macik.83 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: jirka639 Původně zaslal: 309GT jj,o tom vím.Kamaráda spolužák měl prej jet s nima,ale naštěstí si to rozmyslel.Jinak ten řidič si zafajčil před tím travičku a šuškalo se že dostal infarkt když se před ním ta Scania vynořila.Nechápu takový lidi...když chtějí riskovat tak ať jsou sami v autě.... bylo mu 18 mel řidičak 5měsíců, infarkt asi težko? Proc myslis, mam znameho, kterej ve 20ti prozil infarkt... Masakr slusnej, nikdo jste ale neopomenul, jak se cejti ridic toho kamionu. Za nic nemuze a mam pred ocima takovouhle podivanou... Citovat
Welis Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 spis bych rek ze dostal infarkt kdyz videl ten kamčák... jo řidič kamčaku po nárazu toho asi moc neviděl jen nepoškozenou část seatu... v tu chvíli byt jim tak už by mě neajímalo jak to vypada pod autem a jel bych někam mimo aby se mi o tom nezdálo.. P.S: težko říct jesi měl řidič travku nevypadá moc vysmátě.. každopádně stopař měl holt smůlu taky sem stopoval ze školy a jednou sme jely takým žigulem co prý ani nebrzdil ale řidič vyloženě nevypadal že by byl pod vlivem...a jednou jsme jely felinou a řidič měl v přihrátce pod kastlíkem 9tku težkou řict jesi maketu nebo kuličkovku ale vypadala jako ta pravá devítka nic moc pocit :-)... a přežili jsme hihi jinak od dob co mám auto tak stopem samo nejezdim :-)... Citovat
sliznik Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 kuuurva !!!! to je sila. uz som videl lecos ale tak toto ja dosť. ked niekto chce robiť chujoviny na ceste tak nech ide na nejaké opustené letisko a hlavne sám.... Citovat
urdemala Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 podle těch fotek to vypadá, že ten řidič měl místo mozku ňákej salát, řekl bych že to byl rumcajs Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.