Marcos Odesláno 31. březen 2004 Odesláno 31. březen 2004 Zdravim vsechny. Ve svem Peugeotu 605 jsem vymenil kompletne sedacky za kozene, ktere jsou s vyhrivanim. Co vsechno musim do auta jeste pridat a jak to zapojit, at je to vyhrivani funkcni...? Predem diky. Citovat
Dydzej Odesláno 31. březen 2004 Odesláno 31. březen 2004 Draty, spinace, relatka, mozna pojistky, ale ty tam asi uz budou, zkratka mrkni do schematu a uvidis, co mas a co ti jeste chybi... Citovat
Petr605 Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 Chystam se na to same, protoze jsem zjistil, ze mam natazene draty ke spinacum na stredovym panelu. Predpokladam, ze budou natazeny i draty k sedackam, pokud ne, tak je dotahnu a jeste je potreba jedno rele, pojistky tam uz jsou. Jo a samozrejme ty spinace. Mam tu vyhodu, ze mne tohle vsechno jeden manik nabidl. Jeste se s nim dohodnu o cene a bude to doma. [Editován dne 1/4/04 Petr605] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.