Tosko Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 a táaaaaaaaak .Turbíčko tam máš to som si nevšimol.Inak klobúk dolu máš pomerne čistý motor takto na oko:o Citovat
Dundee Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Zrovna když se tohle fotilo, tak byl motor špinavej jako prase, páč byl celej politej od tý nafty, ale jinak to docela jde, jen trochu špiní zezadu;) Citovat
Tosko Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 Aj ten moj špiný hlavne teraz ked tiekla.Inak som ho pred mesiacom umival s nejakym ružovím sajrajtom vola sa to sheron a zostal čistulinký.Ale čo z toho keď som spravil Polsko a spat otvorim kapotu a nafta postriekana sade..Takze ted ho umyjem na zimu už ked to nebude tiecť.A budem mať pokoj.Hadam Citovat
Tosko Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 Zdravím takže neska poobede idem zobrať autičko. Celá opracva vyšla 5000 sk .Tak som zvedavý ako bude šlapať po pretesnenií. Citovat
Tosko Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 No auto je doma.A ide dobre keď je teplé ale neska ráno som ho naštartoval a len len čo sa držal na voľnobehu.Keď sa zohrial bolo dobre.Vie mi niekto poradiť či mu mám pridať trošku paliva s lankom na čerpadle bo mám pocit že mechanik mu dal asi nízke otáčky po naštartovaní.Mohol by mi niekto poradiť ktorím lankom by som mu ich zvýšil?? Bo strašne ho triaslo po štarte.??? Citovat
oddie Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Zřejmě ti nefunguje bimetalový bazmek pro zvýšení otáček zastudena. Citovat
Tosko Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 Bymetal funguje pekne v decembri som ho menil zatiahne ked nastartujem len neviem ci dostatocne.Lebo lanko je moc volnee. Keď sa zohreje.Myslis ze môžem mu ho dotiahnuť trocha?? Citovat
oddie Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Zastudena musí být ta páčka zcela přitažená, po zahřátí povolí. Citovat
Tosko Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 Tak to aj fubguje ale sa mi zda že predtím keď bolo auto studene to lanko bolo menej volné.Teraz je moc volné a keď naštartujem tak ide strašne tažko.Ja si myslím že stači pritiahnuť to lanko.Stím nemôžem hadam nič spraviť.A asi by som to mal spraviťž za studena že??? Citovat
Tosko Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 Tak včera som mu pritiahol ten basmek na lanku z bymetálu a pridal som mu trochu naftyx na studeno, konečne to ide ako pred opravou.Iba neviem či som si neporušil záruku bo tam boa označená skrutka s farbou a ja som ju povoplil a pritiahol .Čo už hlavne že už vrčí ako pred tím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.