Neon Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Hmm, to je teda FACELIFT na první pohled jako prase ... Asi si všechny ty nápady šetřili na 408mu ... Citovat
jarajarda Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 A proč by to auto měli nějak brutálně vzhledově měnit? Vždyť je hezké a vylepšování jízdních vlastností a hlavně kvality je podle mne daleko přednější, když už je karoserie umělecké dílo:super Citovat
Neon Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Proč? Protože FACELIFT je prostě změna \"xichtu\" a když tomu tak řikaj, tak ji prostě maj udělat. Když tam jsou nulový změny, prosim, maj to poslat na trh, jako \"pouze\" nový modelový ročník a ne jako facelift, jenom, aby to vypadalo na oko, jak se zlepšujou a vyvýjej ... Pro srovnání 406tka byla pěkná jako SM, a NM to ještě dotáhl k dokonalosti. 405 jakbysmet a facelift zadních světel a interieru = bomba (na tehdejší dobu - ikdyž taky toho moc nebylo). Prostě tohle je jenom jako když udělaly starý 406tce chromový lišty na nárazníky v roce 99 a taky tomu neřikaly Facelift ... 407ma není špatná, zdek je nádhernej, ale předem by mohl jít raději ve šlépějích 308my a osobně jsem čekal, že facelift půjde tímto směrem ... Citovat
AnotherOne Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Původně zaslal: jarajarda A proč by to auto měli nějak brutálně vzhledově měnit? Vždyť je hezké a vylepšování jízdních vlastností a hlavně kvality je podle mne daleko přednější, když už je karoserie umělecké dílo:super Citovat
jarajarda Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Původně zaslal: Neon Proč? Protože FACELIFT je prostě změna \"xichtu\" a když tomu tak řikaj, tak ji prostě maj udělat. Když tam jsou nulový změny, prosim, maj to poslat na trh, jako \"pouze\" nový modelový ročník a ne jako facelift, jenom, aby to vypadalo na oko, jak se zlepšujou a vyvýjej ... Pro srovnání 406tka byla pěkná jako SM, a NM to ještě dotáhl k dokonalosti. 405 jakbysmet a facelift zadních světel a interieru = bomba (na tehdejší dobu - ikdyž taky toho moc nebylo). Prostě tohle je jenom jako když udělaly starý 406tce chromový lišty na nárazníky v roce 99 a taky tomu neřikaly Facelift ... 407ma není špatná, zdek je nádhernej, ale předem by mohl jít raději ve šlépějích 308my a osobně jsem čekal, že facelift půjde tímto směrem ... 308 je nádherná, to bezesporu, co se týká 406, starý model už pohledově hodně zestárl, což se o novém moc říct nedá. Tohle je facelift a není nutné ho přece dělat ve stylu 308, 407 má už své roky a tohle je poslední akce před \"důchodem\". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.