jiri_lorencik Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Člověk když koupí jeté auto, musí počítat, že do něj něco dá. Ale pak si myslím, že si ho budeš jen užívat. Citovat
Steef Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 Dik za slova utechy . Uz aby som si ho iba uzival Citovat
bahrajn Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Možná už je pozdě na odpověď, jelikož jsi si to ověřil na servise, ale kdyžtak pro upřesnění pro ostatní ... moje 307sw co automaticky zamyká má v popise vybavení uvedeno: Ovládání zamykání UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ +AUTOM Citovat
AnotherOne Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: bahrajn Možná už je pozdě na odpověď, jelikož jsi si to ověřil na servise, ale kdyžtak pro upřesnění pro ostatní ... moje 307sw co automaticky zamyká má v popise vybavení uvedeno: Ovládání zamykání UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ +AUTOM Mám sice 407, ale ako som už písal vyššie, ja to automatické uzamykanie mám, ale v servisboxe mám uvedené to čo Steef, teda bez toho AUTOM. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.