Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,mam na vás dotaz. kolikrat me stve ze je v aute \"malo svetla\" kdyz chci neco najit,hlavne u nohou...stava se mi ze se mi zvedne koberecek a zku*vene se zamota na pedaly a za jizdy a potme tam vazne nejni nic videt,tak bych chtel dat k noham kratke neony,ale resim ted otazku kam je muzu prifarit kvuli napajeni aby to utahlo,bylo bezpecny a jisteny?diky moc

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

Ahoj,mam na vás dotaz. kolikrat me stve ze je v aute \"malo svetla\" kdyz chci neco najit,hlavne u nohou...stava se mi ze se mi zvedne koberecek a zku*vene se zamota na pedaly a za jizdy a potme tam vazne nejni nic videt,tak bych chtel dat k noham kratke neony,ale resim ted otazku kam je muzu prifarit kvuli napajeni aby to utahlo,bylo bezpecny a jisteny?diky moc

mam to tahnute od 12V od spinače varovnejch svetel a spinec neonu jsem dal hned vedle něj a pohoda.

Odesláno

chapu to tak ze ne interierovy ale neony pod autem?me jde jen o dva maly do interieru...a pokud se nepletu tak Ti svitej kdyz mas rozsviceny svetla a pokud ne tak smolik?ja bych chtel aby se dali zapnout i pokud je zhasnuto:(

Odesláno

no ted me napada dalsi dotaz,jak musi byt zapojeny?mam je pak vlastne dat do serie cili na jedno miste prerusit drat a \"vlozit\" mezi ty dva konce obvod s neonama a nebo musim dat paralelnevlastne \"jeden na plus a druhej na minus\"?

Odesláno

Původně zaslal: MatrixChose

PARAELNĚ

tak jsem rad,ze aspon neco jsem si myslel spravne:D:D:D

nene bavim se odvou co mam nad nohama ja a spolujezdec, ty venkovni jsou zapojeny uplně jinak , navic jsou na DO . :D

Odesláno
Původně zaslal: francesko

Ahoj vojti 26. Prepáč,ale najprv by som poriešil tie koberčeky,keď sa Ti tak zamotávajú medzi pedály.Originál tvarované a s príchytkami sa nesmú ani pohnúť.

ja taky premejslim jak to resit....nejni za uplne bezny jev,ale stava se to...nastesti to \"nejni\" nebezpacny ale tak rozhodi to no...sice mam originalni tvarovany (aspon teda myslim) ale bohuzel mam jen jeden ten pripinak....potreboval bych nejak pridrzet tu cast pod pedalama:(

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: MatrixChose

PARAELNĚ

tak jsem rad,ze aspon neco jsem si myslel spravne:D:D:D

nene bavim se odvou co mam nad nohama ja a spolujezdec, ty venkovni jsou zapojeny uplně jinak , navic jsou na DO . :D

tak přidam radu ještě ad koberec , co takhle suchý zip ? AAAAA to je napad co :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...