Neophyte Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Ahojte,přestali mi naráz svítit obě přední potkávací světla,žárovky odzkoušené za nové,pojistky dané nové,nepomohlo dálkové i parkovačky s mlhovkama svítí,zadní světla také v pořádku.Napadlo mě zkusit,že jak tam mám světelný senzor,tak jsem ho měl na OFF.Tak jsem si to zapl na ON ,a zkusil,jestli se rozsvítí a taky nic.Už jsem objednanej do servisu v pátek,tak pak dám vědět,kdyby se Vám to taky přihodilo...jinak,pokud někoho něco napadá,tak sem s tím Citovat
AnotherOne Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Mohla by to byť páčka. To sa potom priprav na cenu. Citovat
Vasek71 Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 ty páčky by to mohly být, měl jsem něco podobného s předními blinkry, také nešly ani jeden a vyřešila to oprava páček....naštěstí, kdyby to bylo na výměnu, to bych neměl radost :-( Citovat
tomasenkoslav Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 n/a [upravil dne 18.10.13 14:01 od tomasenkoslav] Citovat
Neophyte Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 No ale kdyby to bylo páčkou,tak by ty světla přece měl rozsvítit ten senzor ne? kamarád tvrdí,že to bude relátkem,když nejdou jen potkávačky. no zítra budu vědět na čem jsem,tak pisnu řešení Citovat
jiri_lorencik Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 No mě se to na páčky nezdá, protože píšeš, že zadní světla svítí. Přece když přepneš na páčce na světla, přední nesvítí, ale zadní ano, tak si myslím, že problém přece musí být jinde, to by nesvítili ani zadní. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: Neophyte No ale kdyby to bylo páčkou,tak by ty světla přece měl rozsvítit ten senzor ne? kamarád tvrdí,že to bude relátkem,když nejdou jen potkávačky. no zítra budu vědět na čem jsem,tak pisnu řešení Skúšal si ten senzor potme? Původně zaslal: jiri_lorencik No mě se to na páčky nezdá, protože píšeš, že zadní světla svítí. Přece když přepneš na páčce na světla, přední nesvítí, ale zadní ano, tak si myslím, že problém přece musí být jinde, to by nesvítili ani zadní. Na zadné svetlá asi bude zvlášť kontakt pretože svietia pri všetkých svetlách, ten môže byť ok. [upravil dne 3.10.2008 AnotherOne] Citovat
tomasenkoslav Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 n/a [upravil dne 18.10.13 14:02 od tomasenkoslav] Citovat
Neophyte Odesláno 4. říjen 2008 Autor Odesláno 4. říjen 2008 Ahojte,no píšu teda řešení mého problému,přiznám se ,že mě málem šváclo,když zjistil,že to bylo špatnýma žárovkama... takže hold,vyměnil žárovky zasmál a bylo to...tak jsem si aspoń udělal výlet.Nechápu,proč mi ale doma nesvítili i ty nové žárovky:myslim takže oprava se žádná nekonala.Tak jsem ušetřil a koupil jsem si aspoń nové stěrače:P Valeo,můžu jen doporučit,připádá mi,jako by to sklo tam ani nebylo po setření! Citovat
tomasenkoslav Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 n/a [upravil dne 18.10.13 14:02 od tomasenkoslav] Citovat
tomasenkoslav Odesláno 8. říjen 2008 Odesláno 8. říjen 2008 n/a [upravil dne 18.10.13 14:02 od tomasenkoslav] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.