Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vespolek, tak se musím pochlubit co jsem si včera koupi :super . Je to 405SRi rv.93, 2.0 89kW, najeto 251tis.km, el.okna,zrcátko, ABS, central+alarm, tažné. Je moc hezká, předchozí majitelé se o ni velmi pečlivě starali, kilometry nejsou příliš znát, nikdy bouraná, ale nějaké mušky to má co se musí vychytat. Třeba hodně velká odchylka na tachometru cca 30km, taky něco občas zasyčí nebo zabublá v servu jak se otáčí volantem, co to muže být? co zavzdušnění? Znáte někdo kód této barvy?

post-0-141096020814_thumb.jpg

Odesláno

Kód barvy je jak psal dzana.m na hrnku tlumiče u řidiče a u serva mrkni na stav hladiny a několikrát protoč volant od dorazu k dorazu, mělo by se to odvzdušnit automaticky při otáčení;)

Odesláno

díky za pochvaly všem :) , na to že má 251tis.km není to moc poznat, jen snad na volantu, ale zbytek je velmi zachovalý.

capumpor: díky, tyhle disky jsem ještě na žádným Peugeoty neviděl, jsou prý origo z 309ky, ty co tam byly původně se někde v horách zničily tak původní majitel koupil tyto.

welis: tak už tam byla a je tam přilepená takže když ji odlepím už to tam bude vždy vidět, taky z ní nejsem moc nadšený, ale zatím do ní dávám drobnosti.

Odesláno
Původně zaslal: Kelfik

capumpor: díky, tyhle disky jsem ještě na žádným Peugeoty neviděl, jsou prý origo z 309ky, ty co tam byly původně se někde v horách zničily tak původní majitel koupil tyto.

Na 309ku jsou podobný, ale jen 13\", což bys na 405ku nedostal;)

Tyhle jsou původně určený na 405 starý model;)

post-0-14109602133693_thumb.jpg

Odesláno

Já je totiž mám taky. Mě se tak líběj že jsem si je asi před 3 měsíci taky pořídil. Jenomže nemám jednu tu středovou krytku tak nejsou na autě.

Odesláno

Dundee: Tak jsem majitele asi špatně pochopil s těmi disky ;) . Takže na 405ku se dělaly celkem tyto 3 druhy disků? Nebo byly ještě i jiný? byly jen 2x 14´ a 1x 16´ kola?

Ty jsi ty svoje pokličky už poztrácel nebo sundal?

capumpor: Mi se líbí všechny ty origo kola na 405ky, jsou moc hezký, ale kola který pak byly na 406, 206... tak už se mi moc nelíbyly, jsou už takový nevýrazný některý disky, zvlášt ty menších rozměrů.

Já ty svoje disky chci nechat otryskat a nově nastříkat. Origo jsou jen nalakovaný lakem nebo nějakou barvou s odstínem???

[upravil dne 13.9.2008 Kelfik]

Odesláno

Na 405 se dávaly 3 druhy 14\", 2 druhy 15\" (Mi16 a Le Mans) a jedny 16\" (T16);)

Já mám doma dvě pokličky, ale víc se mi kola líbí bez nich:)

Řekl bych, že liťáky jsou lakovaný stříbrnou (95% Al) a bezbarvym lakem...

[upravil dne 13/9/2008 Dundee]

Odesláno

jak vypadají ty Mi16?? a LeMans?? Máš nějakou fotku?? Na netu vidím většinou asi T16 pokud nejsou stejný na Mi ale větší.

Mi16 (15\") kola jsou č. 3, T16 (16\") kola jsou č. 4

EDIT: č. 1 a 2 jsou 14\"

[upravil dne 13/9/2008 Dundee]

post-0-14109602139781_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...