Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem dneska zjistil jednu takovou zajímavost s předníma světlama. Už máme žabičku víc jak 2roky a stále překvapuje \"vymoženostma\" nebo co to je. Jel sem do města na nákup s maminou,zastavil sem na parkovišti proti zdi,zamknul,a šli sme nakoupit.S nákupem sem šel první ,(mamina se někde zasekla),odekmnul auto,dal nákup do auta,nasednul,čekal na druhou polovičku až přijde,nastartoval sem a rozsvítil,a jak sem stál proti zdi,tak sem viděl,jak se světla samy najednou zdvihly, povídám si,to se mi zdálo,nasedla mamina,a světla se začaly pohybovat(myslim paprsek na zdi)nahoru a dolu,byla to chvilinka a pak zustaly stát ,když sem povolil ručku a začal coufat,tak se zase jejich paprsek změnil a zase zastavil,že by se samy nastavovaly podle zatížení vozu? :myslimnebo je tam někde nějaká závada

Co vy na to ? Je to zajímavý,koukal sem jako puk:myslim

[upravil dne 19.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Pro xenony podmínka, jinak možnost... proč ne. Automatické LWR, případně dynamické LWR.

xenony nemám

Takže je to možný?:myslimsem zvědavej,kdy a s čim mě zase překvapí naše 37zb5jb7.gif

Odesláno

Máš v kabině kolečko na sklonění světlometů a ostřikovače světlometů?

Klasický paraboly, nebo projektory?

Jinak možný je všecko... teda skoro, ale tohle jo.

[upravil dne 19.9.2008 Edison]

Odesláno

Máš v kabině kolečko na sklonění světlometů a ostřikovače světlometů?

Klasický paraboly, nebo projektory?

Jinak možný je všecko... teda skoro, ale tohle jo.

[upravil dne 19.9.2008 Edison]

Kolečko v kabině mám,ostřikovače ne,paraboly klasika

jo a takový to jemný bzučení jakoby moturků slyšet bylo,tj

[upravil dne 19.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Divný.. jakoby kombinace... o tom jsem ještě neslyšel. Ta automatika jaksi navíc... Ale to neznamená, že to tak nemohli udělat.

A nemoh si to třebas ten frantík předělat sám? :myslimto je asi blbost

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Máš tam někde blbej kontakt.

To mě taky napadá,ale zase když se pohybujou nezávisle na sobě,a pak se ustáleji obě dvě ve stejný výšce a držej:myslim

a máš nějakej nápad,kde bych asi tak měl hledat ?ten kontakt? u motůrků asi ne:myslim , u kolečka:myslim

Odesláno

juuuuu.....to mi delalo taky.....kdyz jsem mel jeste stery svetla.....taky se mi to samo stelovalo, koukal, jsem na to jako puk :o .......kdyz jsem to nekomu rekl, nebo ukazal, tak odpoved byla....mas to nejaky posrany.......do dneska nevim, ajk to je....

Odesláno
Původně zaslal: PnR

v rovnakej vyske myslis ze obidve trafia rovnaku uroven alebo ze na tej stene to svietilo stale rovnako vysoko?

btw asi mas predpripravu na xenony :D:D

JJ.ve stejný výšce to zastaví

Odesláno

Ve stejné výšce to zastaví proto, protože řídící elektronika je v těch motorcích světel. To, co je v kabině, to kolečko, to je jen odporový dělič. Takže příčiny mohou být dvě, buď je to někde špatně zapojeno a na motorky se napájecí napětí dostane dřív než na ten dělič (pak motorky nejdřív sjedou dolů, a v okamžiku přiojení děliče zase vyjedou nahoru), nebo je špatný kontakt v cestě k děliči, či je ten dělič špatně ukostřen a do jeho funkce tak \"kecá\" nějaký jiný spotřebič.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Ve stejné výšce to zastaví proto, protože řídící elektronika je v těch motorcích světel. To, co je v kabině, to kolečko, to je jen odporový dělič. Takže příčiny mohou být dvě, buď je to někde špatně zapojeno a na motorky se napájecí napětí dostane dřív než na ten dělič (pak motorky nejdřív sjedou dolů, a v okamžiku přiojení děliče zase vyjedou nahoru), nebo je špatný kontakt v cestě k děliči, či je ten dělič špatně ukostřen a do jeho funkce tak \"kecá\" nějaký jiný spotřebič.

:superodpověd ,díky,až se umoudří počasí,omrknu to, a potom dám vědět,čim to bylo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...