Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

ne fapu se neboj jen počítej stím že je to pěkná investice na opravu kolega si koupil 406 2.2 r.v.02 a má s fapem pořád problémy a jezdí do autoryzovanýho servisu já mám 66kw a bohatě stačí fap bych nechtěl ani zadarmo a navíc na 66 je jednoduchá lamela na spojce a na 80kw a vejš je už ta \"nová :ticho\"

[upravil dne 29/12/08 zzipCZ]

[upravil dne 29/12/08 zzipCZ]

no on taky ten \" FAP \" potřebuje taky občas pořádně protáhnout na dálnici protože pokud se s tím jezdí jen po městě,tak se dostatečně nečistí a to popojíždění po městě mu nesvědčí už vůbec !! A jestli s tím jezdil nějakej důchodce kterej to jen šolichá tak pak jsou s tím problémy.....

Odesláno

len tak btw, 66kw by som neodporucal, niekedy sa mi zda ze ani tych mojich 81kw nestaci na take velke auto, a to jazdievame vacsinou dvaja.... Neviem si predstavit ako by to slo na 66 pri plnom aute :) ale zase su tu taki, co by vedeli povedat.

Odesláno

A este rad by som vedel, ci staci podpis manzelky majitela auta na kupnej zmluve. Chcem ist kupit jedno auto a majitel je v zahranici. Telefonoval som s nim ked bol este na slovensku a on mi tvrdil, ze to staci, ze v tom problem nevidi.

Alebo je potrebne notarom overene splnomocnenie na manzelku.

Neviem ako je to v cechach alebo na slovensku, ale pravdepodobne to asi bude rovnako?

Dik

Odesláno

A kdo pozná že podpis není majitele když smlouvu se podepíše manželka jeho jménem? Spíš bych viděl problém při odhlašování (převod na nového majitele) vozidla na úřadě. Tam bude asi potřeba plná moc.

Odesláno
Původně zaslal: vdacny

len tak btw, 66kw by som neodporucal, niekedy sa mi zda ze ani tych mojich 81kw nestaci na take velke auto, a to jazdievame vacsinou dvaja.... Neviem si predstavit ako by to slo na 66 pri plnom aute :) ale zase su tu taki, co by vedeli povedat.

no ja mam 66 kW ale benzinovych a mal som z toho strasny strach ze to nepojde ked to nalozim...siel som na dovolenku nalozeny kolko sa dalo + 4x clovek, islo to uplne normalne a na nadrz som dal 1200 km...btw mam 23 tak si vies predstavit ako som jazdil a jazdim, som maximalne spokojny, nie je to oteckovych 150 PS ale pohodicka;)

Odesláno
Původně zaslal: ZAklik

no ja mam 66 kW ale benzinovych a mal som z toho strasny strach ze to nepojde ked to nalozim...siel som na dovolenku nalozeny kolko sa dalo + 4x clovek, islo to uplne normalne a na nadrz som dal 1200 km...btw mam 23 tak si vies predstavit ako som jazdil a jazdim, som maximalne spokojny, nie je to oteckovych 150 PS ale pohodicka;)

Tech tebou uvedenych 1200km na nadrz udelam s dieslem pri velice lehke noze (tak 80-90km/h mimo mesta), takze se mi nechce verit, ze tak tezke auto (jeste k tomu plne) by melo tak nizkou spotrebu.

[upravil dne 6.1.2009 ChodeC]

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Původně zaslal: ZAklik

Tech tebou uvedenych 1200km na nadrz udelam s dieslem pri velice lehke noze (tak 80-90km/h mimo mesta), takze se mi nechce verit, ze tak tezke auto (jeste k tomu plne) by melo tak nizkou spotrebu.

[upravil dne 6.1.2009 ChodeC]

Nevím jak u benzínu, ale moje Hdi tuto vzdálenost také ujede na jednu nádrž, když jezdívám k mámě do německa tak je to kolem 1200km, a čas kolem 10-11hod trvání cesty, takže není to 90km/h po dálnici. :roker

Tím chci říct, že na tu dálku ti určitě i tvé Hdi vystačí s jednou nádrží, samozřejmě pokud pojedu často 180-200km/h tak bych nevyšel.:myslim

Odesláno

no po dalnici jsme jeli taky 120 (vic ne, hrozba pokut), ale mimo opravdu 80-90. Ale to bylo plne auto ve dvou lidech. Porad se mi spotreba 6l/100 zda u benzinu v plnem aute strasne nizka.

