známého. Každopádně bez zvednutí na zvedák a případně i diagnostiky v servisu toho laicky moc nepoznáš (pokud to autko nebude mít servisní knížku tak můžeš počítat s přetočenýma kilometra,...). Citovat
fante Odesláno 6. duben 2004 Autor Odesláno 6. duben 2004 Taky jsem si říkal, že lepší asi bude 306, bo na ni bude víc náhradních dílů a asi nebudou tak drahé, jako na 206. Na zvedák si to rozhodně hodím, důkladně to prolezu, spíš mě napadlo, jestli se u těchle pegin daného ročníku nevyskytují nějaké typické závady. Jako je třeba na mojí stávající 309 zadní náprava (klasicky snad u všech Pegin), nebo ložiska. Citovat
jiri.wolf Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 Zadní náprava je klasika - taky ji máme repasovanou (byla ale od předchozího majitele bouchlá takže nedokážu posoudit do jaké míry by bylo opotřebení). Co by bylo nějak extra typické to netuším. Myslím že to bude spíš kus od kusu a podle toho jak se k tomu kdo choval. Citovat
Boss Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 No co jsem si zjistil ja kdyz jsem kupoval 306 sedan 2000, tak typickou slabinou je prevodovka, resp. synchrony. Takze se zkus projet a radit v ruznych otackach. Ja osobne mam trochu problemy s dvojkou (z jednicky) a s trojkou (rychle prerazeni ze ctverky). Ale dosud v norme takze neresim. Dele jezdene motory byvaji hlucnejsi, horsi slicovani plastu - snadno zacnou drncet, spise detaily... Kuriozitou je ze pry stresni antenou zatika.. me nastesti ne:) Citovat
fante Odesláno 7. duben 2004 Autor Odesláno 7. duben 2004 Oki, diky moc, zkusim na to pamatovat. Citovat
hloze-ja Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Jeste k tem sevisnim knizkam. Jeden kluk, taky z okoli PE, taha auta z ciziny a doma jich (ser.kn.) ma dvacet. Pak je hezky vyplni... Jen tak na okraj.306 pri slusnym zachazeni musi vydrzet dost dlouho, takze kdyz nekoupis vylozene past, tak musis byt spokojenej. Hodne stesti. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. duben 2004 Odesláno 7. duben 2004 Pro klid v duši (nebo neklid) se optej co tam je za ECU. Když tam bude Bosch, budeš spát klidněji. Když tam bude SAGEM a cívka Magnetti Marelli tak budeš (nebo nebudeš) spát míň klidně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.