Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vzduchový filtr

Recommended Posts

Guest Hangman07
Odesláno

Nejspíše se to tu už řešilo, ale zajímalo by mě, co si myslíte o sportovních filtrech a popř. jaký filtr byste mi doporučili pro mojeho mazlíka;)

Odesláno

co máš za obsah?Každý má jiné skušenosti,záleží jak to uděláš celkově aby to vůbec mělo cenu a záleží na tom kolik si ochoten investovat.Osobně budu dávat KN do origo boxu

Odesláno

Mám ten samý motor v P306, ten samý obsah a dal jsem tam sportovní KN vložku a rozdíl??? Jsem o 1000Kč chudší, výkon zůstal stejný jen zvuk je o trošku ve vyšších otáčkách jadrnější. Takže tak:roker

Odesláno
Původně zaslal: orgacek

Mám ten samý motor v P306, ten samý obsah a dal jsem tam sportovní KN vložku a rozdíl??? Jsem o 1000Kč chudší, výkon zůstal stejný jen zvuk je o trošku ve vyšších otáčkách jadrnější. Takže tak:roker

Tak to jsi první--ostatní píšou,že z motoru je drak :myslim

osobně si myslím,že ty filtry jsou díra na prachy

Odesláno

Jen málokdo napíše,že vyhodil 1000Kč do vzduchu. Jinak abych to upřesnil-do origo boxu jsem vložil sportovní vložku-nejedná se o žádné úpravy jako úprava sání a podobně.

Odesláno

No dá se udělat hezky sání do 1000 s kuželovým filtrem,ale musel by sis s tím pohrát a filtr by si měl nějaký no name univerzál,ale pozor většinou nejsou napuštěné tim olejíčkem a nebo dát vložku do boxu KN nebo Green nebo najít nějakou jinou firmu.KN a Green se bohybují od 1300 do 1500.Green je ten dražší.Záleží hlavně na tobě

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Do 1000,- maximálně vyměníš vložku a asi nemá smysl přemíšlet o jiné než bavlněné variantě (KN nebo Green) 400-600,-. Molitan na tom není o nic lépe než papír (co se týče průchodnosti vzduchu), jen je dražší, navíc papír se po 1000 km ucpe. Také dělají nějaké z nerezové tkaniny 1.000,-. Pokud budeš investovat do celého kitu, tak to máš od 2.500,- (náporový kit) do cca 9.000,- pro Gti (pokud se do toho nepustíš samovýrobou).

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak s tou cenou samotné vložky do originálního boxu jsem se spletl, je dokonce dražší než řada kitů, mě na 206 stála 2.171,-Kč, ale musím říci, že i tak se vyplatí. Spotřeba mi spadla o 0,4-0,5 l/100km a rozhodně nejezdím ekonomičtěji, spíše naopak.

[upravil dne 25/8/09 Honza G.]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...