Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

díky. mne zase tvoje zicle. jsou pěkné a mají v sebe punc luxusu i když ani na tí svoje si nesťažuji. jsou určo lepší než plyš a hlavne tvrdší na posed nevím jak to máš ty. celokožu jsem na živo neměl tu čest videť ani na ni sedet ale vypadá supr

Odesláno

jo tak to máš supr. taky sem dřiv přemýšlel nad celokoženými ale když jsem zbadal polokůži tak sem se hned zamiloval a vědel jsem, že to chci a pak ta náhodná ponuka a to sem už vůbec nezaváhal. jen mne mrzí, že to byl manuál. ja mám automat a tam mi hlavica nepasuje. tu bych chtel taky v koži obšitou modrou nití jako volant a ješte strašne moc chci chrom kliky, ale ti je težké sehnat. každopadne nelituji.

jj údržba je i u mne supr. zicle povysávam ani né za minútu a pak jedu na podlahu :super

používaš i neco na kůži...myslím impregnaci nebo tak neco?

jinak ti závidim barvu na autí :super černou sem hrozne chtel.

[upravil dne 1/4/10 Ericce]

Odesláno

ericce, když bys někdy sháněl tu celokůži tak si ten tvůj interier zamlouvám:D;)

Jinak ty stříbrný kliky jsou moc pěkný, to můžu potvrdit :aut

Odesláno

2 Ericce : tak ja mel uz predchozim aute dodelavanou svetlou kuzi a kdyz jsem videl inzerat na tohle auto tak jsem proste neodolal (i kdyz jsem si nejdrive zjistoval neco o motoru 2,2) kvuli te barve a vybave jsem do toho sel.

Odesláno

:D ne ne tohohle interieru se už nevzdám nikdy :D

no jo no jo jen si delej srandu :D já vím, že ty je máš ;) jen ti je tiše závidím. to zase já kdyby si chtel znvou plastový černý tak si u tebe rezervuji chromové kliky ;):D

Původně zaslal: Šalda

ericce, když bys někdy sháněl tu celokůži tak si ten tvůj interier zamlouvám:D;)

Jinak ty stříbrný kliky jsou moc pěkný, to můžu potvrdit :aut

Odesláno

paul jane myslím, že nemusíš vůbec litovat. je to dobrá volba jak kombajn tak i barva a detto motor. já myslím, že 2.2 je lepší než 2.0 hlavne na kultivovanost chodu kůli dvom vyvyžovacím hřídelům a pak i ten výkon. já bych bral 2.2 určite :cool:

Odesláno

2 Ericce : jj motor je super jsem moooc spokojen, jen koukam ze ty mas opravdu atipickou vybavu :) no proste neni peugeot dvakrat stejnej :). Tyhle polokuze jsou nejvice videt v 2.2 benzin s oznacenim sport a ty to mas v Hdi :).

Odesláno

no jo je to atipická kombinace protože to mám dodelávané. já sem měl origo introš ve plyšu, zicle byly vyhřívané, mělo to display B, 4x el. okna, senzory dešte světel atd. ostatek jsem dodelával: celej introš + volant (měl jsem štestí na el. vyhřívané sedačky, nekteré nejsou, takže to mi ostalo i při tomto interiérů), zrcátko s auto clonou, el. sklápěcí zrcátka (byli jenom el. vyhřívané + el.ovládané sklíčko), navigaci Navteq (už tam byla komplet předpríprava, jen sem to zapojil na prislušní konektory), pak ti světla ve dveřích jsem také dodelával, budíky, clonky s osvětlením zrcátek, tempomat. takže ve své podstate je můj Break atipickej a jedinečnej :) o to mi i šlo. já ta mám ješte i jiné vychytávky jako osvětlení nohou vepředu a vzadu uvnitč interiéru jen při otevření dvěří jako maji audi. doplnení stropního světla v kufrů z VW, předeláni stopního světla vepředu z passatů také moc praktická věc a ješte jiné drobnosti.

to ti věřím že si spokojenej. také by sem radši chctel 2.2 ale stačí i dvou litr

Původně zaslal: paul jane

2 Ericce : jj motor je super jsem moooc spokojen, jen koukam ze ty mas opravdu atipickou vybavu :) no proste neni peugeot dvakrat stejnej :). Tyhle polokuze jsou nejvice videt v 2.2 benzin s oznacenim sport a ty to mas v Hdi :).

Odesláno

2 Ericce : hm tak to sis pekne vyhral neco podobneho jsem delal s tou 406 co jsem mel pred tim jinak u tehle jsem daval jen budiky s chromovejma rameckama, a lizatko ze 607 jinak nic v poctate tam mam vse :) co chci. Moc pekne to fakt mas :) s predelavkama uz mam sve skusenosti taky nekdy bych rek ze mi to i chybi :)

[upravil dne 2.4.2010 paul jane]

Odesláno

jo ale v podstate tam máš už všechno takže už moc ani není co.

díky moc. jo lízátko sem také dával ze 607. no jo to by i mne chybalo když by sem neměl co dodelávat, ale ted už i já nemám co dodelávat. mám všechno co jsem chtel...ehm krom chrom klik ale ti je težké sehnat ale jinak všechno a jsem plne spokojenej s autím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...