Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A proč by to auto měli nějak brutálně vzhledově měnit? Vždyť je hezké a vylepšování jízdních vlastností a hlavně kvality je podle mne daleko přednější, když už je karoserie umělecké dílo:super

Odesláno

Proč? Protože FACELIFT je prostě změna \"xichtu\" a když tomu tak řikaj, tak ji prostě maj udělat. Když tam jsou nulový změny, prosim, maj to poslat na trh, jako \"pouze\" nový modelový ročník a ne jako facelift, jenom, aby to vypadalo na oko, jak se zlepšujou a vyvýjej ... Pro srovnání 406tka byla pěkná jako SM, a NM to ještě dotáhl k dokonalosti. 405 jakbysmet a facelift zadních světel a interieru = bomba (na tehdejší dobu - ikdyž taky toho moc nebylo). Prostě tohle je jenom jako když udělaly starý 406tce chromový lišty na nárazníky v roce 99 a taky tomu neřikaly Facelift ... 407ma není špatná, zdek je nádhernej, ale předem by mohl jít raději ve šlépějích 308my a osobně jsem čekal, že facelift půjde tímto směrem ...

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

A proč by to auto měli nějak brutálně vzhledově měnit? Vždyť je hezké a vylepšování jízdních vlastností a hlavně kvality je podle mne daleko přednější, když už je karoserie umělecké dílo:super

:potlesk:super

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Proč? Protože FACELIFT je prostě změna \"xichtu\" a když tomu tak řikaj, tak ji prostě maj udělat. Když tam jsou nulový změny, prosim, maj to poslat na trh, jako \"pouze\" nový modelový ročník a ne jako facelift, jenom, aby to vypadalo na oko, jak se zlepšujou a vyvýjej ... Pro srovnání 406tka byla pěkná jako SM, a NM to ještě dotáhl k dokonalosti. 405 jakbysmet a facelift zadních světel a interieru = bomba (na tehdejší dobu - ikdyž taky toho moc nebylo). Prostě tohle je jenom jako když udělaly starý 406tce chromový lišty na nárazníky v roce 99 a taky tomu neřikaly Facelift ... 407ma není špatná, zdek je nádhernej, ale předem by mohl jít raději ve šlépějích 308my a osobně jsem čekal, že facelift půjde tímto směrem ...

308 je nádherná, to bezesporu, co se týká 406, starý model už pohledově hodně zestárl, což se o novém moc říct nedá. Tohle je facelift a není nutné ho přece dělat ve stylu 308, 407 má už své roky a tohle je poslední akce před \"důchodem\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...