Zdenda-406 Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Ahoj chci se vás optat zitra se jedu podívat na dvě HDíčka obě 80kw. jedno ma najeto 144 tis a druhé 130 tis.A pravě chci poradit na co si mám dát pozor.Jedno je rok 2001 a to druhé 2002 a právě jsou bez servisky obě a to mě zneklidnuje.Jo a ještě jsou obě dotažený za španělska.Díky za rady. Citovat
sepa Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Zdravím, asi bych se zeptal někoho z toho to vlákna jestli by ti nezjistil servisní historii auta. Já, jelikož jsem se na toto forum registroval až po koupi auta, tak jsem pozdě zjistil, že na něm jsou stočené km. Po technické stránce ti nic neporadím, nejsem od \"fochu\". [upravil dne 19/9/08 sepa] Citovat
tovonix Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Ahoj, dej si pozor hlavně na FAP. Výměna je dost drahá. Dále doporučuji zjistit historii vozu v servisu Peugeot, jak bylo uvedeno výše. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: sepa Zdravím, asi bych se zeptal někoho z toho to vlákna jestli by ti nezjistil servisní historii auta. Já, jelikož jsem se na toto forum registroval až po koupi auta, tak jsem pozdě zjistil, že na něm jsou stočené km. Po technické stránce ti nic neporadím, nejsem od \"fochu\". [upravil dne 19/9/08 sepa] Jako a myslíš že přes vin číslo,historie auta se da zjistit i když je auto dovezený ze španělska:myslim Citovat
vix Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Moje 205 má na tachometru 142 tkm a nějaký drobný. Jako, dát ji do bazaru, tak se mezi ostatními 205, co se týká počtu km ztratí. Aneb: Co chceš? Auto může mít klidně nakrouženo i desetkrát okolo zeměkoule. A poznáš něco? Zvlášť, když většinu zajímají jen ty 3 čísla, co musejí být co nejmenší. 1) cena 2) věk 3) počet km P.S.: A je setsakramentsky velký rozdíl mezi počtem najetých km a stavem tachometru Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Ano, historii servisu zistis, teda pokial nebolo servisovane u nejakyho fachmana v garazi ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 vix, s tym vekom ty to nevislo Keby bol lepsi mensi tak by 1991 byla lepsi ako 2007 Citovat
Zdenda-406 Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: Lubk0 Ano, historii servisu zistis, teda pokial nebolo servisovane u nejakyho fachmana v garazi ... no to je hezký že jí zjistím,ale kde:myslim Citovat
vix Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 lubk0: takže ty raději vezmeš nějakou padesátku, než dvacítku ? Mluvím o věku, ne o r.v. ! ( A mezi tím je velký rozdíl ) Citovat
vix Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: Zdenda-406 Původně zaslal: Lubk0 Ano, historii servisu zistis, teda pokial nebolo servisovane u nejakyho fachmana v garazi ... no to je hezký že jí zjistím,ale kde:myslim ... nevím, ale pokud máš zájem, servisku k 205 ti mohu klidně obstarat (vše je relativní - i když se mi to příčí ) ... a nebude mít ani moc najeto Citovat
Zdenda-406 Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: vix Původně zaslal: Zdenda-406 Původně zaslal: Lubk0 Ano, historii servisu zistis, teda pokial nebolo servisovane u nejakyho fachmana v garazi ... no to je hezký že jí zjistím,ale kde:myslim Vezmeš VIN, zajdeš ke koncesionáři Peogeot a zeptáš se na historii... jak prosté No prosté to je,ale jak jsem se ptal koncesionář peugeot dokaže zjistit puvod a servisní prohlídky španělského vozu??? Citovat
vix Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: Zdenda-406 Původně zaslal: Lubk0 Ano, historii servisu zistis, teda pokial nebolo servisovane u nejakyho fachmana v garazi ... no to je hezký že jí zjistím,ale kde:myslim Vezmeš VIN, zajdeš ke koncesionáři Peugeot a zeptáš se na historii... jak prosté Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 vix sorry, sem prepracovanej Jo to s tou serviskou je pravda ... Serviska nic neriesi, je dobre ju tam mat, ale je to len plus. Neda sa jej na 100 percent verit ... Jo je to mozne v peugeot servisu, alebo zde petr urcite zisti Pokial si auto servisoval v spanelskem peugeotu, tak je to proste v zaznamoch myslim serviceboxu ... Citovat
Zdenda-406 Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: vix stejná databáze ? (obdoba SAPu) Takže by to teda zjistit měli ikdyž auto ještě nebude moje?Nebude s tím problém? Citovat
vix Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Dá se říci .. ale počítej s tím, že historie končí v okamžiku opuštění servisní sítě peugeot/PSA (dál jsou už jen lvi / Hic sunt leone) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Ale mozes mat stastie... Ono na tu dobu byli 406 ve vybave s 80 KW HDIckem celkem dray auta, a nekupil si je bars kdo... A ten kdo si jej koupil , ho vetsinou servisoval v peugeote, jelikoz to nebyla lacna hracka, a taky si myslim, ze si ji nekupoval aby na tom najezdil par km ... Citovat
vix Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Ho servisoval v Peugeotě, bo bylo firemní ... Citovat
Zdenda-406 Odesláno 20. září 2008 Autor Odesláno 20. září 2008 Tak to nedopadlo Peugeot neměl vubec sílu zrychlení žádné na to že by to mělo mit točivy moment 250Nm tak to bylo v rozjezdu pomalejší než ten muj 2.0,Zadní okýnka nefunkční a čirá optika taková očouzená.Takže nic musím čekat. [upravil dne 20.9.2008 Zdenda-406] Citovat
ozzy56 Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Původně zaslal: Zdenda-406 Tak to nedopadlo Peugeot neměl vubec sílu zrychlení žádné na to že by to mělo mit točivy moment 250Nm tak to bylo v rozjezdu pomalejší než ten muj 2.0,Zadní okýnka nefunkční a čirá optika taková očouzená.Takže nic musím čekat. [upravil dne 20.9.2008 Zdenda-406] Nevím proč jdeš do HDi,ale ta změna z benz.dvoulitru do 80kw HDi asi nebude velká--kromě spotřeby,ale i na to se názory různí. Určitě si zjisti VIN budoucího vozu (je na spodku čel.okna--to asi víš) a tady klucíí ti zjistí,co se dělo s vozem do poslední návště- vy autor. servisu. [upravil dne 20/9/08 ozzy1956] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.