Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No pani tak dneska som sa dopracoval ktomu ze moj peugeotik pekne koroduje a to konkretne na soplujazdcovej strane podbeh najprv to dostalo zltu farbu a ked som to zacal opracovavat tak upps a bol som v nutri sam neviem co mam dalej robit. Potom po malom skumani som prisiel na to ze niekto prerazil podbech bud to bola tyc alebo nieco take bo boly tam zvary co je horisie ze to len zavaril a kaslal na to zvonku zastriekal a vnutry pekne hnilo.Na som sa rozhodol ze asi to necham na zimu tak nejak to zalatam a na leto pojde novy ak ma niekto nejaky dobry napad alebo nieco take pripadne casom by sa nasiel nejaky sikovny podbeh bol by som rad.

dakujem

Odesláno

no nejlepsi to bude vyvarit a proveste nejakou lepsi antikorozni upravu, ale asi uz to nebude nikdy ono. uz to tu resili dva clenove, taky jim v tech mistech ty prahy shnily uplne

Odesláno

HMM tak to poradny masaker to ja nemam este tak ale mne to ide od spolujazdcovych dvery a tiez si to budem opravovat a vymenim celi ten kus ale pozeral som do nutra a vam poviem bahno voda a ja neviem co mozne a zistil som ze tam este pekne tecie voda cez tu gumu co ja na prahu sak viete co myslim

Odesláno
Původně zaslal: comm

HMM tak to poradny masaker to ja nemam este tak ale mne to ide od spolujazdcovych dvery a tiez si to budem opravovat a vymenim celi ten kus ale pozeral som do nutra a vam poviem bahno voda a ja neviem co mozne a zistil som ze tam este pekne tecie voda cez tu gumu co ja na prahu sak viete co myslim

Do prahu teče voda. Na spodu jsou odtokové otvory aby zas vytekla.

Odesláno
Původně zaslal: Tomáš

Ja u frantiku korozi nikdy nemel snad jedine u BX ale taky to nebylo nejak desny. Ten prah u Cakoma to me docela dostalo.

Záleží co se s tím autem dělo. Historii neznám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...