Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar borci nemá nekdo z vás návod na propojení telefonu s kazetovým rádiem clarion přes kabel abych mohl pouštět hudbu?Nechci to používat přes FM vysílač chrčí to!:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jojo0608

Sorry za opakovaný príspevok..akosi mi blbne net :(

Maj by som záujem o Transmitter 03 pretože berie SD karty. Ten nemáš náhodou odskúšaný?

zajtra ho skusim ten mam odskusany vo felde, ale do 406 sa mi hodil ten 04:myslim
Odesláno

Maj by som záujem o Transmitter 03 pretože berie SD karty. Ten nemáš náhodou odskúšaný?

zajtra ho skusim ten mam odskusany vo felde, ale do 406 sa mi hodil ten 04:myslim
Odesláno

nejako to tu blbne:).... samozrejme ak by sa stalo ze by niekto nebol spokojny tak sa da vratit, .. pri tych FM03 sa zo 100ks vratilo 5 pre dovod nespokojnosti.

Odesláno

Podle obrázku mám ten s tou čtečkou karet, akorát stál 280,- (za ty peníze se to hodí zkusit).

http://www.zlepsovak.cz/phpslideshow.php?directory=10130_MP3_prehravac_s_radiovym_prenosem_se_cteckou_SD_DO

Zkoušel jsem ho ve 406 a podle mne a manželky :D hraje čistě a dobře (kupoval jsem ho jinde než na uvedených stránkách, ale raději uvádím tyto, protože to má taky člen klubu). Když si to někdo koupí tak doporučuji nožem skosit ty výstupky co se zastrkují do zásuvky, aby se v té Peugeotí nezaseknul jako mě).

Odesláno
Původně zaslal: Leo

Podle obrázku mám ten s tou čtečkou karet, akorát stál 280,- (za ty peníze se to hodí zkusit).

http://www.zlepsovak.cz/phpslideshow.php?directory=10130_MP3_prehravac_s_radiovym_prenosem_se_cteckou_SD_DO

Zkoušel jsem ho ve 406 a podle mne a manželky :D hraje čistě a dobře (kupoval jsem ho jinde než na uvedených stránkách, ale raději uvádím tyto, protože to má taky člen klubu). Když si to někdo koupí tak doporučuji nožem skosit ty výstupky co se zastrkují do zásuvky, aby se v té Peugeotí nezaseknul jako mě).

Keď si ten prehrávač zasunul do zásuvky fungoval ti hneď? Alebo až po tých drobných úpravách.

Pretože som si ho chcel objednať na www.zlepsovak.cz a predávajúci mi písal že sa dozvedel, že v P406 sa ani len display nerozsvieti.

Žeby mala 406-ka inú konštrukciu zásuvky na zapaľovač? :myslim

Odesláno

info pro kazetu :

Jestli kazeta preskakuje A na B tak staci vynadat ozubeni co je uvnitr a uz by to melo fungovat ..

vyzkouseno na mem starem aute :)

Odesláno

Původně zaslal: Leo

Keď si ten prehrávač zasunul do zásuvky fungoval ti hneď? Alebo až po tých drobných úpravách.

Pretože som si ho chcel objednať na www.zlepsovak.cz a predávajúci mi písal že sa dozvedel, že v P406 sa ani len display nerozsvieti.

Žeby mala 406-ka inú konštrukciu zásuvky na zapaľovač? :myslim

Fungoval hned (zdířky by měly být normované). Když se nerozsvítí tak je potřeba s tím trochu zahýbat a zatlačit, ale to mi dělá i nabíječka na mobil a navigaci. Ta úprava je jenom preventivní, aby jsi jednou nevytáhnul i celou zdířku ze středové konzoly jak se to stalo mně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...