Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky pořadatelům za super sraz. Chatky byly sice dost mizerné výbavy, nicméně ostatní bylo v fajn. Škoda jen té kure.ské zimy :)

takže ještě jednou díky nejen pořadatelům, ale i všem zúčastněným za super víkend a na dalším sraze naviděnou :)

Odesláno

Minimaxa dorazil šťastně domu s podporou Jarajardy v zádech, děkuji Vám všem za pomoc při odtahu a opravě auta!:super

Díky za moc hezký sraz, dobře nachystaný, jen příště prosím v tomto kempu už ne! :roker

Odesláno

Musim za seba a moji drahou polovicku moc podekovat vsem co se podileli na poradani tohoto srazu. Byl to bajecni vikend ale jako vzdy to uteklo jako voda. Jeste jednou diky a moc jsem si to uzili :papa:papa

Odesláno

Taky děkujeme za krásný víkend a snahu poředatelů. Jen se ještě pokuste sehnat jako sponzora počasí a bude to užásné. Jinak orienťák byl perfektní - jen mně přesvědčil, že ani pohádky neznám! :roll Ještě jednou díky moc!

Odesláno

Bylo to krásné, díky a musí se nechat, že ani počasí, respektive již výše zmíněná ku.evská zima nám náladu nezkazila:super Myslím že kdo jel, tak neprohloupil a jsem moc rád, že John přivezl na sraz e-shop, jinak bych si nekoupil čepičnu a bylo by mi asi trochu chladněji:D:D

Jinak co se týká chatek a majitele kempu, nebo co to bylo zač...:bacha:bacha radši dál nebudu mluvit, pro něj slušné slovo nemám.

Odesláno

Také se přídáme.Dík za super víkend,byl to náš první sraz a musím říc,že jsme si to užili.:superZ naší strany se dalo přežít i ubytování.Také Děkuji paul jane za zachranu,neboť moje drahá polovička je trochu zapomnětlivá a nechala doma vše od dokladů,přes důležitější věc(peníze):D

Odesláno

Taky děkuji......jen jak už tady bylo výše psáno v tomhle kempu už ne......ale jinak bylo super,jen ti rockeři to mohli trošku ztlumit...nebyli jsme na Strahově.....:papa:papa:papa

Odesláno

I já už jsem doma a děkuju všem účastníkům srazu za dobrou náladu, s kterou na sraz přijížděli a většina i odjížděla. Orienťák jsem se tedy - jak bylo inzerováno - snažil tentokrát vytvořit jednoduchý a zřejmě (aspoň podle prvních ohlasů) to je cesta správným směrem - přesto mě překvapilo, jaký problém bylo pro velkou část posádek objevit mojí kontrolu.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

I já už jsem doma a děkuju všem účastníkům srazu za dobrou náladu, s kterou na sraz přijížděli a většina i odjížděla. Orienťák jsem se tedy - jak bylo inzerováno - snažil tentokrát vytvořit jednoduchý a zřejmě (aspoň podle prvních ohlasů) to je cesta správným směrem - přesto mě překvapilo, jaký problém bylo pro velkou část posádek objevit mojí kontrolu.

Prostě nejsi ještě pořád tak velký medvěd :)

Odesláno
:) Díky Medvědovi a všem, co mu pomáhali !! Dělali jako vždy maximum aby se sraz vydařil a všem se líbil. Orienťák byl jako vždy nápaditý a tentokrát opravdu v pohádkovém stylu. Moc se nám to líbilo - výletní tempo, dostatek času... až na ty záludné pohádkové testy. (až jsem se styděl, co si už neoamatuju) Jen tak dál, ještě jednou díky ! :papa
Odesláno

jelikoz jsem si uz vyzkousel jak to chodi s organizaci takoveho srazu tak nebudu prilis rypat, vim ze v takovem poctu lidi je celkem nemozne aby vsichni byli 100% spokojeni, nicmene pro me uz tento kemp nikdy vice..

Odesláno

Tak moc mě mrzí, že jsme nakonec nedorazili, ale alespoň jste si to tam mohli pořádně užít bez Neonů ... :D A koukám, že vesměs užili, až na počasí a nespokojenost s kempem, což už stejně známe z Ochozi, takže je jasný, že ne vždy vše klapne na 100% ...

Tak snad příště to bude i s naší účastí ... (od Ochozi 06 jsem byl nucen prvně vynechat kvůli nemoci) ... :mad::mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...