Xander Cage Odesláno 3. duben 2004 Odesláno 3. duben 2004 Opet mam problem, ze predni napravy na me 605 se zacaly ozyvat divne zvuky, neco jako by se tam srotovalo a frekvence s rostouci rychlosti toho zvuku stoupa. A zesili se to srotovani pokud zatacim. Nevite nekdo co to muze byt a jak to muze byt nebezpecny? Manzety na poloosach jsou zdasebyt v pohode, vsechny kulace nedavno vymeneny. Citovat
Medvěd Odesláno 3. duben 2004 Odesláno 3. duben 2004 mno - co takhle homokine?áky???? Jsou to klouby na poloose pod manžetou, které když se vychodí, rády začnou cvakat, a to zpočátku hlavně v zatáčkách, později i na rovině. Jezdit s tím bych Ti moc nedoporučoval, protože když se Ti ten kloub kousne, tak si můžeš i pěkně rozbít ústa. Takže bych to řešil co nejrychleji. Citovat
Doležal Robert Odesláno 3. duben 2004 Odesláno 3. duben 2004 Také by to mohlo být některé ložisko kola,které se spočátku taky ozývá při projíždění zatáček. Citovat
Xander Cage Odesláno 4. duben 2004 Autor Odesláno 4. duben 2004 No ložiska by to snad být neměly, ty jsem měnil na podzim, a jak poznám, že jsou to ty homokinetáky? Poznám to vůbec já nějak? Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 Zkus se rozjíždět v plném rejdu dopředu idozadu a když budou cvakat, Tak jsou to na 90% klouby. Citovat
Xander Cage Odesláno 4. duben 2004 Autor Odesláno 4. duben 2004 Nee, tak to nedělá nic, je to potichu když se rozjíždím v rejdu, ale když se rozjíždím na zpátečku, tak se to auto někdy zozskáče, div mi nevyrazí volant zuby. Citovat
Jardaned Odesláno 4. duben 2004 Odesláno 4. duben 2004 mněl jsem v p deli homokin.klouby a projevovalo se to boucháním-hlavně v zatáčkách projížděných pod plynem,ale taky když jsem couval / i v přímým směru / tak to byly rány a cukalo to volantem.Po výměně poloos u Vašendy všechny uváděný problémy zmizeli a je to v pohodě. Citovat
Xander Cage Odesláno 5. duben 2004 Autor Odesláno 5. duben 2004 Tak nakonec jsou to prý ložiska, je to ale divný, dy? byly měněný loni (teda bylo to v servisu). To přeci není možný, že by to vydrželo tak málo, ne? Najel jsem na to tak 5 tisíc km. Co se může stát, když s tím teď ještě budu jezdit? Ono totiž jedno to ložisko stojí 1900 Kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.