Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Potřeboval bych uvolnit tohle boční krytí,abych se dostal na torzku.Par možností jsem zkusil bez uspěchu zdá se,že je to na gumě nerat bych to nák vorval.

Neví někdo?

post-0-14109602162758_thumb.jpg

Odesláno

Jediný co je vidět pod tou plastovou krytkou jsou dva zavity jeden je asi 12 doněj se šroubuje ta krytka a pak je to osazený na snad 8.Nic víc tam neni.

Odesláno

To už jsem viděl,mě spíš zajimá jak to dostat ven.:D

Nebo spíš proč mi to nejde ven.Usudek při pohledu na tuhle rozborku,mi říká že je to tam jen nasunutý,,vypačto,nebo to sklepni směrem dolů,,jenže to nejde:myslim

Odesláno

Je to opravdu jen nasazené na torzce. Z každé strany jedna tato páka. Slouží to jako stabilizátor. Zkus takhle připravit i druhou stranu a obě prostříkat třeba Konkorem. Možná jedna strana půjde stáhnout líp, a z té druhé vyndáš páku i s torzkou....

Odesláno

Aha tak to jsem netušil že uvnitř té trubky je nějaká torzka,(i když z té rozborky mě to mohlo napadnout)takže to znaměná že v těch čepech co jdou z ramen do té trubky je průchozí díra tak to jsem opravdu překvapen,měl jsem zato že jsou tam jen dvě který bych chtěl právě přesadit,abych opticky vyrovnal přední a zadní stranu,nejdřív pro zkoušku jestli se mi to vubec bude páčit.Takže ted už to chápu přes ten větší závit se paka vytlačí a přes menší se zalisuje,Už jsem to přes ten větší skoušel,ale nevydržely šrouby a pevněší jsem po ruce neměl.Trochu jsem tady na forum hledal a narazil na jednu zahraniční stránku kde kde je to moc pěkně popsaný a vypadá to že na stáhnutí použil šroub od kola.

Tak děkuju:papa

[upravil dne 27.9.08 gogogo]

[upravil dne 27.9.08 gogogo]

Odesláno

To sice sklopíš, ale tím to nezvedneš. Ale zkoušet přesazení můžeš i bez stabilizátoru. Obyčejně stačí přesadit o jeden zub....

Odesláno

Jednou jsem takhle rozdělával taky nápravu, ale čistě ze zvědavosti a taky jsem nemohl vůbec dostat tu část naraženou na torzce a označenou číslem 3 ven. Dělal jsem co mohl, ale drželo to tam opravdu hrozně. Tak jsem se na to vykašlal a nechal to bejt, i když mě pozdějš něco napadlo.

Možná je to blbost, ale co když se do tý díry v dílu 3 zašroubuje šroub (tuším že by tam mohl pasovat šroub z kola:D).......ten šroub se zapře do torzky a při zašroubovávání vytlačí ten díl 3...................ale bacha, třeba je to blbost, já už to na nápravě nezkoušel..........tou dobou byla náprava už ve sběru:mad:..:papa

Odesláno

Tak jsem se do toho dneska pustil,že si to teda přesadím no a jednu torzku jsem nemohl za boha dostat ven,udělal jsem si na to ten vyrážeč a jaksi mi začlo vylézat rameno,torzka šla z druhé strany tak jsem to celý rozdělal.

Převařil tam rychle dvanácku imbus a pohodlně šla páka s torzkou co jsem řešil předtím ven,bezvadná věc ten vyrážeč.Pak zase navařil předešlý slabší imbus na torzky a vyrazil torzku i s ramenem.A hle co na mne vybaflo pouze jedna strana.Budu shánět sadu na opravu,poněvač čepu vcelku nic není je to jen povrchový,jsem rád že jsem to podchytil včas,díky zakouslá torzko:)Jinak jsem asi blázen že se v tom hrabu včera jsem byl na technický,OK moc se technikovy líbil.

post-0-14109602314788_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...