Guest Lukas4469 Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 to teda nebydlí no, a přitom 406 je na příbramsku docela dost no Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: Lukas4469 máš to pěkně vypucovaný To má, jen ta přihrádka u spolujezdce mi k tomu nějak nepasuje. Asi nezvyk. Ale jinak . Citovat
OK406 Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 matony: máš to opravdu pěkně vyčíštění a udržovaný. Ale co jsou to zač ty dva světle hnědé ,,čudlíky\" co jsou u spolujezdce? Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: OK406 matony: máš to opravdu pěkně vyčíštění a udržovaný. Ale co jsou to zač ty dva světle hnědé ,,čudlíky\" co jsou u spolujezdce? třeba to jsou držáky na tašku igelitku Nebo tam byla taková ta obrovská konzole na telefon a místo zadělání malým čudlíkem použil toto funkční řešení např. jak píše honza. Citovat
OK406 Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: OK406 matony: máš to opravdu pěkně vyčíštění a udržovaný. Ale co jsou to zač ty dva světle hnědé ,,čudlíky\" co jsou u spolujezdce? třeba to jsou držáky na tašku igelitku Nebo tam byla taková ta obrovská konzole na telefon a místo zadělání malým čudlíkem použil toto funkční řešení např. jak píše honza. Ale to by nebyli dva:nevim Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: OK406 Ale to by nebyli dva:nevim Nevím jak se to jmenuje ale viděl jsem i konzoli co překrývala celou tuhle boční plochu (ještě že jsem tam měl takovou tu malou). On nám to majitel jistě vysvětlí jak to je s těmi čudlíky. Citovat
OK406 Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: OK406 Ale to by nebyli dva:nevim Nevím jak se to jmenuje ale viděl jsem i konzoli co překrývala celou tuhle boční plochu (ještě že jsem tam měl takovou tu malou). On nám to majitel jistě vysvětlí jak to je s těmi čudlíky. To jsem zvědavý, co to je. Citovat
matony Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 pre všetkých rozuzlenie: Tí čo si mysleli, že je to na tašku mali pravdu. Stále ma sra.o keď žena dávala kabelku na zem, alebo keď som tam dal igelitku tak nákup bol po celom aute:bojim Na chalupe som našiel čudlíky zo starých šuflíkoch, po vyleštení som ich tam namontoval. Svoj účel plnia na 100 percent. PS: Je zaujmavé, že každého \"cudzieho\" keď veziem sa na účel \"čudlíkov\" pýta.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: matony pre všetkých rozuzlenie: Tí čo si mysleli, že je to na tašku mali pravdu. Stále ma sra.o keď žena dávala kabelku na zem, alebo keď som tam dal igelitku tak nákup bol po celom aute:bojim Na chalupe som našiel čudlíky zo starých šuflíkoch, po vyleštení som ich tam namontoval. Svoj účel plnia na 100 percent. PS: Je zaujmavé, že každého \"cudzieho\" keď veziem sa na účel \"čudlíkov\" pýta.... Gratuluju honzovi4O6. :potlesk:potlesk:potlesk Citovat
matony Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 ty do rána a ja od rána.....:nevim:nevim Citovat
silver849 Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 Je to nadhera matony.Dufam ze takto nejako vo finale dobojujem aj to moje.Ta cierna sa my pacila hned ked som ju videl. Zatial si prvy clen ktory byva tak blizko mna Co viem Citovat
OK406 Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Však tam ve své 406 break má Honza406 více ,,vynálezů\" a praktických věcí:potlesk Citovat
PanKuko Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 Zdravím, taky jsem si pořídil ALU rámečky. Mám 406ku 2.2ku s 5ti budíčkama. Vyndat to slo všechno v pohodě, jen trochu problém s vyndávánim čirýho plexi. Ty jeho packy sou dost křehký tak jedna zařvala. No a i to ohýbání rámečků tužkou bylo v pohodě. Šlo to dost zlehka. Jediný co se mi povedlo, naštvat ručičku teploty oleje...:-( Asi sem s ní hnul jak sem se v tom vrtal a teďka když zapnu zapalko začne cvakat, to samý když ho vypnu. Po chvilce přestane a všechyn ručičky naběhnou. Jinak ukazuje normálně. Jenom to cvakání...neví někdo jestli se to dá nějak opravit? Neměl s tim už někdo zkušenost? Díky. Kdyby jste chtěli foto nejni problém udělat. Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. prosinec 2009 Odesláno 22. prosinec 2009 asi tam neni dosazene a cvakaji ti tam zoubky, jinak vitej mize 2,2 :-) jaka barva, rok? Citovat
oni Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 to BoneDaddy: takhle jsem chtel mit podsviceni budiky,ale u me to nejde,pac kdyz strcim diodu pod rucicku,strasme mi to ovlivnije celej cefernik a ten svetlovodivej plast se mi rezat nechce.. mzes mi udelat lepsi fotku! modry se mi nelibi,ale tahle kombinace je super. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.