Odesláno

no 66 sa mi zda fakt malo, mne sa tiez zda niekedy ze aj 81 je malo, hlavne nalozeny, po rovinke je to pohoda ale kopec to uz je horsie. Mozno ze by to vyriesilo keby som dostal slabsie auto, a nestazoval by som si :)... to si mal na tom akoze spotrebu 5.8l? ja mam sice 1.8 ale pod 8l to asi neslo este.

Odesláno

Hej a ako je to so spojkou, pocul som take veci, ze aj ked sa vymeni, tak stale zabera pri vrchu.

Ako to mate vy? Kde vam zabera spojka? mam spravne info ci nie :)

Odesláno

projel jsem par 406 nez jsem koupil svou a spojka opravdu u 90% z nich zabira az nahore... neni to chyba, je treba si na to zprvu zvyknout :)

jinak ja mam tu silnejsi verzi a jsem spokojen, 66 bych nechtel, tzv. dvouhmotovy setrvacnik mi sice \"piska\", kdyz nastartuju nebo vypnu motor, ale jen tak se nerozsype...

jezdim prevazne mesto, vikendy mimo mesto a spotrebu mam cca 6,9... jenze ted pri ceste do prace se to nestaci ani zahrat.. co se tyka dalkovych, tak jsme byli v lete na dovolene po cechach ve ctyrech lidech a plne nalozenem aute a na nadrz jsem ujel cca tech 900, to neni tak hrozne...

a pokud se tento clovek stale rozhoduje mezi 66 a 80, tak ja za sebe musim doporucit 80 kW.

[upravil dne 7/1/09 BV406]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj, poradíte mi někdo jestli má cenu jít do tohoto auta,nemá moc najeto?

Peugeot 406 2.0 HDI 66kW, r.v.:2001

Najeto:183 000 km

Výbava:

ABS, manuální klimatizace, el. ovládání zrcátek, ESP,dálkově ovládané centrální zamykání, palubní počítač, posilovač řízení, nastavitelný volant, vyhřívaná zrcátka, zámek řadící páky, magnetofon, senzor stěračů, otáčkoměr, venkovní teploměr, el. přední okna, ovládání rádia na volantu, 6 reproduktorů, dešťový senzor, vyhřívaná zrcádka, dálkově ovládané zamykání, koupeno v ČR, Cena 115.000 Kč.

Odesláno
Původně zaslal: Geroj

Ahoj, poradíte mi někdo jestli má cenu jít do tohoto auta,nemá moc najeto?

Peugeot 406 2.0 HDI 66kW, r.v.:2001

Najeto:183 000 km

Výbava:

ABS, manuální klimatizace, el. ovládání zrcátek, ESP,dálkově ovládané centrální zamykání, palubní počítač, posilovač řízení, nastavitelný volant, vyhřívaná zrcátka, zámek řadící páky, magnetofon, senzor stěračů, otáčkoměr, venkovní teploměr, el. přední okna, ovládání rádia na volantu, 6 reproduktorů, dešťový senzor, vyhřívaná zrcádka, dálkově ovládané zamykání, koupeno v ČR, Cena 115.000 Kč.

nemas fotky ?

ja jsem sve kupoval, kdyz melo najeto cca 170t.... a v poho

[upravil dne 12/2/09 BV406]

Odesláno
Původně zaslal: Geroj

A kolik máš najeto teď a jak dlouho ho máš?

bral jsem ho pri 169t a neco, mam ho pul roku a najeto 13t km

krome vymeny dvouhmotove remenice, kterou 66kW stejne nemaji, jsem s motorem zatim nemel zadny vyrazny problem...

Odesláno

Zdravím všechny a taky přidám svůj názor. Mám 406 2.1 TD sedan už 4 rokem a najel jsem s ní kolem 160 000 Km. Auto je fakt pohodlný, spolehlivý a bez vážnějších problémů, jen běžný věci: olej, kotouče + desky atd. jako u každýho auta. Častěji pak výměny žárovek H7 a stabil. tyček (kupodivu nejčastěji zadních). Několikrát jsem uvažoval nad změnou, ale fakt nevím za co :-) Přeji štastnou ruku při výběru.

Odesláno

Mohl by mě někdo říct, co je na tom pravdy, že čerpadla Lucas popř. Delphi za moc nestáli u r.v.2001.Bosch že na tom byl o něco líp? Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...