Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: Pata

Tak ja jsem rad, ze jsem cast sve Peugeoti rodiny potkal v Ostrave :D:papa:mrk:super

Ju ju zase jsem tě rád po čase viděl Pato.......:papa:papa:papa:papa

Strizliveho ;):D:D:D

Odesláno

Původně zaslal: Pe.Tr

nějake foto bude ?

Musíš počkat na Sobola ten to fotil......

Jsem zvědavej jestli tu hodí tu fotku s potvrzením zápisného, hi hi.:D

Odesláno

No tak já .......udělaly jsme všichni přijíždějící ve FM dopravní přestupek a na místo srazu nás eskortovala hlídka PČR se zapnutýma majákama:mrk:mrk:mrk a každý odjel o 500 korun českých lehčí......:roker:roker:roker

Odesláno

No tak já .......udělaly jsme všichni přijíždějící ve FM dopravní přestupek a na místo srazu nás eskortovala hlídka PČR se zapnutýma majákama:mrk:mrk:mrk a každý odjel o 500 korun českých lehčí......:roker:roker:roker

nekecej ? rychlost?

Odesláno

Osobní ochranka něco stojí a aspoň ten poslední kousek jsme dojeli hlídáni a nikdo si na nás netroufal.:D:D:D

Odesláno

Ad místo

Když na Olešné dělal srazy Zila, tak tam jezdilo běžně 15 - 20 aut, takže místem to nebude. Spíš je to tím, že byl připraven nějaký program (slalom, pokec v hospůdce) a že se ZILA sám propagaci srazu věnoval - A ŽE BY SE PO 45 MINUTÁCH OMLUVIL S TÍM, ŽE JAKO SVOLAVATEL SRAZU UŽ NĚCO MÁ, to si fakt NEUMÍM představit.

Odesláno

Bohužel. Zila se už dlooouho neozývá. A jinak propriety na slalom jsem měl v autě, ale nakonec nikdo nechtěl zkoušet štěstí (že by nás PČR kontrolovala po druhé) a huntovat auto :grr:D

Odesláno
Původně zaslal: jaudax

Bohužel. Zila se už dlooouho neozývá. A jinak propriety na slalom jsem měl v autě, ale nakonec nikdo nechtěl zkoušet štěstí (že by nás PČR kontrolovala po druhé) a huntovat auto :grr:D

no Zila má momentálně jiné problémy:(

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

no bylo nás tam 5... tak to jste se moc neukázali s tou účastí... hlavě FM co psal že přijede... se to mohlo dát na Hlučíně... takhle jsme se všichni setkávali už na Frýdecké..:xvul

Hlavně že organizace byla perfektní, že? Měl jsi ještě jiný program kromě toho, že budeme stát 45 minut na parkovišti, uděláme 10 fotek, někteří zaplatí 500 korun pokutu a pojede se domů???

Příště by to chtělo trochu zapracovat, pak by snad přijelo více lidí...

Odesláno

no ... ja osobne jsem zvedavy, co k tomu napise pan poradatel ;)

Ovsem je pravda, ze sever Moravy je mrtvy, co se srazu tyce a je to skoda, opravdu :nevim:(

[upravil dne 19/10/2008 Pata]

Odesláno

Ovsem je pravda, ze sever Moravy je mrtvy, co se srazu tyce a je to skoda, opravdu :nevim:(

Pato omlouvám se, že jsem ti to nevzal, měl jsem důležité jednání... nemohl jsem dojet... mrzí mně to :(

Odesláno
Původně zaslal: @re

Pato omlouvám se, že jsem ti to nevzal, měl jsem důležité jednání... nemohl jsem dojet... mrzí mně to :(

V pohode, spis ja se omlouvam, ze jsem rusil - prijel jsem domu z vikendu a obvolaval lidi, kteri by mohli byt na miste. Nakonec jsem se domluvil s JaudaXem ;):super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...