Návštěvník Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Ak je tu neaký makač na pc mam jednu otazku da sa čítačka karet v notebuku neako abgreidnut ?ma m ta SDMMC a potreboval by som SDHC:myslim:myslim:myslim Citovat
pastorek Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Skús pozrieť na stránkach výrobcu toho noteboku. HW je zhodný. Osobne si myslím že nepochodíš. Následným riešením by bola externá čítačka kariet. Citovat
AnotherOne Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: pastorek Skús pozrieť na stránkach výrobcu toho noteboku. HW je zhodný. Osobne si myslím že nepochodíš. Následným riešením by bola externá čítačka kariet. No nie tak celkom. Rovnaký je len tvar a možno napäťové pomery, spôsob čítania je iný. Kým v obyčajných SD sa adresuje priamo pamäťová bunka (systém FAT16), v SDHC sa adresuje celý riadok a používa súborový systém FAT32. Citovat
pastorek Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: pastorek Skús pozrieť na stránkach výrobcu toho noteboku. HW je zhodný. Osobne si myslím že nepochodíš. Následným riešením by bola externá čítačka kariet. No nie tak celkom. Rovnaký je len tvar a možno napäťové pomery, spôsob čítania je iný. Kým v obyčajných SD sa adresuje priamo pamäťová bunka (systém FAT16), v SDHC sa adresuje celý riadok a používa súborový systém FAT32. Veď som napísal že je zhodný a nie rovnaký. Rozmery, umiesnenie kontaktov, napájanie. Ak je konkrétna čítačka robená iba na SD tak SDHC neprečíta. Opačne to ide. Tie stránky výrobcu som mu odporučil preto, že tam si môže zistiť aké formáty podporuje konkrétny model notebooku. Citovat
AnotherOne Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: pastorek Skús pozrieť na stránkach výrobcu toho noteboku. HW je zhodný. Osobne si myslím že nepochodíš. Následným riešením by bola externá čítačka kariet. No nie tak celkom. Rovnaký je len tvar a možno napäťové pomery, spôsob čítania je iný. Kým v obyčajných SD sa adresuje priamo pamäťová bunka (systém FAT16), v SDHC sa adresuje celý riadok a používa súborový systém FAT32. Veď som napísal že je zhodný a nie rovnaký. Rozmery, umiesnenie kontaktov, napájanie. Ak je konkrétna čítačka robená iba na SD tak SDHC neprečíta. Opačne to ide. Tie stránky výrobcu som mu odporučil preto, že tam si môže zistiť aké formáty podporuje konkrétny model notebooku. To už zistil aj bez pozerania stránky výrobcu. Citovat
Návštěvník Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 No kúpou čitačky je to dost jednoduché riešenie:D:D:DAle aj tak je to haluz že sa to nedá neako odrbkat:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.