janci77 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Zdravím, dnes som zbadal, že môj klinový remeň je mierne poškodený, posúďte to vy... Chcel by som sa opýtať, či ho treba vymeniť, alebo ako ďalej... Ináč rozvody boli menené cca pred rokom, neviem, ale s nimi sa tento remeň asi nemení, či áno??? Ďakujem za odpovede Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Zalezi na tebe, remen nevyzera moc poskodeny, iba tak osuchnuty. Ja by sem ho asi v kazdem pripade vymenil, ma tez svoji zivotnost, a stoji do 300 SK ... Cize banalni vec. Vymenu bys mal zvladnut bez problemu aj ty... Kdyz ti ten remen praskne, tak najhorsie vec je ze prestane ist dobijanie. Cize, auto se nijak zvlast neposkody, je proste musis odstavit, a nekdo te musi odtahnout (co moze byt nakladne pokial nemas nejakeho znameho po ruke) , dalsa vec je, ze nevim jak vypada ten motor, ale aby tam nebilo riziko, ze ty roztrhnutej padne do rozvodu ... To by bolo hodne zle. Takze ja bych asi neriskoval, a vymenil to Citovat
ozzy56 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Ten řemen vyměň,nebo jezdi jen okolo baráku Citovat
Guest servisman Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 raději dát nový nestojí tolik a nemá cenu riskovat pak se ti to vysere když to nejmíň potřebuješ a není čas. Citovat
janci77 Odesláno 28. září 2008 Autor Odesláno 28. září 2008 OK, tak ho radšej vymením, aby som bol v kľude... Ináč dík za info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.