GUT Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Zdar borci nemá nekdo z vás návod na propojení telefonu s kazetovým rádiem clarion přes kabel abych mohl pouštět hudbu?Nechci to používat přes FM vysílač chrčí to! Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 15. září 2008 Odesláno 15. září 2008 není jednodušší si koupit ten kazetový adaptér ? Citovat
padro Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 ja pouzivam tento transmitter: http://www.mp3doauta.okshop.eu/fm-digital-transmitter-04-p-27.html je to aj moj shop, tak keby si chcel dam ti nejaku zlavu Citovat
jojo0608 Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: padro ja pouzivam tento transmitter: http://www.mp3doauta.okshop.eu/fm-digital-transmitter-04-p-27.html je to aj moj shop, tak keby si chcel dam ti nejaku zlavu Čau, chcem sa spýtať aká je kvalita prehrávaného zvuku, príp. či to nie je citlivé na nejaké vonkajšie vplyvy. Dík Citovat
padro Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 to:jojo0608 za tento model sa zarucim ze bude kvalita zvuku dobra Citovat
jojo0608 Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: padro ja pouzivam tento transmitter: http://www.mp3doauta.okshop.eu/fm-digital-transmitter-04-p-27.html je to aj moj shop, tak keby si chcel dam ti nejaku zlavu Čau, chcem sa spýtať aká je kvalita prehrávaného zvuku, príp. či to nie je citlivé na nejaké vonkajšie vplyvy. Dík Citovat
chocenak Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Co se týká kazetového adaptéru, tak ten mám a nefachčí mi to. Pořád se jakoby přepínají strany kazety, takže vynechává.... prostě blbne Citovat
jojo0608 Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Sorry za opakovaný príspevok..akosi mi blbne net Maj by som záujem o Transmitter 03 pretože berie SD karty. Ten nemáš náhodou odskúšaný? Citovat
chocenak Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 A ten fm trans by se mi docela líbil, ale nějak nemám důvěru v solidní fungování Citovat
padro Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: jojo0608 Sorry za opakovaný príspevok..akosi mi blbne net Maj by som záujem o Transmitter 03 pretože berie SD karty. Ten nemáš náhodou odskúšaný? zajtra ho skusim ten mam odskusany vo felde, ale do 406 sa mi hodil ten 04:myslim Citovat
padro Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 Původně zaslal: jojo0608 Sorry za opakovaný príspevok..akosi mi blbne net Maj by som záujem o Transmitter 03 pretože berie SD karty. Ten nemáš náhodou odskúšaný? zajtra ho skusim ten mam odskusany vo felde, ale do 406 sa mi hodil ten 04:myslim Citovat
padro Odesláno 16. září 2008 Odesláno 16. září 2008 nejako to tu blbne:).... samozrejme ak by sa stalo ze by niekto nebol spokojny tak sa da vratit, .. pri tych FM03 sa zo 100ks vratilo 5 pre dovod nespokojnosti. Citovat
padro Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 skusal som ten FM 03 ale nejako to rusilo mam ho odskusany vo felde, octavii tam funguje dobre, ale ten 04 funguje na 100 percent Citovat
Leo Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: jojo0608 Sorry za opakovaný príspevok..akosi mi blbne net Maj by som záujem o Transmitter 03 pretože berie SD karty. Ten nemáš náhodou odskúšaný? Podle obrázku mám ten s tou čtečkou karet, akorát stál 280,- (za ty peníze se to hodí zkusit). http://www.zlepsovak.cz/phpslideshow.php?directory=10130_MP3_prehravac_s_radiovym_prenosem_se_cteckou_SD_DO Zkoušel jsem ho ve 406 a podle mne a manželky hraje čistě a dobře (kupoval jsem ho jinde než na uvedených stránkách, ale raději uvádím tyto, protože to má taky člen klubu). Když si to někdo koupí tak doporučuji nožem skosit ty výstupky co se zastrkují do zásuvky, aby se v té Peugeotí nezaseknul jako mě). Citovat
jojo0608 Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: Leo Původně zaslal: jojo0608 Sorry za opakovaný príspevok..akosi mi blbne net Maj by som záujem o Transmitter 03 pretože berie SD karty. Ten nemáš náhodou odskúšaný? Podle obrázku mám ten s tou čtečkou karet, akorát stál 280,- (za ty peníze se to hodí zkusit). http://www.zlepsovak.cz/phpslideshow.php?directory=10130_MP3_prehravac_s_radiovym_prenosem_se_cteckou_SD_DO Zkoušel jsem ho ve 406 a podle mne a manželky hraje čistě a dobře (kupoval jsem ho jinde než na uvedených stránkách, ale raději uvádím tyto, protože to má taky člen klubu). Když si to někdo koupí tak doporučuji nožem skosit ty výstupky co se zastrkují do zásuvky, aby se v té Peugeotí nezaseknul jako mě). Keď si ten prehrávač zasunul do zásuvky fungoval ti hneď? Alebo až po tých drobných úpravách. Pretože som si ho chcel objednať na www.zlepsovak.cz a predávajúci mi písal že sa dozvedel, že v P406 sa ani len display nerozsvieti. Žeby mala 406-ka inú konštrukciu zásuvky na zapaľovač? Citovat
dire Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 info pro kazetu : Jestli kazeta preskakuje A na B tak staci vynadat ozubeni co je uvnitr a uz by to melo fungovat .. vyzkouseno na mem starem aute Citovat
Leo Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Původně zaslal: jojo0608 Původně zaslal: Leo Původně zaslal: jojo0608 Sorry za opakovaný príspevok..akosi mi blbne net Maj by som záujem o Transmitter 03 pretože berie SD karty. Ten nemáš náhodou odskúšaný? Podle obrázku mám ten s tou čtečkou karet, akorát stál 280,- (za ty peníze se to hodí zkusit). http://www.zlepsovak.cz/phpslideshow.php?directory=10130_MP3_prehravac_s_radiovym_prenosem_se_cteckou_SD_DO Zkoušel jsem ho ve 406 a podle mne a manželky hraje čistě a dobře (kupoval jsem ho jinde než na uvedených stránkách, ale raději uvádím tyto, protože to má taky člen klubu). Když si to někdo koupí tak doporučuji nožem skosit ty výstupky co se zastrkují do zásuvky, aby se v té Peugeotí nezaseknul jako mě). Keď si ten prehrávač zasunul do zásuvky fungoval ti hneď? Alebo až po tých drobných úpravách. Pretože som si ho chcel objednať na www.zlepsovak.cz a predávajúci mi písal že sa dozvedel, že v P406 sa ani len display nerozsvieti. Žeby mala 406-ka inú konštrukciu zásuvky na zapaľovač? Fungoval hned (zdířky by měly být normované). Když se nerozsvítí tak je potřeba s tím trochu zahýbat a zatlačit, ale to mi dělá i nabíječka na mobil a navigaci. Ta úprava je jenom preventivní, aby jsi jednou nevytáhnul i celou zdířku ze středové konzoly jak se to stalo mně. Citovat
OK406 Odesláno 24. září 2008 Odesláno 24. září 2008 Zkus hledání. Psal tu o tom Ferry, Honza406 a další. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.