@re Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Díky pořadatelům za super sraz. Chatky byly sice dost mizerné výbavy, nicméně ostatní bylo v fajn. Škoda jen té kure.ské zimy takže ještě jednou díky nejen pořadatelům, ale i všem zúčastněným za super víkend a na dalším sraze naviděnou Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Minimaxa dorazil šťastně domu s podporou Jarajardy v zádech, děkuji Vám všem za pomoc při odtahu a opravě auta! Díky za moc hezký sraz, dobře nachystaný, jen příště prosím v tomto kempu už ne! Citovat
paul jane Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Musim za seba a moji drahou polovicku moc podekovat vsem co se podileli na poradani tohoto srazu. Byl to bajecni vikend ale jako vzdy to uteklo jako voda. Jeste jednou diky a moc jsem si to uzili :papa Citovat
jaudax Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Taky děkujeme za krásný víkend a snahu poředatelů. Jen se ještě pokuste sehnat jako sponzora počasí a bude to užásné. Jinak orienťák byl perfektní - jen mně přesvědčil, že ani pohádky neznám! Ještě jednou díky moc! Citovat
jarajarda Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Bylo to krásné, díky a musí se nechat, že ani počasí, respektive již výše zmíněná ku.evská zima nám náladu nezkazila:super Myslím že kdo jel, tak neprohloupil a jsem moc rád, že John přivezl na sraz e-shop, jinak bych si nekoupil čepičnu a bylo by mi asi trochu chladněji:D:D Jinak co se týká chatek a majitele kempu, nebo co to bylo zač...:bacha radši dál nebudu mluvit, pro něj slušné slovo nemám. Citovat
dzana.m Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 taky bych chtel podekovat za pekný výkend bylo to super:super:super:super Citovat
Harlley Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Také se přídáme.Dík za super víkend,byl to náš první sraz a musím říc,že jsme si to užili.:superZ naší strany se dalo přežít i ubytování.Také Děkuji paul jane za zachranu,neboť moje drahá polovička je trochu zapomnětlivá a nechala doma vše od dokladů,přes důležitější věc(peníze) Citovat
elton Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Taky děkuji za krásný víkend. Bylo to super. Citovat
Jirkap Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Právě jsem taky dorazil... díky za sraz... no prostě někdy všechno nevyjde podle představ... ale je to zkušenost Citovat
John Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Taky děkuji všem kteří se nějak na tomto srazu podíleli za hezký sraz i když už doost chladný ale za to nikdo nemůže. :papa Citovat
Přema Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Taky děkuji......jen jak už tady bylo výše psáno v tomhle kempu už ne......ale jinak bylo super,jen ti rockeři to mohli trošku ztlumit...nebyli jsme na Strahově.....:papa:papa Citovat
Medvěd Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 I já už jsem doma a děkuju všem účastníkům srazu za dobrou náladu, s kterou na sraz přijížděli a většina i odjížděla. Orienťák jsem se tedy - jak bylo inzerováno - snažil tentokrát vytvořit jednoduchý a zřejmě (aspoň podle prvních ohlasů) to je cesta správným směrem - přesto mě překvapilo, jaký problém bylo pro velkou část posádek objevit mojí kontrolu. Citovat
Jirkap Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Původně zaslal: Medvěd I já už jsem doma a děkuju všem účastníkům srazu za dobrou náladu, s kterou na sraz přijížděli a většina i odjížděla. Orienťák jsem se tedy - jak bylo inzerováno - snažil tentokrát vytvořit jednoduchý a zřejmě (aspoň podle prvních ohlasů) to je cesta správným směrem - přesto mě překvapilo, jaký problém bylo pro velkou část posádek objevit mojí kontrolu. Prostě nejsi ještě pořád tak velký medvěd Citovat
Pavel T. Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Díky Medvědovi a všem, co mu pomáhali !! Dělali jako vždy maximum aby se sraz vydařil a všem se líbil. Orienťák byl jako vždy nápaditý a tentokrát opravdu v pohádkovém stylu. Moc se nám to líbilo - výletní tempo, dostatek času... až na ty záludné pohádkové testy. (až jsem se styděl, co si už neoamatuju) Jen tak dál, ještě jednou díky ! Citovat
janča205 Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Taky chci poděkovat pořadatelům i všem co na sraz přijeli. Jako vždy to byl super víkend a maximálně jsme si ho užili! Citovat
obaf Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Nechcem rypat, ale neake tie zazitky typu \"zapadol som\" tentokrat neboli? Citovat
mates306 Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Musím se taky přidat a poděkovat za krásný sraz, až na ten studený vítr jsme si to zase suprově užily! Citovat
Béďa Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 jelikoz jsem si uz vyzkousel jak to chodi s organizaci takoveho srazu tak nebudu prilis rypat, vim ze v takovem poctu lidi je celkem nemozne aby vsichni byli 100% spokojeni, nicmene pro me uz tento kemp nikdy vice.. Citovat
Neon Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Tak moc mě mrzí, že jsme nakonec nedorazili, ale alespoň jste si to tam mohli pořádně užít bez Neonů ... A koukám, že vesměs užili, až na počasí a nespokojenost s kempem, což už stejně známe z Ochozi, takže je jasný, že ne vždy vše klapne na 100% ... Tak snad příště to bude i s naší účastí ... (od Ochozi 06 jsem byl nucen prvně vynechat kvůli nemoci) ... :mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.