malčus Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Zdravim všechny, mam menší problem, zhruba pred 3 měsíci jsem měnil obě polosy,měl sem tam ještě originál poloosy na které sem najel 115tis, poloosy byly vyměněny, vsě bylo v poradku, kupoval sem polosy v elitu (repasovaný), cca 2 700Kč za kus... docela velkej problem je, že ta prava vydržela pouhy 2 tis kilometru a je vtahu, v každý zatáčce v kloubu křupe, tak bych je chtěl vydnat a asi reklamovat... nevite nekdo jak se vyndava, povolím matku u kotouče, tam to vyndám, ale nevím jakej je systém a jak to vyndat z převodovky??? a asi mi taky vyteče olej z převodovky co?? nechci platit zybtečně navíc za vyndání vservisu a asi bychs tim taky neodjel domu:-) jestli nekdo víte jak na to... budu rád za každý příspěvek... díky... Citovat
ozzy56 Odesláno 4. říjen 2008 Odesláno 4. říjen 2008 poloosa je v převodovce (diferenciálu) jen vložená,takže tahem vytáhnout,ale ta pravá poloosa má ještě jedno ložisko v uložení --jsou tam dva šrouby na 11 klíč,matice povol a šrouby otoč o 90 stupňů,a polosa půjde ven(půjde to těžko,ložisko drží fest,ale půjde. Samozřejmě začni práci vypustěním oleje z převodovky. Citovat
Alesek Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Malčus: Ty jo tak to je masakr já mám obě poloosy v háji taky, a chci kupovat nový to abych se začal bát? Citovat
ozzy56 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: Alesek Malčus: Ty jo tak to je masakr já mám obě poloosy v háji taky, a chci kupovat nový to abych se začal bát? Kup si repas,cena dvou nových se rovná ceně tvého vozu snad Citovat
malčus Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Alesek: jako reknu ti sem pekně nasranej, porád sem tak nějak jezdil bez poruchy a ted mam za sebou takovou sérku: vyměnil sem oba čepy, pak mi praskla manžeta na poloose, tak sem měnil manžetu, ujel sem pár kiláku a poloosa v hajzlu, tak sem je obě nechal vyměnit, vyšlo mě to na 5 litrů z prací, kupovaný v elitu, ale jak vidíš ta kvalita repase nic moc, fakt mě to štve a to sem ještě zvědav jak se mi postavěj k reklamaci, doufam, že se budou ohánět právama a obchodnim zákoníkem a auto mi bude stát na dvoře na špalku tak měsíc Citovat
Lentilka Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: malčus Alesek: jako reknu ti sem pekně nasranej, porád sem tak nějak jezdil bez poruchy a ted mam za sebou takovou sérku: vyměnil sem oba čepy, pak mi praskla manžeta na poloose, tak sem měnil manžetu, ujel sem pár kiláku a poloosa v hajzlu, tak sem je obě nechal vyměnit, vyšlo mě to na 5 litrů z prací, kupovaný v elitu, ale jak vidíš ta kvalita repase nic moc, fakt mě to štve a to sem ještě zvědav jak se mi postavěj k reklamaci, doufam, že se budou ohánět právama a obchodnim zákoníkem a auto mi bude stát na dvoře na špalku tak měsíc mě už stojí od 24.srpna a ještě dlouho stát bude:D Citovat
106sťák Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 Původně zaslal: ozzy56 poloosa je v převodovce (diferenciálu) jen vložená,takže tahem vytáhnout,ale ta pravá poloosa má ještě jedno ložisko v uložení --jsou tam dva šrouby na 11 klíč,matice povol a šrouby otoč o 90 stupňů,a polosa půjde ven(půjde to těžko,ložisko drží fest,ale půjde. Samozřejmě začni práci vypustěním oleje z převodovky. prosím hučí mi toto ložisko v uložení...kde se dá sehnat ? Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červen 2010 Odesláno 26. červen 2010 je to normální náhradní díl v pežotu, takže podle VIN koupit-objednat Citovat
106sťák Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 hm bohužel mám tech.jiný vin než bych měl mít mám zam 1.4 ale mám 1.3 takže podle toho se řídit nemuzu... Citovat
106sťák Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 tak to číslo loža je prý R6006-2RS C3,psal sem do aci autodílu tam vzali jednu ze skladu a poslali mi číslo který opsali z ložiska co bylo na poloose...zítra pro něj jedu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.