Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

JUBILEUM - 10. mini sraz Vysočina  

1. 1. JUBILEUM - 10. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

auto Pavlik na hrani nema, protoze je zaparkovane ve skladu :)

coz mi pripomina, je tu nekdo, kdo jede z Phy na Vysocinu? ze bych mu vozidlo predal k preprave :)

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

auto Pavlik na hrani nema, protoze je zaparkovane ve skladu :)

coz mi pripomina, je tu nekdo, kdo jede z Phy na Vysocinu? ze bych mu vozidlo predal k preprave :)

:papa

Odesláno

Tak pokud vyhraje varianta č.2 (a to jako že asi vyhraje), tak to bude bohužel bez nás, jsem na nemocenské a vycházky mám jen od 14-18hod. a to bych chtěla na tu čokoládu, mňam mňam, na motokáry se necítím :nevim .

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Tak pokud vyhraje varianta č.2 (a to jako že asi vyhraje), tak to bude bohužel bez nás, jsem na nemocenské a vycházky mám jen od 14-18hod. a to bych chtěla na tu čokoládu, mňam mňam, na motokáry se necítím :nevim .

to budes jeste za 14dni marod??

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

to budes jeste za 14dni marod??

Už jsem 14 dní a ještě možná do konce října budu, uvidím, co mi řekne doktorka a jak na tom budu já :( .

Odesláno

Už jsem 14 dní a ještě možná do konce října budu, uvidím, co mi řekne doktorka a jak na tom budu já :( .

tak to je spatny, treba to nejak dopadne.. byla by skoda aby jste nedorazili kdyz patrite ke stalejsi skupince navstevovatelu mini Vysociny..:roll

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: aka

jenze to je podvod, kdyz si potom nendas tuplaka kvasnic :) to je teprv hardcore :)

to si da, jen o tom jeste nevi.. :D

:superbomba,sem zvědavej,co bude dělat,až se to dozví:D:potlesk:potlesk:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...