Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

idem dnes cajtom dopisat alternativne pneu.... mam mu len povedat co tam ma presne napisat....chcem aby tam boli aj 16 a 17 palcove.... sedemnastky sa davaly z akymi pneu a z akymi 16...16 tusim 205/55r16 ale 17 netusim.. hovoril ze mi to dopise bez akehokolvek potvrdenia od predajcu a podobnych veci....dopisemi mi aj xenonove svetlomety.... aspon ked s tým bude mat nejaky flojd problem tak budem kryty ze to tam je origo....

Odesláno

chcem presne vediet ako to mate dopisane v technickom...co vsetko..myslim o tych pneu??? aby som vedel ze ako to ma vyzerat...

napr 205/55R16 ............ a nieco dalej??

Odesláno

prave to neviem co vsetko by tam malo presne byt.... aj mne sa zda ze index rachlost a tusim aj nostnosti...ale presne neviem....

teraz mam na aute 215/55r16...chcem tam dat dopisat len 205/55 r16 a 205/50 r17 a neviem aky index ku kazdemu??? preto sa pytam... tusim napr na 307 cc boly schvalene aj 215/55R16 ci sa mylim???:myslim:myslim:myslim

Původně zaslal: AnotherOne

Tak to ti všetci ticho závidíme. :(

Tuším sa tam dáva aj rýchlostný index gúm a ET, pozri sa ako to máš v TP a podľa toho doplň.

Odesláno

Mělo by tam být, 205/55 R16 V a 205/50 R17 W. ETčka by měly být u obou rozměrů 31. Bez záruky zkuste to ještě někdo kdo máte TP od 307 a kola zapsaná v TP potvrdit.

Odesláno

dakujem toto som potreboval potvrdit a zistit..

Původně zaslal: brasil

Mělo by tam být, 205/55 R16 V a 205/50 R17 W. ETčka by měly být u obou rozměrů 31. Bez záruky zkuste to ještě někdo kdo máte TP od 307 a kola zapsaná v TP potvrdit.

Odesláno

to je pravda...tak som si to dal aj urobit...dopisane mam uz aj xenony....

Původně zaslal: Ticcino

IMO, čím míň ti toho tam napíše, tím líp. Aspoň se toho nějakej trouba pak nebude chytat...

Odesláno

rozmer 215/55 r16 som si dal dopisat,aj ked nieje na SW schvaleny, nakolko ho momentalne pouzivam...... xenonove svetlomety su sv skutocnosti HID sada H7 6000k :D:D:D:D

Odesláno

inak pre nasich susedov, parkarat som sa tu stretol s tým ze neviete aky mame mi slovaci technicky...nakolko vy mate este stale maly aj velky...mi mame jednu A4 papier , a to je vsetko......nic ine.. takto to vyzera

osvedcenie1.jpg

Odesláno

taketo nalepky mame nalepene v pravom dolnom rohu na prednom skle...je to nalepka STK a EK... neviem ako u vas,ale u vas asi stale lepia na SPZ

clanok_foto.jpg

[upravil dne 29/9/08 marisw]

Odesláno

len to dopisal...nic ine. na laserovke to urobis,len horsie je to ze to nebude v databaze....ja som tiez nad tym rozmyslal ze to dopisem..... aj som to skusal na kopie...a vypadalo to ako origo...vyska pisma 9 :D:D:D

Původně zaslal: AnotherOne

Vydával ti nový technický alebo to len dopísal do existujúceho? Tak ma napadlo na lejzrovke by som si to mohol dopísať aj sám :myslim

Odesláno

to AnotherOne: Máš pravdu, že na to asi nikdo normálně nepřijde, ale v principu s tebou nesouhlasím. Když by došlo tvrdý na tvrdý, tak IMO jde o falšování ouřední listiny a to je IMO trestný čin. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...