tosky Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 zdravim,valaju sa mi doma pruziny od weitecu 40/40. Uz som bol rozhodnuty, ze ich zalozim, ale zase som bol dnes s Asaadom a \"pochvalil\" sa mi, co sa mu stalo..... tak mam zase dilemu.... skuste mi napisat par nazorov.... jake mate po zniezeni \"urazy\", jak je to s tlmicami.... mam nalietane 100.000, tak snad este nieco vydrzia:) Citovat
Ferry Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 co do toho nacpat hydractive treba z takoveho citroenu C5 na parkovani to zvednes na 40cm nad zem a pak zase spustis dolu Citovat
tosky Odesláno 18. září 2008 Autor Odesláno 18. září 2008 hh .... pokial viem, tak s tym u citroenov hlavne u starsich boli dost problemy... nefim jak teraz Citovat
čakom Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Mám na pružinách a sportovním podvozku nalítaný asi 30 000km na nápravách jsem ještě nic neměnil. Z Weitecama jsem spokojenej. Co se týče tlumičů tak já dával ze začátku jen pružiny asi ve 150 000km a po několika tisících se auto začínalo houpat a měnil jsem i tlumiče. Citovat
Ferry Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 ja o vikendu nasadim tlumice Monroe Reflex, podle propagacnich materialu na strankach Monroe by mely trochu simulovat variabilni podvozek, tak jsem zvedav [upravil dne 18/9/08 Ferry] Citovat
tosky Odesláno 18. září 2008 Autor Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: čakom Mám na pružinách a sportovním podvozku nalítaný asi 30 000km na nápravách jsem ještě nic neměnil. Z Weitecama jsem spokojenej. Co se týče tlumičů tak já dával ze začátku jen pružiny asi ve 150 000km a po několika tisících se auto začínalo houpat a měnil jsem i tlumiče. a co si tam potom kupoval za tlmice a kolko ta vysli? ) Citovat
tosky Odesláno 18. září 2008 Autor Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: Ferry ja o vikendu nasadim tlumice Monroe Reflex, podle propagacnich materialu na strankach Monroe by mely trochu simulovat variabilni podvozek, tak jsem zvedav [upravil dne 18/9/08 Ferry] a o kolko to mas dolu, resp. o kolko to pojde s tymi tlmicmi? Citovat
čakom Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: tosky Původně zaslal: čakom Mám na pružinách a sportovním podvozku nalítaný asi 30 000km na nápravách jsem ještě nic neměnil. Z Weitecama jsem spokojenej. Co se týče tlumičů tak já dával ze začátku jen pružiny asi ve 150 000km a po několika tisících se auto začínalo houpat a měnil jsem i tlumiče. a co si tam potom kupoval za tlmice a kolko ta vysli? ) Koupil jsem komplet podvozek weitec 60/40 za 12 500,- S tlumičema to níž nepujde ty na to vliv nemají. Citovat
Ferry Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: tosky Původně zaslal: Ferry ja o vikendu nasadim tlumice Monroe Reflex, podle propagacnich materialu na strankach Monroe by mely trochu simulovat variabilni podvozek, tak jsem zvedav [upravil dne 18/9/08 Ferry] a o kolko to mas dolu, resp. o kolko to pojde s tymi tlmicmi? ja to snizovat nebudu, staci mi serie Citovat
čakom Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: tosky Původně zaslal: Ferry ja o vikendu nasadim tlumice Monroe Reflex, podle propagacnich materialu na strankach Monroe by mely trochu simulovat variabilni podvozek, tak jsem zvedav [upravil dne 18/9/08 Ferry] a o kolko to mas dolu, resp. o kolko to pojde s tymi tlmicmi? ja to snizovat nebudu, staci mi serie serie je vysoká ale každej má auto na něco jinýho. Citovat
Ferry Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Ferry ja to snizovat nebudu, staci mi serie serie je vysoká ale každej má auto na něco jinýho. no vsichni mi rikaj , ze mam zadek u auta nejak nizko predek by mozna o fous mohl byt niz, ale ne vic jak o 20-30 Citovat
Capy Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 už dlouho jsem zastánce toho že měnit jen pružiny je prasárna i když menší než je řezat. Tlumiče na to nejsou stavěný časem ti zamávaj pápá jsou dlouhý a budeš možná chodit na dorazy a neutlumí změněnou frekvenci pružiny. je to levný efektní ale prasárna. když podvozek tak komplet Citovat
čakom Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 Původně zaslal: Capy už dlouho jsem zastánce toho že měnit jen pružiny je prasárna i když menší než je řezat. Tlumiče na to nejsou stavěný časem ti zamávaj pápá jsou dlouhý a budeš možná chodit na dorazy a neutlumí změněnou frekvenci pružiny. je to levný efektní ale prasárna. když podvozek tak komplet Na dorazy to chodit nebude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.