Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

da se udelat na 306 4x4?:-P r.v 2000??

Recommended Posts

Odesláno

tady si myslim ze nikdo takovej zasah nedelal! jediny auto co vim ze nekdo ma,tak je fabie jmenem lentilka,daval tam zadek z bmw a nekde na skodovacky klubu je i zaregistrovanej,tak snad on!

Odesláno

mas pravdu,ne lentilka ale cajicek,jj v tdi. to ti nikdo nerekne,kdyz to nikdo nedelal,ale nechci teda mluvit za jiny! mam nekde doma clanek cejicku v tuningu,tam neco malo popisuje,tak si to cislo zkus najit!

Odesláno

najprv si musis byt isty ze to financne zvladnes, samozrejme aj manualne a musis mat predstavu do coho ides......a dalsia vec je ta ked urobis takyto nelegalny zasah do auta, a myslim pomerne vazny kdo ti to schvaly pre beznu prevadzku na cestnej komunikacii....

podla mna je to sprostost ako mraky...:roker

Odesláno

Nebylo by lepší todle prodat ,tak jak je ,a koupit si něco 4x4 už origo?:myslimNevim,já bych to nedělal,:myslimže je to škoda ,překuchávat něco,co funguje aby to třeba pak nefungovalo:myslimnehledě na to,co peněz do toho budeš muset investovat a na STK bude taky:myslimproblem,ale jak :myslimty,je to tvoje auto

[upravil dne 24.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

presne tak je to hlupost...

a pripadami to tak ako keby autor prispevku nemal co robit a pyta sa kraviny... len aby sa to tu hybalo....

na takyto zasah potrebujes vela prachov ...

skor sa do toho pusti niekto co ma 306 len na zrazy a predvadacky a je to jeho srdcovka...nie na bezne jazdenie...a este raz podotýkam...musi mat love.....:D:D

aspon mne to tak pride

Původně zaslal: vendi.stejskal

Nebylo by lepší todle prodat ,tak jak je ,a koupit si něco 4x4 už origo?:myslimNevim,já bych to nedělal,:myslimže je to škoda ,překuchávat něco,co funguje aby to třeba pak nefungovalo:myslimnehledě na to,co peněz do toho budš muset investovat a na STK bude taky:myslimproblem,ale jak :myslimty,je to tvoje auto

Odesláno

nevim proc to tady hned odsuzujete,pokud ma prachy tak proc ne! podivejte se na martyho777,to bylo furt kecu ze to nejde a prehodil misto 1.4 dvoulitra z gti-cka

Odesláno

ono vymenit motor je o dost jednoduchsie ako robit 4 kolku...nova zadna naprava, kardan, prevodovka na hnanie predku a zadku, tym padom musis prisposobit aj predok, motizacia ti musi sediet k tejto novej prevodovke, cize to je radikalny zasah do auta, a nelegalny.... toto nieje pouzivanie nepredpisanych diskov a HID nepovolenych sad...:myslim:myslim

samotny motor este na stk zozeru.....ale toto:myslim:myslim

no neviem...nechcem sa opakovat ze je to blud

Původně zaslal: oni

nevim proc to tady hned odsuzujete,pokud ma prachy tak proc ne! podivejte se na martyho777,to bylo furt kecu ze to nejde a prehodil misto 1.4 dvoulitra z gti-cka

Odesláno

myslim si ze 405 a 306 maju podobne nápravy tak by teoreticky islo prehodit napravu zo 405 4x4 skrátit kardan, prehodit motor s prevodovkou alebo iba prevodovku, vyrezat tunel pre kardan, atd- no ja by som nemal odvahu sa do toho pustit- iba ak by som nevedel co s peniazmi a mal kopu času. tak vela stastia :super

Odesláno
Původně zaslal: marisw

ono vymenit motor je o dost jednoduchsie ako robit 4 kolku...nova zadna naprava, kardan, prevodovka na hnanie predku a zadku, tym padom musis prisposobit aj predok, motizacia ti musi sediet k tejto novej prevodovke, cize to je radikalny zasah do auta, a nelegalny.... toto nieje pouzivanie nepredpisanych diskov a HID nepovolenych sad...:myslim:myslim

samotny motor este na stk zozeru.....ale toto:myslim:myslim

no neviem...nechcem sa opakovat ze je to blud

Nikoho neodsuzuju,vyjádřil sem jen a jen svuj názor,když má prachy a neví co snima tak proč ne?podle mě,když má prachy,tak proč si nekoupil hned nějakou 4kolku,ale jak sem psal,je to jeho auto,jeho prachy,tak ať si dělá co chce

Odesláno

no ja bych nejvetsi problem videl v prevodovce!musel by si sehnal nejakou na 4kolku ktera by pasovala na motor! jinak jak rikam,pokud se nudis,mas dobry pratele a jses sikovnej,jdi do toho! tohle jsou prestavby,ktery nevim jestli maj smysl,ale porad lepsi nez svetylkovej tuzing a nalepky gti a podobny h....!

Odesláno

tak tak..uplmy suhlas...ked do toho chces ist....treba kupit stare Mi16 a od toho zacat....premeriavat a skusat....urcite by som pouzil veci z tohoto auta, a nie zo ziadneho ineho ako kolega na Fabku napravu z bmw... a prisposobovanie sirky napravy.... ked tak do fabky by som pokukaval po nejakej Groupovskej naprave...napr z golfu 4x4

Původně zaslal: Whitetiger

myslim si ze 405 a 306 maju podobne nápravy tak by teoreticky islo prehodit napravu zo 405 4x4 skrátit kardan, prehodit motor s prevodovkou alebo iba prevodovku, vyrezat tunel pre kardan, atd- no ja by som nemal odvahu sa do toho pustit- iba ak by som nevedel co s peniazmi a mal kopu času. tak vela stastia :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...