Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cus,mlati mi prava strana kdyz jedu treba po kostkach nebo po nerovne vozovce.Vzdy ale to je nejvice slyset kdyz zahybam doleva.Tycky stabilizatoru to nejsou,a cep na rizeni jsem vymenil.Jediny co zbyva je asi cele rameno.Muze to byt to rameno nebo tam muze mlatit neco jinyho?

Odesláno

Může to být rameno anebo něco jinýho jak píšeš.Mám vyměněný už snad vše-obě ramena s čepy,tyčky stabilizátoru,silentbloky motoru a uložení stabilizační tyče a bouchá mě to pořád.Ještě by to mohla být podložka mezi tlumičem pérování a kastlí. Nechci,ale strašit-hodně štěstí.

Odesláno

Mě to taky trochu bouchá a v servisu mi řekl,že je potřeba vyměnit obě ramena a když zatáčím, tak mi to taky docela klape a to je zase prej poloosou (teda nějakým dílem v ní, ale cenově vyjde lepší koupit celou poloosu)..tak zkus se mrknout na ty ramena a poloosu..rameno v Kelly za 2000 a poloosa celá taky kolem 2000 ...čááááu:papa

Odesláno

Tusy

Je to soucastka s menem homokinetickej kloub, vonkajsi. Kdyz je vydranej, tak pri plnym rejdu hlavne na jednu stranu neco v tom puka, a mal by si to citit i na volantu...

Zalezi, ci mate v cechach nejakou firmu co to repasuje. U nas to robia v Ziary nad hronom, repas pollosu za 24 hodin je 1300 SK na nase, na vase to je pod 1000 cku ...

Odesláno

Tak mlaceni vyreseno, bylo to opravdu rameno.Totalne kulovy cep na kasi. Takze se ani nedivym ze to mlatilo.Kdyz jsem to videl tak radsi vymenim i druhy rameno,ale je to hrozna prace.Zase je pohoda ze me to stalo jen 1100Kc.cely novy rameno.

Jeste se ale podivam jak vypada zadni naprava sice to nemlati ale myslim ze uz bude taky nacata.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...