Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Opet mam problem, ze predni napravy na me 605 se zacaly ozyvat divne zvuky, neco jako by se tam srotovalo a frekvence s rostouci rychlosti toho zvuku stoupa. A zesili se to srotovani pokud zatacim. Nevite nekdo co to muze byt a jak to muze byt nebezpecny? Manzety na poloosach jsou zdasebyt v pohode, vsechny kulace nedavno vymeneny.

Odesláno

mno - co takhle homokine?áky???? Jsou to klouby na poloose pod manžetou, které když se vychodí, rády začnou cvakat, a to zpočátku hlavně v zatáčkách, později i na rovině. Jezdit s tím bych Ti moc nedoporučoval, protože když se Ti ten kloub kousne, tak si můžeš i pěkně rozbít ústa. Takže bych to řešil co nejrychleji.

Odesláno

mněl jsem v p deli homokin.klouby a projevovalo se to boucháním-hlavně v zatáčkách projížděných pod plynem,ale taky když jsem couval / i v přímým směru / tak to byly rány a cukalo to volantem.Po výměně poloos u Vašendy všechny uváděný problémy zmizeli a je to v pohodě.

Odesláno

Tak nakonec jsou to prý ložiska, je to ale divný, dy? byly měněný loni (teda bylo to v servisu). To přeci není možný, že by to vydrželo tak málo, ne? Najel jsem na to tak 5 tisíc km. Co se může stát, když s tím teď ještě budu jezdit? Ono totiž jedno to ložisko stojí 1900 Kč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...