Lluciano Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Sednu do auta, odpípnu imobilizér, nažhavím, začne točit startér a nechytne. Točím, točím, nic. Jdu se podívat, zda není spadlá nafta, trochu ještě dopumpuju ručně, opět točím a nic. V čem by mohla být chyba? Dělalo to už zjara, ale teď byl půl roku klid. Svíčky jsou ok. Auto nestálo dlouho, jel jsem dokonce ještě dnes ráno. Při roztlačení chytne okamžitě. Díky za rady a názory. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Hmmm. Zhavice zhavi ??? Jede do nich elektrika ? Citovat
Lluciano Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Správná otázka - to bylo první, co mě napadlo. Elektrika jde, kam má, svíčky jsou všechny ok. Třeba ale v ten moment tam elektrika nešla, bůh suď... Citovat
Capy Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 a jde z toho nafta? z výfuku teda. Zkontroluj chcípák na čerpadle jestli má dobrý kontakty a vedení k němu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 A nemas tu listu medzi zhavicmi uz nejak zaoxidovanu ? Ja ked sem ji vytahoval s punta, tak byla hodne zasrana, tak sem ji vybrousil a vycistil nech maji zhavice lepsi kontakt. Zhavice si skousel kus po kusu pripojit priamo na baterku ? Citovat
Lluciano Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Lubk0 A nemas tu listu medzi zhavicmi uz nejak zaoxidovanu ? Ja ked sem ji vytahoval s punta, tak byla hodne zasrana, tak sem ji vybrousil a vycistil nech maji zhavice lepsi kontakt. Zhavice si skousel kus po kusu pripojit priamo na baterku ? Jasná věc, jednu po druhé, i zapojené, jestli je ten drát ok. Ale když to udělá, tak ani neblafne. Ne, že nechytá, nebo špatně, prostě se ani jednou neotočí, jen startér se snaží. Citovat
kapa Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Takže pokud jsem to dobře pochopil - starter se točí ale motor se ani nehne. Pak jedině zkontrolovat ten starter - jestli pořádně vysouvá ozub. kolečko do záběru a není jiná chyba, třeba v převodech u startéru . Citovat
Lluciano Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: kapa Takže pokud jsem to dobře pochopil - starter se točí ale motor se ani nehne. Pak jedině zkontrolovat ten starter - jestli pořádně vysouvá ozub. kolečko do záběru a není jiná chyba, třeba v převodech u startéru . Nene, kdepak, to by chytal pořád špatně. Nebo aspoň sem tam. Ale on to udělá jednou. Jinak celé léto chytá ok, dnes 2x taky hned na jedno otočení a běží. Úplně to vidím, že bude měsíc dva klid, a pak zas jednou nechytne, i kdybych se na hlavu postavil. Zkusím omrknout ty kontakty na čerpadle, případně, až se to zas stane, zkontroluju, jestli jde do čerpadla šťáva. Díky Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Jááááj Takže tebe ani nepretoči motor ? Ja som to potom spravne nepochopil... To uz by som skusal asi len prejst kontakty, ked to spravi iba raz zacat, vycistit, a prestrikat WDckem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.