Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

JUBILEUM - 10. mini sraz Vysočina  

1. 1. JUBILEUM - 10. mini sraz Vysočina

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

sem nikdy nemotokarovala.....ale musim to jeste promyslet......nastydla sem uz ted a tim s emi vscehno strasne moc posouva....takze tento prispevek ma nulovou informacni hodnotu :)

Odesláno
Původně zaslal: aka

sem nikdy nemotokarovala.....ale musim to jeste promyslet......nastydla sem uz ted a tim s emi vscehno strasne moc posouva....takze tento prispevek ma nulovou informacni hodnotu :)

to mas pravdu, takze co tim chtel basnik rict??:)

Odesláno

preci ze nevi, zda se zucastni, ale dat najevo, ze mu nejste lhostejni :) a taky ta hrozba toho, ze mi nekdo uzme moji krasnou cokoladovou pozici.....to je taky dulezity faktor hry :)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Jsem pro sobotu a variantu jakkoukoliv,motokara pro 130kg stejne neexistuje ale neko fotit musi :-D

dovolim si oponovat, ze i ja jsem se do motokáry nasoukal. byli jsme jezdit v třebíči, kde maj dokonce most, sice se \"trosku\" vic motorek zapotil, ale vzdy jsem vyjel. faktem zustava ze moc manevrovaciho prostoru neni, rekneme tak 1,um od volantu.

Odesláno

aka: vymluvy, kdyz clovek neco chce tak si za tim jde.. :P

janča205: presne tak, nikdy nemuzes vyhovet vsem..:nevim

Aluška: spis to vypada na variantu c.2 ale tak se muzem klidne sejit v kavarne ;)

klemepe: fajn, urcite doraz.. odkud jsi??

Odesláno

Klemepe prý dorazí - MUSÍ !!!! Cenu z Lančova buď předám já osobně (což je velice málo pravděpodobného) nebo 100% zajistím její převoz z Prahy na sraz (aby se neříkalo, že nevyzvednuté ceny má Pavlík na hraní)

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Myslím (doufám), že ten víkend nic nemám, takže bych přijel.

Hmm, tak sem si právě teď uvědomil, že pěkně kecám, páč ve čtvrtek jedu za hranice a vracím se až v neděli. Akorát sem si to blbec nepoznamenal do kalendáře, jinak je to naplánovaný už dobrej měsíc.

Takže bohužel, i jubilejní sraz si budu muset nechat ujít :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...