Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Lukas4469
Odesláno

to teda nebydlí no, a přitom 406 je na příbramsku docela dost no :)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: OK406

matony: máš to opravdu pěkně vyčíštění a udržovaný. Ale co jsou to zač ty dva světle hnědé ,,čudlíky\" co jsou u spolujezdce?

třeba to jsou držáky na tašku igelitku ;)

Nebo tam byla taková ta obrovská konzole na telefon a místo zadělání malým čudlíkem použil toto funkční řešení např. jak píše honza. ;)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: honza406

matony: máš to opravdu pěkně vyčíštění a udržovaný. Ale co jsou to zač ty dva světle hnědé ,,čudlíky\" co jsou u spolujezdce?

třeba to jsou držáky na tašku igelitku ;)

Nebo tam byla taková ta obrovská konzole na telefon a místo zadělání malým čudlíkem použil toto funkční řešení např. jak píše honza. ;)

Ale to by nebyli dva:nevim

Odesláno

Nevím jak se to jmenuje ale viděl jsem i konzoli co překrývala celou tuhle boční plochu (ještě že jsem tam měl takovou tu malou).

On nám to majitel jistě vysvětlí jak to je s těmi čudlíky. :)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Nevím jak se to jmenuje ale viděl jsem i konzoli co překrývala celou tuhle boční plochu (ještě že jsem tam měl takovou tu malou).

On nám to majitel jistě vysvětlí jak to je s těmi čudlíky. :)

To jsem zvědavý, co to je.

Odesláno

pre všetkých rozuzlenie:

Tí čo si mysleli, že je to na tašku mali pravdu. Stále ma sra.o keď žena dávala kabelku na zem, alebo keď som tam dal igelitku tak nákup bol po celom aute:bojim

Na chalupe som našiel čudlíky zo starých šuflíkoch, po vyleštení som ich tam namontoval. Svoj účel plnia na 100 percent.

PS: Je zaujmavé, že každého \"cudzieho\" keď veziem sa na účel \"čudlíkov\" pýta....

Odesláno
Původně zaslal: matony

pre všetkých rozuzlenie:

Tí čo si mysleli, že je to na tašku mali pravdu. Stále ma sra.o keď žena dávala kabelku na zem, alebo keď som tam dal igelitku tak nákup bol po celom aute:bojim

Na chalupe som našiel čudlíky zo starých šuflíkoch, po vyleštení som ich tam namontoval. Svoj účel plnia na 100 percent.

PS: Je zaujmavé, že každého \"cudzieho\" keď veziem sa na účel \"čudlíkov\" pýta....

Gratuluju honzovi4O6. :super:potlesk:potlesk:potlesk

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím, taky jsem si pořídil ALU rámečky. Mám 406ku 2.2ku s 5ti budíčkama. Vyndat to slo všechno v pohodě, jen trochu problém s vyndávánim čirýho plexi. Ty jeho packy sou dost křehký tak jedna zařvala.

No a i to ohýbání rámečků tužkou bylo v pohodě. Šlo to dost zlehka.

Jediný co se mi povedlo, naštvat ručičku teploty oleje...:-( Asi sem s ní hnul jak sem se v tom vrtal a teďka když zapnu zapalko začne cvakat, to samý když ho vypnu. Po chvilce přestane a všechyn ručičky naběhnou. Jinak ukazuje normálně. Jenom to cvakání...neví někdo jestli se to dá nějak opravit? Neměl s tim už někdo zkušenost? Díky.

Kdyby jste chtěli foto nejni problém udělat.

Odesláno

asi tam neni dosazene a cvakaji ti tam zoubky, jinak vitej mize 2,2 :-)

jaka barva, rok?

Odesláno

to BoneDaddy: takhle jsem chtel mit podsviceni budiky,ale u me to nejde,pac kdyz strcim diodu pod rucicku,strasme mi to ovlivnije celej cefernik a ten svetlovodivej plast se mi rezat nechce.. mzes mi udelat lepsi fotku! modry se mi nelibi,ale tahle kombinace je super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...