Black Joe Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Tak jsem si dnes chtěl na mé stošestce odvzdušnit brzdy , ale na předku se mi utrhly oba odvzdušňovací šrouby. Jdou koupit nové šrouby v Peugeotu ? Citovat
oddie Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Jdou koupit i jinde, spíš bude sranda, jak ty utržené dostaneš ven. Citovat
Black Joe Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 Také jsem zvědav , zkusím to odvrtat a vyčistit závit, pokud to půjde. Držte mi palce. Citovat
Durko Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 ak to budeš vrtať tak netlač a radšej zvol postupné zvätšovanie hrubky vrtáku. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Ou utrhnuty sroubi... Ako sa pisalo, rob to opatrne, pomaly.... Citovat
Black Joe Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Tak jsem se dneska do toho dal. Začal jsem scháněním odvzdušňovacích šroubů, volal jsem do Peugeota a tam chtěli za jeden 260 kč a nutno ještě objednat:grr Tak to ne ,a tak jsem zajel do Elitu ,jelikož jsem nevěděl přesný typ brzd, koupil jsem oba rozměry šroubů cena za čtyři 108 kč. Při odvrtávání jsem zjistil,že už se v tom někdo hrabal ,byl tam jako výplň železný opravařský závit proto to zarezlo. No nic vyčištění a udělání závitu a montáž většího odvzdušňováku, ještě že jsem vzal oba rozměry. Odvzdušnil jsem to a brzdí to jako ďas. Doufám že to nepoteče budu to těď nějakou dobu raději sledovat. Díky za rady:papa Citovat
oddie Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Já tu mám pytel šroubů ze škodovky, rozměr závitu M8, přesně pro tyhle opravy... Citovat
Durko Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Ja som to na Škodovke riešil skrutkou M8 a medenou trubkou a držalo to a brzdilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.