Přema Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Pata Tak ja jsem rad, ze jsem cast sve Peugeoti rodiny potkal v Ostrave Ju ju zase jsem tě rád po čase viděl Pato.......:papa:papa:papa Citovat
Pata Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Pata Tak ja jsem rad, ze jsem cast sve Peugeoti rodiny potkal v Ostrave Ju ju zase jsem tě rád po čase viděl Pato.......:papa:papa:papa Strizliveho :D:D Citovat
Přema Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr nějake foto bude ? Musíš počkat na Sobola ten to fotil...... Citovat
elton Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Pe.Tr nějake foto bude ? Musíš počkat na Sobola ten to fotil...... Jsem zvědavej jestli tu hodí tu fotku s potvrzením zápisného, hi hi. Citovat
jaudax Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Taky čekám, kdy se kdo ozve, že jsme měli doprovodné vozidlo. Ale on to tu stejně nikdo nebude číst jen Pe.Tr Citovat
Přema Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 No tak já .......udělaly jsme všichni přijíždějící ve FM dopravní přestupek a na místo srazu nás eskortovala hlídka PČR se zapnutýma majákama:mrk:mrk:mrk a každý odjel o 500 korun českých lehčí......:roker:roker Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Přema No tak já .......udělaly jsme všichni přijíždějící ve FM dopravní přestupek a na místo srazu nás eskortovala hlídka PČR se zapnutýma majákama:mrk:mrk:mrk a každý odjel o 500 korun českých lehčí......:roker:roker nekecej ? rychlost? Citovat
Přema Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Nekecám......ne rychlost to nebyla.....udělaly jsme si vlastní odbočovací pruh (po žebře) ,který tam samožřejmě nebyl......:D:D:D:D Citovat
elton Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Přema No tak já .......udělaly jsme všichni přijíždějící ve FM dopravní přestupek a na místo srazu nás eskortovala hlídka PČR se zapnutýma majákama:mrk:mrk:mrk a každý odjel o 500 korun českých lehčí......:roker:roker Osobní ochranka něco stojí a aspoň ten poslední kousek jsme dojeli hlídáni a nikdo si na nás netroufal.:D:D Citovat
Přema Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Jo a to jsme si všichni pro jistotu ješte foukly...... samo že všichni 0,0 promile Citovat
Medvěd Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Ad místo Když na Olešné dělal srazy Zila, tak tam jezdilo běžně 15 - 20 aut, takže místem to nebude. Spíš je to tím, že byl připraven nějaký program (slalom, pokec v hospůdce) a že se ZILA sám propagaci srazu věnoval - A ŽE BY SE PO 45 MINUTÁCH OMLUVIL S TÍM, ŽE JAKO SVOLAVATEL SRAZU UŽ NĚCO MÁ, to si fakt NEUMÍM představit. Citovat
jaudax Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Bohužel. Zila se už dlooouho neozývá. A jinak propriety na slalom jsem měl v autě, ale nakonec nikdo nechtěl zkoušet štěstí (že by nás PČR kontrolovala po druhé) a huntovat auto Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: jaudax Bohužel. Zila se už dlooouho neozývá. A jinak propriety na slalom jsem měl v autě, ale nakonec nikdo nechtěl zkoušet štěstí (že by nás PČR kontrolovala po druhé) a huntovat auto no Zila má momentálně jiné problémy:( Citovat
Mishanthrope Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Sobol no bylo nás tam 5... tak to jste se moc neukázali s tou účastí... hlavě FM co psal že přijede... se to mohlo dát na Hlučíně... takhle jsme se všichni setkávali už na Frýdecké.. Hlavně že organizace byla perfektní, že? Měl jsi ještě jiný program kromě toho, že budeme stát 45 minut na parkovišti, uděláme 10 fotek, někteří zaplatí 500 korun pokutu a pojede se domů??? Příště by to chtělo trochu zapracovat, pak by snad přijelo více lidí... Citovat
Pata Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 no ... ja osobne jsem zvedavy, co k tomu napise pan poradatel Ovsem je pravda, ze sever Moravy je mrtvy, co se srazu tyce a je to skoda, opravdu [upravil dne 19/10/2008 Pata] Citovat
Mishanthrope Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 To ovšem nic nemění na tom, že kromě setkání na parkovišti nenachystal sobol nic. A navíc se s náma ani nechtěl moc bavit. Citovat
@re Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Pata no ... ja osobne jsem zvedavy, co k tomu napise pan poradatel Ovsem je pravda, ze sever Moravy je mrtvy, co se srazu tyce a je to skoda, opravdu [upravil dne 19/10/2008 Pata] Pato omlouvám se, že jsem ti to nevzal, měl jsem důležité jednání... nemohl jsem dojet... mrzí mně to Citovat
Pata Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: @re Původně zaslal: Pata no ... ja osobne jsem zvedavy, co k tomu napise pan poradatel Ovsem je pravda, ze sever Moravy je mrtvy, co se srazu tyce a je to skoda, opravdu [upravil dne 19/10/2008 Pata] Pato omlouvám se, že jsem ti to nevzal, měl jsem důležité jednání... nemohl jsem dojet... mrzí mně to V pohode, spis ja se omlouvam, ze jsem rusil - prijel jsem domu z vikendu a obvolaval lidi, kteri by mohli byt na miste. Nakonec jsem se domluvil s JaudaXem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.