benik1984 Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Zdravím.Chci se jen zeptat, zda-li je možné stočit kilometry na počítadle 407 a jestli mám možnost to nějak odhalit,kdyby to někdo udělal? Třeba že se to napíchne na diagnostiku nebo tak. Dík za info. Citovat
Ferry Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 mozny je vsechno, urcite to neni nejaky velky problem, s jistotou se ty kilometry brat nedaji nikdy, pokud to auto melo vice majitelu, ktere jsi neznal. Priblizny pocet kilometru se da nekdy urcit dle zaznamu servisu Peugeot, pokud to auto jezdilo na prohlidky do nejakeho znackoveho servisu, mely by byt ulozeny datumy prohlidek , co se delalo a stav pocitadla zjisti se to po zadni VIN kodu, zkus se obrati zde na foru na PeTr nebo Čakom, ti by to mohli zjistit Citovat
duricek Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Ano da sa to zistit. Vo firmach kde cipuju auta ti vedia odhalit aj skutocny stav km Citovat
ivík40 Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 je to možné, mám s tím osobní zkušenost, koupila jsem auto se stavem 74 000 a pak jsem následně v autoriz. servisu zjistila, že je natočeno o 80 000 km víc:grr Citovat
Jurko Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 omluva za dvojáka,sem se zas nasr.. Citovat
Laďa Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: jirzik omluva za dvojáka,sem se zas nasr.. Se neomlouvej a ten druhý příspěvěk smázni. Citovat
Guest servisman Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: jirzik Mám tu samu zkušenost.V německu jeden majitel,servisováno v Peugeotu,mám i servisní knížku.V tom samém servisu stočeno 50tisíc km a normálně mi to prodali.Až tady na diagnostice jsem zjistil,že mi to stočili.A to je tam prý trestný,bych se divil a ještě k tomu značkovej servis,to je k zblití :bacha tak si běž stěžiovat,reklamovat a jak dopadneš v dnešní době je to normálka Citovat
Guest servisman Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 bylo mne jednou řečeno jestli nechci řešit stočení km tak ať si koupím nový auto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.