rumman Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 zdravím , hledáním jsem nenašel .... mám coupe pár dní a nevím na co je budík vlevo ??? off------max díky Citovat
rumman Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 díky , furt jsem váhal co to jako ukazuje ? a ono množství oleje :-)))) Citovat
rumman Odesláno 9. říjen 2008 Autor Odesláno 9. říjen 2008 to je divné ne , jak může u studeného motoru ukazovat nějakou teplotu ??? navíc tam nejsou stupně atd.. mám ten budík vlevo na obrázku , dle mě jenom množství ... Citovat
Y2K Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Původně zaslal: rumman to je divné ne , jak může u studeného motoru ukazovat nějakou teplotu ??? navíc tam nejsou stupně atd.. mám ten budík vlevo na obrázku , dle mě jenom množství ... Aha sorac...ja som to hovoril podla svojho nie podla obrazku Citovat
Filip406 Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 Ano,je to len mnozstwo,lebo to ukazuje len na chwilu pri otoceni kluca Citovat
Y2K Odesláno 9. říjen 2008 Odesláno 9. říjen 2008 A potom to akoze nic neukazuje? To naco tam teda je taky budik? Citovat
Ferry Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Y2K A potom to akoze nic neukazuje? To naco tam teda je taky budik? na to aby se dal predelat na ukazatel stavu LPG v nadrzi jako to mam v planu ja Citovat
Y2K Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Y2K A potom to akoze nic neukazuje? To naco tam teda je taky budik? na to aby se dal predelat na ukazatel stavu LPG v nadrzi jako to mam v planu ja Ahaaaa.... Citovat
rumman Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 díky , už jsem myslel že jsem slepej a nevidím stupně ?? [upravil dne 10/10/08 rumman] Citovat
MatrixChose Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Y2K A potom to akoze nic neukazuje? To naco tam teda je taky budik? na to aby se dal predelat na ukazatel stavu LPG v nadrzi jako to mam v planu ja Natáhneš tam trubičku s manometrem? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.