Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: rtda

je tady nekdo kdo ma zkusenosti s neorig diagnostikou auta ...... zajimalo byme jak to funguje ,jaka je spolehlivost,co jde a nejde a takove veci okolo.....moje auto bylo napichnute jen na orig diagu :super

Záleží, co máš za motor. Univerzální diagnostika EOBD si umí pokecat jen s řídící jednotkou motoru, ostatní jednotky nevidí. A třeba ta moje (Bosch ME7.4.4) moc sdílná není, jdou z toho jen chybový kódy a otáčky.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: rtda

je tady nekdo kdo ma zkusenosti s neorig diagnostikou auta ...... zajimalo byme jak to funguje ,jaka je spolehlivost,co jde a nejde a takove veci okolo.....moje auto bylo napichnute jen na orig diagu :super

Záleží, co máš za motor. Univerzální diagnostika EOBD si umí pokecat jen s řídící jednotkou motoru, ostatní jednotky nevidí. A třeba ta moje (Bosch ME7.4.4) moc sdílná není, jdou z toho jen chybový kódy a otáčky.

ja tam mam jednotku od sagema.....tedkom nevim presne typ....

co by to vsechno asikdokazalo z moji jednotky vycist ??

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj.

Peugeoty sú všeobecne, neznačkovou diagnostikou, proble -maticky diagnostikovateľné. Ako najvhodnejšie sa mne osobne osvedčil prístroj FR 704. Okrem diagnostiky emisné- ho systému všetkých značiek vozidiel kompatibilných OBD II,

EOBD a JOBD, dokáže komunikovať s RJ motora, aut.prevo- dovky, airbagov, ABS a ESP. Jeden takýto prístroj mám voľný, na predaj. Bližšie info ces SZ.

Peter

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...