vendelinek Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Tak sem dneska zjistil jednu takovou zajímavost s předníma světlama. Už máme žabičku víc jak 2roky a stále překvapuje \"vymoženostma\" nebo co to je. Jel sem do města na nákup s maminou,zastavil sem na parkovišti proti zdi,zamknul,a šli sme nakoupit.S nákupem sem šel první ,(mamina se někde zasekla),odekmnul auto,dal nákup do auta,nasednul,čekal na druhou polovičku až přijde,nastartoval sem a rozsvítil,a jak sem stál proti zdi,tak sem viděl,jak se světla samy najednou zdvihly, povídám si,to se mi zdálo,nasedla mamina,a světla se začaly pohybovat(myslim paprsek na zdi)nahoru a dolu,byla to chvilinka a pak zustaly stát ,když sem povolil ručku a začal coufat,tak se zase jejich paprsek změnil a zase zastavil,že by se samy nastavovaly podle zatížení vozu? :myslimnebo je tam někde nějaká závada Co vy na to ? Je to zajímavý,koukal sem jako puk:myslim [upravil dne 19.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
Edison Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Pro xenony podmínka, jinak možnost... proč ne. Automatické LWR, případně dynamické LWR. Citovat
vendelinek Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: Edison Pro xenony podmínka, jinak možnost... proč ne. Automatické LWR, případně dynamické LWR. xenony nemám Takže je to možný?:myslimsem zvědavej,kdy a s čim mě zase překvapí naše Citovat
Edison Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Máš v kabině kolečko na sklonění světlometů a ostřikovače světlometů? Klasický paraboly, nebo projektory? Jinak možný je všecko... teda skoro, ale tohle jo. [upravil dne 19.9.2008 Edison] Citovat
vendelinek Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: Edison Máš v kabině kolečko na sklonění světlometů a ostřikovače světlometů? Klasický paraboly, nebo projektory? Jinak možný je všecko... teda skoro, ale tohle jo. [upravil dne 19.9.2008 Edison] Kolečko v kabině mám,ostřikovače ne,paraboly klasika jo a takový to jemný bzučení jakoby moturků slyšet bylo,tj [upravil dne 19.9.2008 vendi.stejskal] Citovat
Edison Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Divný.. jakoby kombinace... o tom jsem ještě neslyšel. Ta automatika jaksi navíc... Ale to neznamená, že to tak nemohli udělat. Citovat
vendelinek Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: Edison Divný.. jakoby kombinace... o tom jsem ještě neslyšel. Ta automatika jaksi navíc... Ale to neznamená, že to tak nemohli udělat. A nemoh si to třebas ten frantík předělat sám? :myslimto je asi blbost Citovat
Edison Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Hmmm... pobouchat po svazcích... a uvidíš, jestli to má automatiku, nebo spíš \"automatiku\" ;-) Citovat
Pata Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: oddie Máš tam někde blbej kontakt. :D:D Citovat
vendelinek Odesláno 19. září 2008 Autor Odesláno 19. září 2008 Původně zaslal: oddie Máš tam někde blbej kontakt. To mě taky napadá,ale zase když se pohybujou nezávisle na sobě,a pak se ustáleji obě dvě ve stejný výšce a držej:myslim a máš nějakej nápad,kde bych asi tak měl hledat ?ten kontakt? u motůrků asi ne:myslim , u kolečka:myslim Citovat
Meldik Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 juuuuu.....to mi delalo taky.....kdyz jsem mel jeste stery svetla.....taky se mi to samo stelovalo, koukal, jsem na to jako puk .......kdyz jsem to nekomu rekl, nebo ukazal, tak odpoved byla....mas to nejaky posrany.......do dneska nevim, ajk to je.... Citovat
PnR Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 v rovnakej vyske myslis ze obidve trafia rovnaku uroven alebo ze na tej stene to svietilo stale rovnako vysoko? btw asi mas predpripravu na xenony :D Citovat
vendelinek Odesláno 20. září 2008 Autor Odesláno 20. září 2008 Původně zaslal: PnR v rovnakej vyske myslis ze obidve trafia rovnaku uroven alebo ze na tej stene to svietilo stale rovnako vysoko? btw asi mas predpripravu na xenony :D JJ.ve stejný výšce to zastaví Citovat
oddie Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Ve stejné výšce to zastaví proto, protože řídící elektronika je v těch motorcích světel. To, co je v kabině, to kolečko, to je jen odporový dělič. Takže příčiny mohou být dvě, buď je to někde špatně zapojeno a na motorky se napájecí napětí dostane dřív než na ten dělič (pak motorky nejdřív sjedou dolů, a v okamžiku přiojení děliče zase vyjedou nahoru), nebo je špatný kontakt v cestě k děliči, či je ten dělič špatně ukostřen a do jeho funkce tak \"kecá\" nějaký jiný spotřebič. Citovat
vendelinek Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: oddie Ve stejné výšce to zastaví proto, protože řídící elektronika je v těch motorcích světel. To, co je v kabině, to kolečko, to je jen odporový dělič. Takže příčiny mohou být dvě, buď je to někde špatně zapojeno a na motorky se napájecí napětí dostane dřív než na ten dělič (pak motorky nejdřív sjedou dolů, a v okamžiku přiojení děliče zase vyjedou nahoru), nebo je špatný kontakt v cestě k děliči, či je ten dělič špatně ukostřen a do jeho funkce tak \"kecá\" nějaký jiný spotřebič. :superodpověd ,díky,až se umoudří počasí,omrknu to, a potom dám vědět,čim to bylo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.