Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny, mam menší problem, zhruba pred 3 měsíci jsem měnil obě polosy,měl sem tam ještě originál poloosy na které sem najel 115tis, poloosy byly vyměněny, vsě bylo v poradku, kupoval sem polosy v elitu (repasovaný), cca 2 700Kč za kus... docela velkej problem je, že ta prava vydržela pouhy 2 tis kilometru a je vtahu, v každý zatáčce v kloubu křupe, tak bych je chtěl vydnat a asi reklamovat... nevite nekdo jak se vyndava, povolím matku u kotouče, tam to vyndám, ale nevím jakej je systém a jak to vyndat z převodovky??? a asi mi taky vyteče olej z převodovky co?? nechci platit zybtečně navíc za vyndání vservisu a asi bychs tim taky neodjel domu:-) jestli nekdo víte jak na to... budu rád za každý příspěvek... díky...:myslim

Odesláno

poloosa je v převodovce (diferenciálu) jen vložená,takže tahem vytáhnout,ale ta pravá poloosa má ještě jedno ložisko v

uložení --jsou tam dva šrouby na 11 klíč,matice povol a šrouby otoč o 90 stupňů,a polosa půjde ven(půjde to těžko,ložisko drží fest,ale půjde.

Samozřejmě začni práci vypustěním oleje z převodovky.

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Malčus: Ty jo tak to je masakr já mám obě poloosy v háji taky, a chci kupovat nový to abych se začal bát?

Kup si repas,cena dvou nových se rovná ceně tvého vozu snad :myslim

Odesláno

Alesek: jako reknu ti sem pekně nasranej, porád sem tak nějak jezdil bez poruchy a ted mam za sebou takovou sérku: vyměnil sem oba čepy, pak mi praskla manžeta na poloose, tak sem měnil manžetu, ujel sem pár kiláku a poloosa v hajzlu, tak sem je obě nechal vyměnit, vyšlo mě to na 5 litrů z prací, kupovaný v elitu, ale jak vidíš ta kvalita repase nic moc, fakt mě to štve a to sem ještě zvědav jak se mi postavěj k reklamaci, doufam, že se budou ohánět právama a obchodnim zákoníkem a auto mi bude stát na dvoře na špalku tak měsíc

Odesláno
Původně zaslal: malčus

Alesek: jako reknu ti sem pekně nasranej, porád sem tak nějak jezdil bez poruchy a ted mam za sebou takovou sérku: vyměnil sem oba čepy, pak mi praskla manžeta na poloose, tak sem měnil manžetu, ujel sem pár kiláku a poloosa v hajzlu, tak sem je obě nechal vyměnit, vyšlo mě to na 5 litrů z prací, kupovaný v elitu, ale jak vidíš ta kvalita repase nic moc, fakt mě to štve a to sem ještě zvědav jak se mi postavěj k reklamaci, doufam, že se budou ohánět právama a obchodnim zákoníkem a auto mi bude stát na dvoře na špalku tak měsíc

mě už stojí od 24.srpna a ještě dlouho stát bude:D

• O 1 rok později...
Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

poloosa je v převodovce (diferenciálu) jen vložená,takže tahem vytáhnout,ale ta pravá poloosa má ještě jedno ložisko v

uložení --jsou tam dva šrouby na 11 klíč,matice povol a šrouby otoč o 90 stupňů,a polosa půjde ven(půjde to těžko,ložisko drží fest,ale půjde.

Samozřejmě začni práci vypustěním oleje z převodovky.

prosím hučí mi toto ložisko v uložení...kde se dá sehnat ?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...