Fakir Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: rtda je tady nekdo kdo ma zkusenosti s neorig diagnostikou auta ...... zajimalo byme jak to funguje ,jaka je spolehlivost,co jde a nejde a takove veci okolo.....moje auto bylo napichnute jen na orig diagu Záleží, co máš za motor. Univerzální diagnostika EOBD si umí pokecat jen s řídící jednotkou motoru, ostatní jednotky nevidí. A třeba ta moje (Bosch ME7.4.4) moc sdílná není, jdou z toho jen chybový kódy a otáčky. Citovat
Guest rtda Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: rtda je tady nekdo kdo ma zkusenosti s neorig diagnostikou auta ...... zajimalo byme jak to funguje ,jaka je spolehlivost,co jde a nejde a takove veci okolo.....moje auto bylo napichnute jen na orig diagu Záleží, co máš za motor. Univerzální diagnostika EOBD si umí pokecat jen s řídící jednotkou motoru, ostatní jednotky nevidí. A třeba ta moje (Bosch ME7.4.4) moc sdílná není, jdou z toho jen chybový kódy a otáčky. ja tam mam jednotku od sagema.....tedkom nevim presne typ.... co by to vsechno asikdokazalo z moji jednotky vycist ?? Citovat
The_DoctoR Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Na kolik by mě vyšla diagonostika na tenhle VIN: VF32CRFRE40651184? Díky moc. Citovat
dubravap Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Ahoj. Peugeoty sú všeobecne, neznačkovou diagnostikou, proble -maticky diagnostikovateľné. Ako najvhodnejšie sa mne osobne osvedčil prístroj FR 704. Okrem diagnostiky emisné- ho systému všetkých značiek vozidiel kompatibilných OBD II, EOBD a JOBD, dokáže komunikovať s RJ motora, aut.prevo- dovky, airbagov, ABS a ESP. Jeden takýto prístroj mám voľný, na predaj. Bližšie info ces SZ. Peter Citovat
HonzaZ Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 The_DoctoR na tvoje auto jedině Peugeot Planet. Na ebay jsou zhruba od 200 do cca 600 liber. Citovat
The_DoctoR Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 HonzaZ: Díky moc. Už na to koukám. A proč zrovna tahle diagno na mý auto? :-/ Citovat
HonzaZ Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Protože je to na všechny Peugeoty co mají OBD zásuvku. Jinak je to ta samá diagnostika, co používají v servisech (akorát to co se nabízí bývá čína). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.