Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

prave mi na 5 rychlosti okolo 2500 - 3000 otacok nejako smykala spojka ... doteraz to islo bez problemov. Nemam ale pritom pocit, ze by zaberala nejako extra hore...

Moze to byt nejakou vlhkostou, alebo cim ... ??

Mam najazdene cca 175 000 km a menena este nebola, tak neviem ci je zodrata... Ale keby bola, tak by to smykalo na kazdej rychlosti nie ???

306 XS 1999 2,0 HDi

Odesláno

neco podobneho se mi stalo taky, mam najeto 123tisic, ale auto je po chipu takze se to dalo cekat, spis premyslim zda koupit origo spojku, bojim se aby neodesla hned taky

Odesláno
Původně zaslal: zabit

neco podobneho se mi stalo taky, mam najeto 123tisic, ale auto je po chipu takze se to dalo cekat, spis premyslim zda koupit origo spojku, bojim se aby neodesla hned taky

Nejllepší by bylo,aby v ceně čipu byla i výměna spojky--nejlépe

nějaká tuning spojka...:D

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: tiburtius

Aj u mňa sa blíži výmena spojky . Čo hovoríte na spojku SACHS? Čo mám ešte vymeniť? Gufero klukovky alebo niečo také? Čo môže stáť to gufero? Za odpovede ďakujem .

SACHS je celkom v pohode. Mení sa celá sada - lamela, prítlačný kotúč, výtlačné ložisko. Semering ak netečie tak nemusíš, no skontroluj osadenie spojkovej hriadeľky v kľukovke a namaž.

Odesláno

Spojku mam vymenenu asi 2-3 tyzdne, ide krasne lahko (lahsie ako plynovy pedal) ale zacalo mi nieco zasa sramotit, neviem co to je, mechanik vravel ze je to koliesko 5. rychlosti a ze je to v pohode...

Menila sa spojka komplet + lozisko a semeringy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...