Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim,valaju sa mi doma pruziny od weitecu 40/40.

Uz som bol rozhodnuty, ze ich zalozim, ale zase som bol dnes s Asaadom a \"pochvalil\" sa mi, co sa mu stalo.....

tak mam zase dilemu....

skuste mi napisat par nazorov.... jake mate po zniezeni \"urazy\", jak je to s tlmicami.... mam nalietane 100.000, tak snad este nieco vydrzia:)

Odesláno

co do toho nacpat hydractive treba z takoveho citroenu C5 ;) na parkovani to zvednes na 40cm nad zem a pak zase spustis dolu :D

Odesláno

Mám na pružinách a sportovním podvozku nalítaný asi 30 000km na nápravách jsem ještě nic neměnil.

Z Weitecama jsem spokojenej.

Co se týče tlumičů tak já dával ze začátku jen pružiny asi ve 150 000km a po několika tisících se auto začínalo houpat a měnil jsem i tlumiče.

Odesláno

ja o vikendu nasadim tlumice Monroe Reflex, podle propagacnich materialu na strankach Monroe by mely trochu simulovat variabilni podvozek, tak jsem zvedav :)

[upravil dne 18/9/08 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Mám na pružinách a sportovním podvozku nalítaný asi 30 000km na nápravách jsem ještě nic neměnil.

Co se týče tlumičů tak já dával ze začátku jen pružiny asi ve 150 000km a po několika tisících se auto začínalo houpat a měnil jsem i tlumiče.

a co si tam potom kupoval za tlmice a kolko ta vysli? :))

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

ja o vikendu nasadim tlumice Monroe Reflex, podle propagacnich materialu na strankach Monroe by mely trochu simulovat variabilni podvozek, tak jsem zvedav :)

a o kolko to mas dolu, resp. o kolko to pojde s tymi tlmicmi?

Odesláno
Původně zaslal: tosky

a co si tam potom kupoval za tlmice a kolko ta vysli? :))

Koupil jsem komplet podvozek weitec 60/40 za 12 500,-

S tlumičema to níž nepujde ty na to vliv nemají.

Odesláno

ja to snizovat nebudu, staci mi serie :)

Odesláno

serie je vysoká;)

ale každej má auto na něco jinýho.

Odesláno

serie je vysoká;)

ale každej má auto na něco jinýho.

no vsichni mi rikaj , ze mam zadek u auta nejak nizko :)

predek by mozna o fous mohl byt niz, ale ne vic jak o 20-30

Odesláno

už dlouho jsem zastánce toho že měnit jen pružiny je prasárna i když menší než je řezat. Tlumiče na to nejsou stavěný časem ti zamávaj pápá jsou dlouhý a budeš možná chodit na dorazy a neutlumí změněnou frekvenci pružiny.

je to levný efektní ale prasárna. když podvozek tak komplet

Odesláno
Původně zaslal: Capy

už dlouho jsem zastánce toho že měnit jen pružiny je prasárna i když menší než je řezat. Tlumiče na to nejsou stavěný časem ti zamávaj pápá jsou dlouhý a budeš možná chodit na dorazy a neutlumí změněnou frekvenci pružiny.

je to levný efektní ale prasárna. když podvozek tak komplet

Na dorazy to chodit nebude

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...