kaper Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 zdravi mam prozbu na niekoho kto je registrovani na servis bokse a ma cas ci bi mi nepozrel co a kedz bolo s autom robene odkial pochadza atd. ak bude niekto ochotni nech napise. dakujem Citovat
kaper Odesláno 20. září 2008 Autor Odesláno 20. září 2008 dik ale sorej ma zaujimaju nejake servisi a co bolo menene Citovat
kaper Odesláno 20. září 2008 Autor Odesláno 20. září 2008 ok dakujem ja len tek zo zvedavosti a z dlhej chvile vonku je cas podpsa tak aspon ze je taketo forum na zahnanie nudy. este raz dik Citovat
janci77 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 len vydrž, chalani Ti určite niečo nájdu, ak nie ešte dnes, tak určite zajtra Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 jak píše Honza , bohužel udaje už tam nejsou jedine je ze prvni prodej byl 2000 v belgii a hlavně tady sviti že na voze nebyla provedena svolavaci akce XUX což je myslim přetesneni nebo vymena egr ventilu. poptej se u autorizaku , je to servisni zasah zdarma. Citovat
kaper Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 aj ked si auto servisujem sam musia mi to vymenit? ja som na tom ten ventil menil ked som to doviezol ale tiez som daval použiti takže novy bi bol novy. a to im mam povedat ze chcem vymenit ventil na zvolavaciu akciu xux Citovat
pastorek Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: kaper aj ked si auto servisujem sam musia mi to vymenit? ja som na tom ten ventil menil ked som to doviezol ale tiez som daval použiti takže novy bi bol novy. a to im mam povedat ze chcem vymenit ventil na zvolavaciu akciu xux Stačí si opísať VIN a ísť sa opýtať do Peugeotu na Bratislavskú. Povedia ti presne čo treba urobiť a či to platí i pre teba. Citovat
kaper Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 bol som tam a plati to pre moje auto ale musia sa opitat ze ci im to preplatia francuz lebo je to este z roku 2002 v stredu budem vediet Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 no to pěkně kecaji , protože to peugeot dela u vsech vozu kterych se to tyka. Citovat
kaper Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 tak uvidim co na mna skusia. dam vediet a este sa chcem opitat ci mi nepozrete aj svagrove auto je kupene od predajcu a ten tvrdy ze nebolo burane a km sedia len tak zo zvedavosti. tu je cislo VF3ZBRMNC17643695 dik Citovat
kaper Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 tak uvidim co na mna skusia. dam vediet a este sa chcem opitat ci mi nepozrete aj svagrove auto je kupene od predajcu a ten tvrdy ze nebolo burane a km sedia len tak zo zvedavosti. tu je cislo VF3ZBRMNC17643695 dik Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 kaper, tam sou jen hajzli konatel GROCHAL je lakomyyyy ... Vubec by sem se necudoval, keby po tebe chteli platbu... Ja sem tam mal robit, ale dakujem Citovat
kaper Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 lubko to je jedno bud ano alebo nie na to svagrove auto mi niekto prosim pozriete Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.