Stanly Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 premyslel jsem o 4x4 pohon da se to nejak udelat delaji se nejake Peugeoty 4x4 aby to slo pouzit na 306??? Citovat
Stanly Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 poradte jak na to a cop k tomu ....mate nekdo s tim zkusenosti??? Citovat
oni Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 tady si myslim ze nikdo takovej zasah nedelal! jediny auto co vim ze nekdo ma,tak je fabie jmenem lentilka,daval tam zadek z bmw a nekde na skodovacky klubu je i zaregistrovanej,tak snad on! Citovat
Blizzard Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 pochybuju že tady někdo předělával jakýkoliv auto (tím spíš 306) z FWD na AWD Citovat
Stanly Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 nebyl to nahodou Cajicek s Fabii RS??s te 405 se da neco pouzit treba kardan atd???ma to aspon neco stejneho? Citovat
oni Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 mas pravdu,ne lentilka ale cajicek,jj v tdi. to ti nikdo nerekne,kdyz to nikdo nedelal,ale nechci teda mluvit za jiny! mam nekde doma clanek cejicku v tuningu,tam neco malo popisuje,tak si to cislo zkus najit! Citovat
marisw Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 to su strasne ssprostosti.... uz nevies co od dobroty,alebo čo....alebo aby reč nestala ?:myslim Citovat
Stanly Odesláno 24. září 2008 Autor Odesláno 24. září 2008 jj to je typek a celkem mu to jede ja bych prave jenom potreboval zjistit s ceho by se to dalo pouzit pak bych uz vedel kdo by mii s tim pomohl... Citovat
oni Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 vim ze kardan mam z oktavky 4x4 a zadni naprava z diferencialem je z bmw trojkovy rady myslim! Citovat
marisw Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 najprv si musis byt isty ze to financne zvladnes, samozrejme aj manualne a musis mat predstavu do coho ides......a dalsia vec je ta ked urobis takyto nelegalny zasah do auta, a myslim pomerne vazny kdo ti to schvaly pre beznu prevadzku na cestnej komunikacii.... podla mna je to sprostost ako mraky... Citovat
vendelinek Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Nebylo by lepší todle prodat ,tak jak je ,a koupit si něco 4x4 už origo?:myslimNevim,já bych to nedělal,že je to škoda ,překuchávat něco,co funguje aby to třeba pak nefungovalo:myslimnehledě na to,co peněz do toho budeš muset investovat a na STK bude taky:myslimproblem,ale jak :myslimty,je to tvoje auto [upravil dne 24.9.2008 vendi.stejskal] [upravil dne 24.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
marisw Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 presne tak je to hlupost... a pripadami to tak ako keby autor prispevku nemal co robit a pyta sa kraviny... len aby sa to tu hybalo.... na takyto zasah potrebujes vela prachov ... skor sa do toho pusti niekto co ma 306 len na zrazy a predvadacky a je to jeho srdcovka...nie na bezne jazdenie...a este raz podotýkam...musi mat love.....:D aspon mne to tak pride Původně zaslal: vendi.stejskal Nebylo by lepší todle prodat ,tak jak je ,a koupit si něco 4x4 už origo?:myslimNevim,já bych to nedělal,že je to škoda ,překuchávat něco,co funguje aby to třeba pak nefungovalo:myslimnehledě na to,co peněz do toho budš muset investovat a na STK bude taky:myslimproblem,ale jak :myslimty,je to tvoje auto [upravil dne 24.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
oni Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 nevim proc to tady hned odsuzujete,pokud ma prachy tak proc ne! podivejte se na martyho777,to bylo furt kecu ze to nejde a prehodil misto 1.4 dvoulitra z gti-cka Citovat
marisw Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 ono vymenit motor je o dost jednoduchsie ako robit 4 kolku...nova zadna naprava, kardan, prevodovka na hnanie predku a zadku, tym padom musis prisposobit aj predok, motizacia ti musi sediet k tejto novej prevodovke, cize to je radikalny zasah do auta, a nelegalny.... toto nieje pouzivanie nepredpisanych diskov a HID nepovolenych sad...:myslim samotny motor este na stk zozeru.....ale toto:myslim:myslim no neviem...nechcem sa opakovat ze je to blud Původně zaslal: oni nevim proc to tady hned odsuzujete,pokud ma prachy tak proc ne! podivejte se na martyho777,to bylo furt kecu ze to nejde a prehodil misto 1.4 dvoulitra z gti-cka Citovat
Whitetiger Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 myslim si ze 405 a 306 maju podobne nápravy tak by teoreticky islo prehodit napravu zo 405 4x4 skrátit kardan, prehodit motor s prevodovkou alebo iba prevodovku, vyrezat tunel pre kardan, atd- no ja by som nemal odvahu sa do toho pustit- iba ak by som nevedel co s peniazmi a mal kopu času. tak vela stastia Citovat
vendelinek Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: marisw ono vymenit motor je o dost jednoduchsie ako robit 4 kolku...nova zadna naprava, kardan, prevodovka na hnanie predku a zadku, tym padom musis prisposobit aj predok, motizacia ti musi sediet k tejto novej prevodovke, cize to je radikalny zasah do auta, a nelegalny.... toto nieje pouzivanie nepredpisanych diskov a HID nepovolenych sad...:myslim samotny motor este na stk zozeru.....ale toto:myslim:myslim no neviem...nechcem sa opakovat ze je to blud Původně zaslal: oni nevim proc to tady hned odsuzujete,pokud ma prachy tak proc ne! podivejte se na martyho777,to bylo furt kecu ze to nejde a prehodil misto 1.4 dvoulitra z gti-cka Původně zaslal: oni nevim proc to tady hned odsuzujete,pokud ma prachy tak proc ne! podivejte se na martyho777,to bylo furt kecu ze to nejde a prehodil misto 1.4 dvoulitra z gti-cka Nikoho neodsuzuju,vyjádřil sem jen a jen svuj názor,když má prachy a neví co snima tak proč ne?podle mě,když má prachy,tak proč si nekoupil hned nějakou 4kolku,ale jak sem psal,je to jeho auto,jeho prachy,tak ať si dělá co chce [upravil dne 24.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
oni Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 no ja bych nejvetsi problem videl v prevodovce!musel by si sehnal nejakou na 4kolku ktera by pasovala na motor! jinak jak rikam,pokud se nudis,mas dobry pratele a jses sikovnej,jdi do toho! tohle jsou prestavby,ktery nevim jestli maj smysl,ale porad lepsi nez svetylkovej tuzing a nalepky gti a podobny h....! Citovat
marisw Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 tak tak..uplmy suhlas...ked do toho chces ist....treba kupit stare Mi16 a od toho zacat....premeriavat a skusat....urcite by som pouzil veci z tohoto auta, a nie zo ziadneho ineho ako kolega na Fabku napravu z bmw... a prisposobovanie sirky napravy.... ked tak do fabky by som pokukaval po nejakej Groupovskej naprave...napr z golfu 4x4 Původně zaslal: Whitetiger myslim si ze 405 a 306 maju podobne nápravy tak by teoreticky islo prehodit napravu zo 405 4x4 skrátit kardan, prehodit motor s prevodovkou alebo iba prevodovku, vyrezat tunel pre kardan, atd- no ja by som nemal odvahu sa do toho pustit- iba ak by som nevedel co s peniazmi a mal kopu času. tak vela stastia Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.