Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravi mam prozbu na niekoho kto je registrovani na servis bokse a ma cas ci bi mi nepozrel co a kedz bolo s autom robene odkial pochadza atd. ak bude niekto ochotni nech napise. dakujem

Odesláno

jak píše Honza , bohužel udaje už tam nejsou jedine je ze prvni prodej byl 2000 v belgii a hlavně tady sviti že na voze nebyla provedena svolavaci akce XUX což je myslim přetesneni nebo vymena egr ventilu.

poptej se u autorizaku , je to servisni zasah zdarma.

Odesláno

aj ked si auto servisujem sam musia mi to vymenit? ja som na tom ten ventil menil ked som to doviezol ale tiez som daval použiti takže novy bi bol novy. a to im mam povedat ze chcem vymenit ventil na zvolavaciu akciu xux

Odesláno
Původně zaslal: kaper

aj ked si auto servisujem sam musia mi to vymenit? ja som na tom ten ventil menil ked som to doviezol ale tiez som daval použiti takže novy bi bol novy. a to im mam povedat ze chcem vymenit ventil na zvolavaciu akciu xux

Stačí si opísať VIN a ísť sa opýtať do Peugeotu na Bratislavskú. Povedia ti presne čo treba urobiť a či to platí i pre teba.

Odesláno

tak uvidim co na mna skusia. dam vediet a este sa chcem opitat ci mi nepozrete aj svagrove auto je kupene od predajcu a ten tvrdy ze nebolo burane a km sedia len tak zo zvedavosti. tu je cislo VF3ZBRMNC17643695 dik

Odesláno

tak uvidim co na mna skusia. dam vediet a este sa chcem opitat ci mi nepozrete aj svagrove auto je kupene od predajcu a ten tvrdy ze nebolo burane a km sedia len tak zo zvedavosti. tu je cislo VF3ZBRMNC17643695 dik

Odesláno

kaper, tam sou jen hajzli :D

konatel GROCHAL je lakomyyyy ... Vubec by sem se necudoval, keby po tebe chteli platbu...

Ja sem tam mal robit, ale dakujem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...