OK406 Odesláno 14. srpen 2009 Autor Odesláno 14. srpen 2009 Takže kdo bude chtít, tak ať se ozve Švejkovi a zítra sobotu 15.8.2009 okolo 12 hodiny u mě na tradičním místě. Bude-li zájem, tak laškování na letišti může být!! Mef + bratrem by mohli povídat viz příspěvek. Snad se ukáže i Honza406 !!!! [upravil dne 14/8/09 OK406] Citovat
Maverick Odesláno 14. srpen 2009 Odesláno 14. srpen 2009 Tak si to užijte. Já mám bohužel moc práce, takže dorazit nemohu:( Citovat
OK406 Odesláno 15. srpen 2009 Autor Odesláno 15. srpen 2009 Původně zaslal: Mef Tak si to užijte. Já mám bohužel moc práce, takže dorazit nemohu:( Rozumím. Jinak počasí se zdá, že bude dobré. Pokud bude někdo se zůčastnit, tak není opravdu problém!! Budu na mobilu 731805990. Citovat
sliki Odesláno 15. srpen 2009 Odesláno 15. srpen 2009 Dík OK 406 za pozvání ale bohužel mám taky dost práce a nemohu přijed tak si to užíte :super:papa Citovat
švejk Odesláno 16. srpen 2009 Odesláno 16. srpen 2009 panove, diky za vydareny den tedka padam na hubu, ale pak kdyztak dostanu z telefonu nejaky publikovatelny fotky a hodim je sem Citovat
OK406 Odesláno 16. srpen 2009 Autor Odesláno 16. srpen 2009 Děkuji účastníkům komorně-pracovního minisrazu P-C v Týně nad Vltavou a to Švejk a Peugeot09.Náplní a čiností bylo např. výměna náplní (převodovka, servo řízení) u 406 Švejka, u Peugeot09 se opravila vrtule chlazení, plyn, posuv el.šíbru atd.. Samozřejmě, že se umyli + naleštili vozidla a pak se vyrazilo spanilou jízdou na letiště, kde jsme si postavili z pneu slalom. Také jsme chvíli zkoušeli ryslostní závodi. Slamom byl bezva. Po té jsme ve večeních hodinách odjeli zpět ke mě, kde jsme opravili závadu na 206 člena Peugeot09 k plné jeho spokojenosti. Samozřejmě, že jsme pohovořili a vyzkoušeli si naše vozidla. Taky se probírala různá témata. Počasí bylo bezva. Skončili jsme po 21 hodině, kdy jsme se rozjeli k domovům. Jen je škoda, že se nezúčastnilo více členů. A abych nezapomněl, tak během práce u mě v garáži, jsme byli svědky požáru materiálu domu!!! Takže jsme byli i účastníky. Co se týká fotodokumentace z komorně-pracovního minisrazu P-C, tak ty dodají (slíbili) Švejk a Peugeot09. Ještě jednou děkuji a věřím, že se jim líbilo a zase to zopakujeme.:potlesk:papa Citovat
peugeot09 Odesláno 16. srpen 2009 Odesláno 16. srpen 2009 Díky moc Švejkovi i OK406 za super den. Oba dva se skvěle vyznají, což bylo vidět při údržbě a opravě mého mazlíka, o kterém jsem si do té doby myslel, že funguje přesně tak jak by měl, ale více než hodinové blbnutí na letišti nás přesvědčilo o opaku. Šíbr už si ani nevrzne, ventilátor běží krásně hladce, auto má díky větší vůli na pedálu plynu pořádný zátah, který jsem hned musel se Švejkem vyzkoušet při sprintu. Sice vyhrál, ale ten rozdíl nebyl až tak velký (s ohledem na výkon motoru jeho 406ky), jak by se dalo očekávat. Slalom byl rovněž parádní-nejen s mojí modrou miniaturou, ale i se Švejkovo těžkotoážní stříbrnou 406kou. Abych nezapomněl tak mytí aut bylo nečekaně přerušeno akční vsuvkou při které hrál hlavní roli ekologicky smýšlející soused a balíky slámy, které řezal motorovou pilou, navíc ještě za intenzivního slunečního svitu. Mám u sebe i nějaké fotky a krátké video, ať se také můžete zasmát cizímu neštěstí (a blbosti). Ještě jednou díky za super sraz. Doufám, že si to ještě někdy zopakujeme. Citovat
budvar Odesláno 16. srpen 2009 Odesláno 16. srpen 2009 Už brzo musím najít čas, zajet na sraz, z kterýho auta odjíždějí zdravější a krásnější :-D Citovat
Marcel505 Odesláno 16. srpen 2009 Odesláno 16. srpen 2009 Taky se mi snad někdy poštěstí tam zavítat... Citovat
OK406 Odesláno 18. srpen 2009 Autor Odesláno 18. srpen 2009 Nevidím sebemenší problém se domluvit!! Počasí = slunné sebou!! Citovat
švejk Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Sesel se nahodny casovy interval s nahodnym casovym intervalem a sesli jsme se opet u OK406 v Tyne nad Vltavou.. Ze vseho nejdriv se \"tjuningovalo\" moje auto (menil se olej v prevodovce a servu - ackoliv fotky jsou, tak jsou dementne rozmazane, takze to preskocime) a prejdeme k navodu, jak to vypada, kdyz nekdo mysli analni oblasti: Citovat
švejk Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 potom, co se vstrebal tento lehky akcni zazitek ze stavby eko-domu (kour to byl docela dobrej), preslo se na lesteni priblizovatek. Nejdriv zacal pod vedenim OK406 lestit peugeot09, nebyl to jednoduchy ukol, presto to zvladl bravurne (na fotce pri myti interieru) ...exterier prisel na radu potom Citovat
švejk Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 pak se dostala rada i na mne, po vylesteni to vypadalo ... temer jako z fabriky (kdyz si clovek odmysli ty diry v narazniku) Citovat
švejk Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 pak jeste OK406, jenomtak prosudlal svoje auto vodou a mohlo se vyrazit smer letiste, jako spravni peugeotaci pekne usporadane za sebou od nejmensiho po nejvetsi Citovat
švejk Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 po prijezdu na letiste jsme se seradili.... Citovat
švejk Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 ...zkontrolovali teren a jezdili do zblazneni, az gumy ponekud zasmradli Citovat
švejk Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 zavody byly kdo z koho a pod heslem \"silnejsi pes s*ka\" Citovat
švejk Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 pak uz byl jenom oddych nasich 4kolych mazlu, aby meli cas se po tom dni vzpamatovat a hura k OK406 opravit zjistenou zavadu na peugeot09kovo 206ce. No... a toto je konec nasi kratke fotoreportaze. Doufam, ze se libila a na pristim serialu nashle Citovat
OK406 Odesláno 18. srpen 2009 Autor Odesláno 18. srpen 2009 oc děkuji Švejkovi za fotodokumentaci. Jelikož jsem neměl sebou foťák. Je škoda, že jsme byli jeno tří. Volal jsem a psal i více členům P-C, ale nikdo se neukázal. Snad jindy. Sranda + práce+ napětí + akce a pohotda, tak to bylo s plnou mírou:super Tak zase příště p.s snad dodá další fotky i Peugeot09:) [upravil dne 18/8/09 OK406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.